Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pontosan mi ilyenkor a baj az incelekkel?
Elég sokszor támadják az inceleket, ezt rendszeresen látni. Az incelek nagy része valóban újra és újra ugyanazokat kérdezi és semmit sem tesz az előrelépésért. Viszont, néhányan csak bénák, szerencsétlenek és nem tudják, mihez kezdjenek magukkal. Többségében azért jellemző rájuk, hogy logikátlan összefüggéseket gyártanak maguknak és rengetegen ugranak rájuk.
Őket rendszeresen alázzák. Én sem értek egyet velük, támadhatóak a logikátlanságaik és érthető, hogy nem kedvelik őket.
De, és itt jön a nagy DE: Amikor ugyanez történik női oldalról, akkor valamiért elnézőbbek az emberek. Jönni szoktak férfiakat alázó, sokszor férfigyűlölő hozzászólások is. Ezekben a hozzászólásokban szintén olyan logikátlan összefüggéseket gyártanak, mint az incelek. Ilyenkor, valamiért maximum 1-1 ember teszi szóvá, hogy az illetők meredeket írnak ÉS még ilyenkor is páran védik őket.
Miért lehet elnézőbb egy közösség az egyik nem szélsőségével, amikor ugyanazt képviseli? Ilyen esetben miért lepődik meg, hogy a másik nemből is inkább csak a szélsőség marad? Ennyire nem képesek elvonatkoztatni az emberek a nemüktől és az alapján szemlélnek mindent?
27es, van abban valami báj ahogy trágárkodva mocskolódsz egy állítólagosan trágár nő ellen. Ki, hol? Mutasd már meg hol látsz itt nőtől olyan gusztustalan stílust mint amit te nyomsz mindenhol.
Itt is ugye a tied az 1-es hozzászólás? Még ezt se bírod ki anyázás nélkül, de másokra fröcsögsz hogy ordenáré:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyut..
37 fincelke
Ezt be tetszett nézni. Én vagyok az olasz, de nem én írok soha olyanokat hogy phasz, p.cs meg ilyesmik. Mindenesetre linkelj már lécci olyan trágár válaszokat amiket nekem tulajdonítasz, érdekelne.
34
Még véletlenül sem az a megoldás, hogy egyes férfiak pár évtizedes késéssel megtanulnak civilizáltan viselkedni, neeeem.
36-os:
Van különbség aközött, hogy valaki elismeri az értékeit és büszke magára és aközött, hogy felvág ezekkel. A "nem is akármilyen" pedig az utóbbira hajaz. Az a rész pedig, hogy "egy lánnyal sem, csak mert sovány vagyok" pedig azt bizonyítja, hogy nagyon biztos vagy magadban. Nagyon hiszel abban amit mondassz, de mivel összevetjük az előző felvágó stílusoddal, ezért ez nem egy egészséges önbizalom kategória lesz, hanem a flegma egoista jellegű.
Őszinteséget akarsz? Megkaptad. Látatlanul tudtam véleményt alkotni rólad, mert ezt akartad. Azt hiszed a külsőd a gond, de később már tagadtad ezt, hisz vannak matcheid. Nem a megjelenéseddel van gond, hanem a személyiségeddel, amivel elcseszed az egészet.
Ember! Te mondtad, hogy "lehet" te magad cseszed el, de nem veszed észre magad. Én reflektáltam.
De úgy tűnik nem tetszik amit írtam. Hidd el, nekünk nőknek az is redflag, ha valaki nem ismeri be a hibáit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!