Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek lehetnék a szeretője?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehetnék a szeretője?

Figyelt kérdés
Elvileg barátok vagyunk a lánnyal, de a viselkedésével nagyon súrolja a határokat. Odafigyel rám, néha meglep ajándékkal, rosszul esik neki, ha nem keresem és panaszkodik a barátjára nekem vagy nem is tesz említést róla. Hetente többször hív és kezdeményez találkozást. Nekem kényelmes lenne egy barátság extrákkal dolog, szerintetek ez alapján benne lenne?
2021. ápr. 6. 08:10
 1/4 anonim ***** válasza:
53%
Valószínűleg igen.
2021. ápr. 6. 08:12
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem kapcsolatot szeretne, nem barátságot extrákkal.

Jó lenne tudni, miket panaszkodik a baràtjáról.

Ha azt, hogy nem kap elég figyelmet, bókot, szeretetet, akkor nem szexre van szüksége, hanem olyan pasira, aki viszont szereti.

2021. ápr. 6. 08:31
 3/4 A kérdező kommentje:
#2-es. Ezt konkretan mondta amit te írtál.
2021. ápr. 6. 08:37
 4/4 anonim ***** válasza:
84%

Akkor hogy a francba jut eszedbe, hogy barátság extrákkal?

Szerinted egy érzelmileg elhanyagolt szeretethiányos nőnek mire van szüksége?Döngetésre?

Szeretetre van szüksége, törődésre, arra, hogy viszonozzák az érzelmeit.

2021. ápr. 6. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!