Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak tömeges nővé operálá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak tömeges nővé operálása fogja megoldani az incel krízist?

Figyelt kérdés

A transz nők igazából csak szülni nem tudnak, ami azért nem is olyan nagy gond manapság. Nem olyan nagy meló, hogy egy férfi jobb nő legyen, mint egy nő és sokkal kevésbé válogatósak, jobban megbecsülnek minket.

Ha a férfiak fele nőként élhetne tovább, akkor a férfiak másik felének garantáltan lenne párja és cisz nőkre nem lenne szükség.

2022. máj. 29. 19:12
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/84 anonim ***** válasza:
78%
Csak akkor ha kizárólag az inceleket operálják át. Lehetőleg érzéstelenítés/altatás nélkül.
2022. máj. 29. 19:56
 12/84 A kérdező kommentje:

#10: Látom a szarkazmus megy, de tudod jól, hogy igazam van.

[link]

Ezeket a férfiakat pl. tuti, hogy 10-ből 11-en selejtnek minősítitek. Az egyiket azért, mert nem fér bele xs-es ruhákba, a másikat meg azért, mert nincsen haja.

2022. máj. 29. 20:00
 13/84 anonim ***** válasza:
73%
Hát figyi én nőgyűlölő vagyok, de veled nem állnék le akkor se ha minden nap kifizetnéd a havi véremet.
2022. máj. 29. 20:00
 14/84 anonim ***** válasza:
79%
Igen, az a 0,1 ezrelék fog megoldani minden problémát.
2022. máj. 29. 20:05
 15/84 anonim ***** válasza:
76%
Ez h*eség, ilyen nincs.
2022. máj. 29. 20:06
 16/84 anonim ***** válasza:
88%

Ezt majd az idő megválaszolja.

A sok szingli férfi vélhetőleg később sem fog magának párt találni sajnos, és persze lehet mindenre fogni de azért bizonyos nők egy részének is szerepe van.

Mit csinál majd egy férfi, aki már feladta. Munkába temetkezik, alkohol, drogok vagy mégrosszabb.

2022. máj. 29. 20:13
 17/84 A kérdező kommentje:

#16: [link]

Ez elég beszédes.

2022. máj. 29. 20:14
 18/84 anonim ***** válasza:
87%

#12 akiket linkeltél, nekik nem látszik az arcuk, márpedig az a döntő kérdés.

Amúgy az ilyen kis vékony srácokra jellemzően a tinilányok buknak, mert az ő korosztályukban jellemző a pasikra ez a testalkat. A fiúk 20-25 éves koruk után szoktak elkezdeni igazán férfiasodni, testalkatra is és arcra is, és olyan 30 körül érik el a végső "férfi" állapotot (kivételek persze mindig léteznek, de én most így 30 körüli nőként elámulok az egykori érettségizős osztályom pasijain, hogy akik akkor még kis kölykök voltak, most mennyire férfiasak lettek. Már aki persze nem lett 150 kiló plusz. De ismerősi körben is ha látok egy 5-10 éve készült képet valamelyik most harmincas pasiról, hát csak pislogok, hogy mi történt menet közben). Szóval érthető is, ha a 17 éves lányoknak inkább az xs-es méretű fiúk tetszenek, hiszen ők tartoznak a saját korosztályukba, mégis mit kezdjenek egy 30+-os férfival? Idősebb nők meg zömében már nem ez alapján szelektálnak, és akinek fontos is a külső megjelenés, a környezetemben (engem is beleértve) nem éppen a "vasággyal együtt is könnyebb, mint én magam" kategória jön be.

Innentől kezdve te is keresgélj a saját korosztályodban szerintem.

2022. máj. 29. 20:18
 19/84 A kérdező kommentje:
#18: Valahol a linkelt 2 férfi között vagyok félúton, normál testsúllyal, de legalább egy 10-essel öregebbnek nézek ki, mert korán kezdtem kopaszodni és ezért borotvált vagyok. Szóval már önmagában red flag a kopaszság, de emiatt még 35 évesnek is nézek ki, a 35 évesek még gyereknek gondolnak, a korosztályom meg "mégis mit kezdjen egy 30+-os férfival?"
2022. máj. 29. 20:25
 20/84 anonim ***** válasza:
44%
Amerikai öngyi statisztika? Miben beszédes, mesélj.
2022. máj. 29. 20:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!