Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetnék én is népszerű?
Javaslom hogy nézd meg a Fekete tökör 3 évadából az 1.részt.
2019-es,remélhetőleg ebből ki tudod szűrni a lényeget.
Sok sikert.
De ha esetleg több időd akkor mind az 5 évadot is megnézheted.
Sorozatról röviden ami fent van a neten is:
A Fekete tükör egy antológia, vagyis a részek nem függenek szorosan össze. Az alkotók az élet és a technológia sötét oldalát igyekeznek bemutatni.
Fekete tükör (BLACK MIRROR)
Szerintem jó sorozat.
Az exem képeit mostanában egész sokan lájkolják magához képest (60-80 ember, millió munkaváltás miatt :D), egyébként pedig abszolút nem népszerű. 0,azaz 0 barátja van. Sőt, ha vígasztal, a jelenlegi párja mellett is velem akarna beszélgetni, mert,, én vagyok az egyetlen, aki igazán ismeri".
Úgyhogy én a helyedben nem a lájkokban mérném a "népszerűséget". A social média egy kirakatvilág, aki éppen aktuálisan a közeledben van, kollégák - ismerősök, automatikusan lájkolni fognak, még ha valójában nem is ismernek.
Ja meg ott a másik véglet. Sok csúnya, igénytelen csajnak 200-300 lájkja van úgy, hogy hátul látszik a putri, a vasaló deszka, a tyúkok az udvaron.... nem beszélve a felcsatolhatós kínai póthajról, a kínai piacról vett cuccokról, a tetovált szemöldökről.... stb.... tessék népszerűség.
(mondjuk 300 lájkolóból az egész az Ő szintjén van, vagy az alatt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!