Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehetnék én is népszerű?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetnék én is népszerű?

Figyelt kérdés
Más ismerőseimet Facebookon is sokan lájkolják, bármit tesznek is ki, és jó sok barátjuk is van. Ráadásul az ilyen népszerű emberekkel még szakítani se nagyon szakítanak, míg nekem aki tök népszerűtlen, félnem kell attól, mikor fognak elhagyni.
2021. márc. 29. 21:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
77%
Ha csaj vagy, pakold ki magad. Ha férfi, akkor nézz ki jól és legyen jó a kommunikációd.
2021. márc. 29. 21:11
 2/11 A kérdező kommentje:
Van párom, de megszeretném őt tartani, nem hogy elhagyjon, mint bárki más férfi az életemben,
2021. márc. 29. 21:12
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Öhm... Akkor most te mégis mi a tökömet akarsz? Ez a felnőtt párkapcsolatok kategória, nem a barátság kategória.
2021. márc. 29. 21:14
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne a faszbuk muttassa már hogy ki a barátunk... Ott olyannak mutatják magukat az emberek amilyennek csak akarják.. a valósághoz közük sincs..
2021. márc. 29. 21:16
 5/11 anonim ***** válasza:
43%

Javaslom hogy nézd meg a Fekete tökör 3 évadából az 1.részt.

2019-es,remélhetőleg ebből ki tudod szűrni a lényeget.

Sok sikert.

De ha esetleg több időd akkor mind az 5 évadot is megnézheted.

Sorozatról röviden ami fent van a neten is:

A Fekete tükör egy antológia, vagyis a részek nem függenek szorosan össze. Az alkotók az élet és a technológia sötét oldalát igyekeznek bemutatni.

2021. márc. 29. 21:25
 6/11 anonim ***** válasza:
57%

Fekete tükör (BLACK MIRROR)

Szerintem jó sorozat.

2021. márc. 29. 21:27
 7/11 anonim ***** válasza:
76%

Az exem képeit mostanában egész sokan lájkolják magához képest (60-80 ember, millió munkaváltás miatt :D), egyébként pedig abszolút nem népszerű. 0,azaz 0 barátja van. Sőt, ha vígasztal, a jelenlegi párja mellett is velem akarna beszélgetni, mert,, én vagyok az egyetlen, aki igazán ismeri".

Úgyhogy én a helyedben nem a lájkokban mérném a "népszerűséget". A social média egy kirakatvilág, aki éppen aktuálisan a közeledben van, kollégák - ismerősök, automatikusan lájkolni fognak, még ha valójában nem is ismernek.

2021. márc. 29. 21:32
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Pff.... semmi köze nincs a népszerűségnek a fb lájkokhoz... Nekem nagyon tetszik egy srác. Nagyon szépnek tartom. És még sem lájkolja soha senki, ha megoszt valamit. Sőt... ha feltölt egy képet, 30 lájkból 23 férfi ismerőse, és a maradék az anyja, keresztanyja, és 1-2 csaj akikhez valaha köze volt... :D
2021. márc. 29. 23:48
 9/11 anonim ***** válasza:
62%

Ja meg ott a másik véglet. Sok csúnya, igénytelen csajnak 200-300 lájkja van úgy, hogy hátul látszik a putri, a vasaló deszka, a tyúkok az udvaron.... nem beszélve a felcsatolhatós kínai póthajról, a kínai piacról vett cuccokról, a tetovált szemöldökről.... stb.... tessék népszerűség.

(mondjuk 300 lájkolóból az egész az Ő szintjén van, vagy az alatt)

2021. márc. 29. 23:54
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
csak a boldogtalan emberek akarnak népszerűbbek lenni a közösségi oldalakon, kifelé azt mutatják minden csupa boldogság, legbelül meg csak a sötét üresség.
2021. márc. 30. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!