Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehetnék én is népszerű?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetnék én is népszerű?

Figyelt kérdés
Más ismerőseimet Facebookon is sokan lájkolják, bármit tesznek is ki, és jó sok barátjuk is van. Ráadásul az ilyen népszerű emberekkel még szakítani se nagyon szakítanak, míg nekem aki tök népszerűtlen, félnem kell attól, mikor fognak elhagyni.
2021. márc. 29. 21:09
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Engem sem lákjolnak sokan, az eddigi legtöbb lájkom 58, bár én rengeteg embert töröltem is már, már csak száz körül vannak az ismerőseim. Barátaim sem nagyon vannak, azzal a 2-3-al is interneten beszélgetünk, akikkel meg találkoztunk is néha, el vannak tűnve folyton.

De soha senki nem jegyezte ezt meg, senkit sem zavart. Sőt, szerintem jobban zavarja a pasikat, ha egy nő túlságosan társasági, bulis.

Amit viszont ilyen helyzetben fontos, hogy megtegyél, hogy ha már barátaid nincsenek, akkor legalább találd fel magadat egyedül is, és ne csüngj a párodon, hagyd, hogy elmenjen programokra.

2021. márc. 30. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!