Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Eszedbe jutott már, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eszedbe jutott már, hogy a való életben kik lehetnek az incelek, akik köztünk járnak?

Figyelt kérdés

Tegnap belefutottam egy beszélgetős videóba Alekosszal, és szerintem ő hamisítatlan incel. 😄

Nézzétek meg, ha érdekel.

2022. máj. 17. 10:16
 1/6 A kérdező kommentje:

[link]

Tipikus🥲

2022. máj. 17. 10:16
 2/6 anonim ***** válasza:
89%

Az az igazság, hogy nem. Nem gondolok ebbe igazán bele. Az utcán lévő emberekkel nem igazán foglalkozok, és el is várom, hogy velem se foglalkozzanak. Amúgy is egy szempillantás erejéig látom őket, külsőre meg annyira nem akarok ítélni.

A kollégák, egyetemi csoporttársak pedig tipikusan olyan férfiak akikről nem süt le az incelség. Mindegyikkel lehet beszélgetni, mindenki kedves, aranyos. Nem tipikus nőgyűlölők, inkább csak van pár, aki nehezebben tud elbeszélgetni lányokkal. Szóval a való életben fogalmam sincs kik az incelek, mert nem virít ez le senkiről.

2022. máj. 17. 10:25
 3/6 anonim ***** válasza:
56%

Elég nagy faktorú gyks függősèg kell màr ehhez szerintem hogy incelelről filózz az utcán.

Lány levelező partnereimre inkább kíváncsi vagyok

2022. máj. 17. 10:46
 4/6 anonim ***** válasza:
87%
Szerencsére körülöttem egy sincs, mindenkinek személyesen ismerem az exét vagy az aktuális párját, normális férfiak :)
2022. máj. 17. 11:10
 5/6 anonim ***** válasza:
84%
A barátaim között van a helyi incel kategóriának megfelelő egyén, úgyhogy pontosan tudom milyen egy incel a való életben. Leginkább szomorú és magányos.
2022. máj. 17. 11:10
 6/6 anonim ***** válasza:
7%
Itt az incel szót mindenre rányomják nők anélkül, hogy érdemben tudnák miről is van szó. Én nem vagyok incel csak ronda (-> szűz harminc felett). Simán elmennétek mellettem anélkül, hogy bármire is gondolnátok. Random (elkerülhetetlen) helyzetekben (bolt...) simán romosolygok emberekre (udvarias mosoly), ha pl. tartom nekik az ajtót, előre engedem, akármi... Az más kérdés, hogy amúgy ha tehetem nem nézek nőkre elkerülhető helyzetekben (utcán, BKV-n), szándékosan másfele nézek, elmegyek onnan, kerülöm őket, főleg azt kerülöm nagy ívben, aki esetleg tetszik (vagy tetszett, évek óta nem volt ilyen). De ezt megint nem venné senki észre.
2022. máj. 17. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!