Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eszedbe jutott már, hogy a való életben kik lehetnek az incelek, akik köztünk járnak?
Tegnap belefutottam egy beszélgetős videóba Alekosszal, és szerintem ő hamisítatlan incel. 😄
Nézzétek meg, ha érdekel.
Az az igazság, hogy nem. Nem gondolok ebbe igazán bele. Az utcán lévő emberekkel nem igazán foglalkozok, és el is várom, hogy velem se foglalkozzanak. Amúgy is egy szempillantás erejéig látom őket, külsőre meg annyira nem akarok ítélni.
A kollégák, egyetemi csoporttársak pedig tipikusan olyan férfiak akikről nem süt le az incelség. Mindegyikkel lehet beszélgetni, mindenki kedves, aranyos. Nem tipikus nőgyűlölők, inkább csak van pár, aki nehezebben tud elbeszélgetni lányokkal. Szóval a való életben fogalmam sincs kik az incelek, mert nem virít ez le senkiről.
Elég nagy faktorú gyks függősèg kell màr ehhez szerintem hogy incelelről filózz az utcán.
Lány levelező partnereimre inkább kíváncsi vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!