Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak tömeges nővé operálása fogja megoldani az incel krízist?
A transz nők igazából csak szülni nem tudnak, ami azért nem is olyan nagy gond manapság. Nem olyan nagy meló, hogy egy férfi jobb nő legyen, mint egy nő és sokkal kevésbé válogatósak, jobban megbecsülnek minket.
Ha a férfiak fele nőként élhetne tovább, akkor a férfiak másik felének garantáltan lenne párja és cisz nőkre nem lenne szükség.
60
"gen, erről beszéltem, ezért nincs értelme írnom neked bármit is azon kívül, hogy ösztönlény vagyok, nem tudok logikus döntéseket hozni, vagy akár csak gondolkozni, túl sok a hormon meg az érzelem. Ez lenne az egyetlen elfogadható válasz a számodra."
Vannak intelligens nők, nincs kétség afelől, de ők is érzelmi alapúak amikor párt kell választani, a legintelligensebb, legértelmesebb osztályársaimat láttam amint belehabarodtak hanyag, rossz tanuló Chadekbe.
"Akkor ha jól sejtem, nem az internetes társkeresők megszüntetését látod az incel probléma megoldásának. Ez esetben mit? Ezt másik kommentben is próbáltam megkérdezni tőled, de nem adtál választ."
De, mindenképp betiltani, mert szenny. Ha betiltják akkor nyilván nem jutnak olyan könnyen Chadhez a nők, kevesenn a vizuális inger, talán az igényeket is vissza lehet hozni a földre. De ez nem az egyedüli megoldás, még sokat kellene tenni, kezdve oktatástól, vallás, erkölcs visszahozatalától az élet más területein hozott változásokig rengeteg mindent.
"Nincs semmiféle szakmai képesítésed ez irányba, de úgy gondolod, hogy amit összeírtál a női viselkedésről a személyes percepcióid alapján, az már felér egy TANULMÁNNYAL, tehát tudományos igényű szövegnek minősül? És azt állítod, hogy a "kutatásod" (el sem hiszem, hogy ezt a szót leírtam) megismételhető bármikor, bárki által, elég, ha nyitott szemmel jár-kel az utcán? Társadalomtudományos pályára készülőként ezt vállalhatatlan kijelentésnek tartom, ne haragudj"
Oké, tehát egy papír feljogosít valakit, hogy megfigyeléseket tegyen, és hogy jobb konklúziókat vonjon le. Hát tényleg ennyire felszínes a világ?
Ha valaki megszállottan tanulmányoz egy területet akkor miért nem lehet jó benne az Isten szerelmére, csak mert nincs WC papírja?
Nyilván meg lehet ismételni ezerszer. Én sem egy éjszaka/nap alatt vontam le a következtetéseket hanem hosszabb ideig kutattam, jó sok helyen megfordultam ,felvételeket készítettem és elemeztem. Béta srácra úgy egyszer sem reagált senki mint a Chadek-re. A nők megbolondulnak a Chad közelében, nem tudják magukat kontrollálni. A férfiak jobban kordában tudják tartani az ösztöneiket, hiába vádolják őket azzal, hogy a farkuk után mennek.
"Vannak intelligens nők, nincs kétség afelől, de ők is érzelmi alapúak amikor párt kell választani, a legintelligensebb, legértelmesebb osztályársaimat láttam amint belehabarodtak hanyag, rossz tanuló Chadekbe."
Na várj, belehabarodni valakibe egy dolog, azt nem eldöntöd vagy megkreálod, hanem megtörténik veled, a legkevesebb ráhatásod abban az esetben van, ha külső körülmények tartanak téged egy légtérben az illetővel. Tudomásom szerint férfiaknál sem működik másképp. Ami a feladatod lehet, az annak a mérlegelése, hogy érdemes-e belevágni az illetővel egy kapcsolatba, vagy eleve halott ügy az összeegyeztethetetlenségeitek miatt. A döntésért, amit ebben a helyzetben hozol, felelősségre lehet vonni téged.
"De, mindenképp betiltani, mert szenny."
Felőlem mehet, ha mellé a mentálhigiénés állapotok javításának is megteremtjük az intézményes eszközeit, de ezt már írtam.
"De ez nem az egyedüli megoldás, még sokat kellene tenni, kezdve oktatástól, vallás, erkölcs visszahozatalától az élet más területein hozott változásokig rengeteg mindent."
Vallás, erkölcs? Mármint belenevelni a lányokba, hogy Isten akarata szerint egyetlen úr mellett kell elkötelezniük magukat egy életen át, és az nem opció, hogy nem választanak, mert az a sokasodásra adott parancsolat ellen való? Ezt komolyan kérdezem, mindig nagyon ijesztőnek, veszélyesnek érzem, mikor valaki az állam és egyház szétválasztását akarja visszacsinálni.
"Oké, tehát egy papír feljogosít valakit, hogy megfigyeléseket tegyen, és hogy jobb konklúziókat vonjon le. Hát tényleg ennyire felszínes a világ?"
Egy papír feljogosít valakit, hogy érrendszeri betegségeket diagnosztizáljon és szíveket műtsön. Tényleg ennyire felszínes a világ?
Igen, ahhoz, hogy valid konklúziókat vonhass le bármilyen területen, szükséges, hogy amit vizsgálsz, azt el tudd helyezni mindannak a kontextusában, amit a világról megtanultál, és nem árt, ha a tudásodat annyira objektív forrásból szerzed, amennyire lehetséges, különben a saját kis buborékod (elfogult) keretei közé szorulsz, és nem fogod átlátni a nagy képet. Illetve minden kutatásnak szigorú módszertana van, amely pont az egyéni percepciók szubjektív mivoltját hivatott ellensúlyozni, amennyire tudja. Ezt nem felszínességnek hívják, hanem hitelességre, objektivitásra való törekvésnek.
"Ha valaki megszállottan tanulmányoz egy területet akkor miért nem lehet jó benne az Isten szerelmére"
A megszállott nem egyenlő az elfogulatlannal, vagy azzal, hogy valaki képes kívül tekinteni a saját szűk látómezején. Az előzetes feltevések elengedése alap lenne, a kutatásnak nem az a célja, hogy azokat mindenáron igazolja.
"felvételeket készítettem"
Idegen emberek személyiségi jogait sértetted meg, hogy a "nagyobb jó" érdekében cselekedhess?
64
Igen, az emberek arc alapján állítják fel a hierarchiát. Milyen szemétség lenne ha könnyen változtatható dolgokon alapulna (mint testzsír, izomtömeg). Ezért is imádok ebben a társadalomban (cinikusként) élni, mulatságos az emberi agyhalál.
Hát, ha a jobb nők folyamatosan lekoptatnak, akkor sajnálom, de azzal vagy egy súlycsoportban, akinek bejössz. Lehet, hogy személyiségre a ducibb lány sokkal odaadóbb, kedvesebb, mint a top nő, aki lekoptat. Amúgy a zsírdisznó és a 10/10-es csaj között van kb a populáció 80%-a, csak van valaki aki bejönne és ha reálisan méred fel az adottságaidat, neki is te.
Hozzátéve, hogy a tinder féle társkeresők szerintem is kártékonyak, mert a nők számára is a felszínes kapcsolatokat jelent csak. Én szerencsére soha nem éltem ilyenekkel, de a barátnőim, akik tinderen ismerkednek alapján, szerintem a nők számára is romboló ez a világ.
“ Én szerencsére soha nem éltem ilyenekkel, de a barátnőim, akik tinderen ismerkednek alapján, szerintem a nők számára is romboló ez a világ“
Tudtommal nem csak Chadek vannak Tinderen.
“Hát, ha a jobb nők folyamatosan lekoptatnak, akkor sajnálom, de azzal vagy egy súlycsoportban, akinek bejössz. “
Miért vonakodsz attól, hogy genetikai hierarchiának nevezd? Ezáltal kevésbé lenne megalázó, vádoló azok számára akik nem nyertek a lottón.
Ennek kellene tudatosulnia az emberekben, hogy a külső nem érdem, hanem szerencse és annak megfelelően viszonyuljanak hozzá.
Ez így van. Lehet bárhogy nevezni. Genetikai lottó az egészségi állapot, a kinézet, az intelligencia, bizonyos tekintetben még a súly is. Szerencse alapú ez igaz, de kénytelen az ember aszerint élni és aszerint választani partnert is.
Én, nőként, teljesen átlagosnak tartom magam kinézetre, mondjuk 6-os. Nem is olyan partnert kerestem, aki 10/10, hanem valakit, aki nekem tetszik és a belső tulajdonságai kompatibilisekkel az enyémmel.
Persze én is sírhatnék gyakorin, hogy nem engem választott a Harry Styles, vagy vmi 10/10 csávó, de ehelyett kicsit reálisabban tekintettem magamra, és a környezetemre és a belső alapján választottam olyat, aki boldoggá is tesz.
Talán ha az incelek is kicsit felmérnék saját adottságaikat és aszerint és belső alapján próbálnának partnert választani, sikeresebbek lennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!