Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pontosan mi ilyenkor a baj az incelekkel?
Elég sokszor támadják az inceleket, ezt rendszeresen látni. Az incelek nagy része valóban újra és újra ugyanazokat kérdezi és semmit sem tesz az előrelépésért. Viszont, néhányan csak bénák, szerencsétlenek és nem tudják, mihez kezdjenek magukkal. Többségében azért jellemző rájuk, hogy logikátlan összefüggéseket gyártanak maguknak és rengetegen ugranak rájuk.
Őket rendszeresen alázzák. Én sem értek egyet velük, támadhatóak a logikátlanságaik és érthető, hogy nem kedvelik őket.
De, és itt jön a nagy DE: Amikor ugyanez történik női oldalról, akkor valamiért elnézőbbek az emberek. Jönni szoktak férfiakat alázó, sokszor férfigyűlölő hozzászólások is. Ezekben a hozzászólásokban szintén olyan logikátlan összefüggéseket gyártanak, mint az incelek. Ilyenkor, valamiért maximum 1-1 ember teszi szóvá, hogy az illetők meredeket írnak ÉS még ilyenkor is páran védik őket.
Miért lehet elnézőbb egy közösség az egyik nem szélsőségével, amikor ugyanazt képviseli? Ilyen esetben miért lepődik meg, hogy a másik nemből is inkább csak a szélsőség marad? Ennyire nem képesek elvonatkoztatni az emberek a nemüktől és az alapján szemlélnek mindent?
Te vagy a három pipás fószer, aki minden kérdés alá odaírja, hogy "A nők más elbírálás alá esnek a Gyakorin, de lécci-lécci ne higgyétek, hogy incel vagyok, van csajom, becsszóra". Eskü, felismerhető vagy.
Amúgy a kérdésedre válaszolva, azt javaslom, hagyjuk ezt a marhaságot, hogy a provokáció mennyisége nem hat ki a válaszreakció milyenségére. Ez tényszerűen nem igaz.
Az incelek folyamatosan triggerelik a GyK népét. Az összeesküvéselméletek, az esetek 99%-ában alaptalan nácizás, a teljesen elborult társadalommérnökösködő elgondolások, a nők következetes degradálása, tárgyiasítása, sértegetése és fenyegetése, az önrendelkezési joguk csorbításáról való álmodozás voltaképpen egy szisztematikus trollhadjárat.
Kérlek mutasd meg nekem azt a jól definiálható férfigyűlölő közösséget, amely ilyen minősíthetetlen módon és ilyen gyakorisággal szennyezi ezt a platformot.
Mert elvétve biztos találsz egy-egy szexista nőt, de néhány sértődött sor a férfiak negatív tulajdonságairól tényleg nem üti át úgy az ingerküszöböt, mint a napi 20 incel trollkodás. És ha ennek nem érted az okát, akkor kár is magyarázni.
Értelemszerűen, ha van barátnőm, akkor nem fogom azt hazudni, hogy nincs. Incel sem leszek attól, hogy nem tapsolok a férfigyűlöletedre.
A szöveged másik részére már reagáltam, de elég jellemző rád, hogy sokszor vissza sem olvasod, amire írsz.
Szóval nem tagadod, hogy te vagy az, aki minden rohadt kérdés alá odahisztized ugyanazt a szöveget. :D
Alternatív trollkodás, de attól még kib.szott szánalmas.
"Egy ilyen kis ferdítés, mellébeszélés után"
Semmilyen mellébeszélés és ferdítés nincs abban, amit írtam.
" válaszolnál arra, ha mondjuk egy férfi leírja, hogy egy ismerőse szerint minden nő aranyásó a környékén és ő ezt megérti, akkor miért támadják? A logikád szerint az sem nőgyűlölet."
Szerintem nem nőgyűlölet.
És azért, mert aki támadja, az valaki más, nem én vagyok.
És nem áll hatalmamban mások cselekedeteit befolyásolni.
#23: Nem, a férfiakkal szembeni negatív tanmese nem az incelekről szólt. Csúsztatáson kívül megy még valami?
Nem hisztizem oda mindenhova, nincs mit tagadni. Egyedül akkor szoktam leírni, amikor valami szerencsétlen benyomja, hogy incel vagyok, mert ennyire képtelen érvelni. Te vagy esetleg az egyik ilyen? Vagy azt nem tartod szánalmasnak, hogy az érvelés helyett mindenkire betoljátok, hogy incel, aki nektek nem tetszőt ír? Amikor az incelekről írok negatívat, miért nem tűntök fel?
Kérdező, ez a klasszikus női reakció mindenhol, férfiakat lehet szidni, alázni, qrvaanyázni bárhol, de ha egy férfi ugyanezt vissza.....akkor egy férfiatlan, hisztiző kisfiú minimum.
UNDORÍTÓ módon tudnak a nők alázni, meg sértegetni, igen, itt a gyk-n is, de nagyon nincs kedvem visszanyálazni jópár ilyet.
Itt is tanyázik valami asszonyság, felismerhető az ordenáré trágár fogalmazáskultúrájáról, olyan szövege nincs, amibe ne tenne valami phasz, p.cs, lúzer, egyéb formaságokat.
Gondolom valami meglett nő, aki itt tombolja ki a magányát...
"Mojjo for president!"
Az ilyen Mojjo-fele nepcsoportok akkor szoktak bekussolni, amikor tarsadalomtudomanyi kiserletek es kutatasok eredmenyeit citaljuk.
"Itt is tanyázik valami asszonyság, felismerhető az ordenáré trágár fogalmazáskultúrájáról, olyan szövege nincs, amibe ne tenne valami phasz, p.cs, lúzer, egyéb formaságokat"
Jaja, 20 evesen kiment a lapatallu olasz macho szepfiu pasijahoz Olaszorszagba, aztan mar 40 felett van, de meg mindig hercegnonek kepzeli magat, mert o "sztajliszt" :)
37F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!