Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pontosan mi ilyenkor a baj az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pontosan mi ilyenkor a baj az incelekkel?

Figyelt kérdés

Elég sokszor támadják az inceleket, ezt rendszeresen látni. Az incelek nagy része valóban újra és újra ugyanazokat kérdezi és semmit sem tesz az előrelépésért. Viszont, néhányan csak bénák, szerencsétlenek és nem tudják, mihez kezdjenek magukkal. Többségében azért jellemző rájuk, hogy logikátlan összefüggéseket gyártanak maguknak és rengetegen ugranak rájuk.

Őket rendszeresen alázzák. Én sem értek egyet velük, támadhatóak a logikátlanságaik és érthető, hogy nem kedvelik őket.

De, és itt jön a nagy DE: Amikor ugyanez történik női oldalról, akkor valamiért elnézőbbek az emberek. Jönni szoktak férfiakat alázó, sokszor férfigyűlölő hozzászólások is. Ezekben a hozzászólásokban szintén olyan logikátlan összefüggéseket gyártanak, mint az incelek. Ilyenkor, valamiért maximum 1-1 ember teszi szóvá, hogy az illetők meredeket írnak ÉS még ilyenkor is páran védik őket.

Miért lehet elnézőbb egy közösség az egyik nem szélsőségével, amikor ugyanazt képviseli? Ilyen esetben miért lepődik meg, hogy a másik nemből is inkább csak a szélsőség marad? Ennyire nem képesek elvonatkoztatni az emberek a nemüktől és az alapján szemlélnek mindent?

2022. ápr. 24. 21:53
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
77%
#10 most komolyan itt reklámozod a beégésed? Nem járok a tudományokba, nem láttam volna a linkelt kérdést, de neked tényleg jó hogy így még többen látjuk hogy aláz le Mojjo meg a többi értelmes ember? :D
2022. ápr. 24. 22:43
 12/47 anonim ***** válasza:
72%

10: Itt van egy Mojjo nevű felhasználó, aki bántalmazó 2 hozzászólással, és mindenkivel így beszél, mert bántalmazó.

A többiek nem támadták az inceleket.

2022. ápr. 24. 22:46
 13/47 A kérdező kommentje:
#11: Na, pont erről beszéltem. Tisztában vagy most épp, hogy mire reagáltál? :O És válaszolnál az eleve feltett kérdésre?
2022. ápr. 24. 22:47
 14/47 anonim ***** válasza:
83%

10: "az arra írt tanmese, amit az egyik válaszoló írt."

Én nem találom annak.

Idéznéd a kritikus részt?

Egyébként figyeld meg, te is férfigyűlölőnek mondod, nem bántalmazónak.

A kettő közt van különbség.

Nők sokkal ritkábban bántalmaznak, mint férfiak.

2022. ápr. 24. 22:47
 15/47 A kérdező kommentje:

#12: Hány kérdést linkeljek, ahol inceleket támadnak?

#14: Ez a szomorú, hogy ezt még magyarázni is kell. Képes lennél mutatni az oldalról akárcsak egy hasonló tanmesét, amit férfi írt nőkről és védték?

"Azt mondják utána hogy a közelükbe nem jöhet többé férfi és meg tudom érteni."

Így van, férfigyűlölőnek mondom. Mindkét nem ugyanúgy bántalmaz egyébként, csak a férfiaknak ehhez adott a fizikai fölény is. Nők ugyanúgy bántalmaznak lelkileg.

És gyönyörűen elkanyarodtunk a konkrét kérdéstől, amit kiírtam.

2022. ápr. 24. 22:52
 16/47 anonim ***** válasza:
74%
#13 igen, tisztában vagyok vele. Mojjo for president! Bár még csak itt láttam párszor ahogy eligazította a fajtádat (kiderül a kérdésekből hogy először a tudományokba volt feltéve az incelkedés, csak átpakolták onnan). Csak az a baj hogy nektek több millió ember se lenne elég hogy fényt gyújtson a sötétségetekben úgyhogy veszett fejsze nyele nektek bármit írni...
2022. ápr. 24. 22:52
 17/47 anonim ***** válasza:
85%

"Azt mondják utána hogy a közelükbe nem jöhet többé férfi és meg tudom érteni."

A hölgynek van EGY vidéki ismerőse, aki mesél olyan nőkről, akiknek az élete arról szólt, hogy a LUMPEN (pénzszóró, iszákos, kurvázó, stb.) férjüket kiszolgálták és eltartották.

Most, hogy megözvegyültek, rájuk szállnának az egyedülálló ugyanilyen férfiak, és nem akarják őket.

Mi ebben a férfigyűlölő?

Konkrét, falubeli férfiakról van szó, akik csak élősködni akarnak rajtuk.

2022. ápr. 24. 22:55
 18/47 anonim ***** válasza:
87%

15

Én vagyok a "tanmese" írója. Nem tudom hol látsz benne RÉSZEMRŐL férfigyűlöletet. Az olyan helyzetben lévő nőket értem meg, hogy úgy nekem se kéne semmilyen hulladék alak. Egyébként párom és fiam van, ha lenne még egy gyerekem azt is fiúnak szeretném 🥰 Ilyen egy férfigyűlölő 😌

2022. ápr. 24. 22:56
 19/47 A kérdező kommentje:

#16: Az egy külön kérdést megérne, hogy épp mi jár a fejedben. Tisztában vagy azzal, hogy én azt a kérdést most úgy találtam, hogy beírtam a keresőbe az incel szót és kidobta? Nem én írtam ki, hozzá sem szóltam és csak az első oldalon futottam át a hozzászólásokat. Ezek után nem is értem, hogy milyen fajtámról beszélsz, mivel nem vagyok incel és még ebben a kérdésben is szerepel lényegében ez. (Garantált viszont, hogy a kérdésem igazolásaként fel leszel pontozva.)

#17: Egy ilyen kis ferdítés, mellébeszélés után válaszolnál arra, ha mondjuk egy férfi leírja, hogy egy ismerőse szerint minden nő aranyásó a környékén és ő ezt megérti, akkor miért támadják? A logikád szerint az sem nőgyűlölet.

#18: Elárulod, hogy miért írtad a tanmeséd? Miért nem pozitívat írtál a férfiakról? Miért nem hasonlót írtál a nőkről? Miért nem voltál képes a neked írt kérdés tartalmára reagálni?

ÉÉÉÉS, ha egyesek szerint nem áll, amit a kérdésben írtam: Miért egy férfiakat negatívnak beállító tanmese van felpontozva és miért van az lepontozva, aki leírta, hogy nem egészen ilyen vidéken az élet és nem ilyen rosszak a férfiak? :O

Elég elgondolkodtató, hogy mennyire mellébeszélés megy ezalatt a kérdés alatt is és konkrétan a kérdés tartalma van átugorva. Részemről itt ki is szálltam, veszekedni nincs kedvem. Ha valaki ír a kérdésre választ, akkor arra reagálok. Amíg csak az történik, amit írtam, arra nem igazán tudok, mert pont az okát keresném.

2022. ápr. 24. 23:09
 20/47 anonim ***** válasza:
93%

"Nem olyan kérdésre gondoltál, ahol nő szidja a férfiakat és ezt pozitívan fogadják?"

Nem a férfiakat támadják, hanem az inceleket. Az incelek MINDEN NŐT, a nők - és azok a férfiak, akiknek néha tele a tökük - pedig az inceleket szólják le.

2022. ápr. 24. 23:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!