Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehetnék nyitottabb,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetnék nyitottabb, közvetlenebb? F

Figyelt kérdés
Nem akarok regényt írni, mert úgy sem olvasná végig senki, szóval tl;dr: Fiatal koromban sosem tetszettem egy lánynak sem, amit az előnytelen külsőmnek könyveltem el, de mellette nagyon zárkózott is lettem. Egy év alatt sok munkával rengeteget változtattam magamon, akár már most sem, de egy fél - egy éven belül már biztosan nem hivatkozhatok arra, hogy kövér vagyok / nem vagyok formában, szóval ideje lenne lassan elkezdenem ismerkedni, de akárkiről is legyen szó, nagyon nehezen tudok kezdeményezni és megnyílni új embereknek, barátkozás is nehezen megy. Amíg ezt nem tudom leküzdeni, addig még egy jól kidolgozott testtel is esélytelennek érezném magamat, hogy kapcsolatot találjak. 25 évesen nagyon tanácstalannak érzem magamat és gáznak érzem magamat amiért nehezen tudok szocializálódni. Bepótolni valószínűleg nem fogom tudni ezt a sok év itthon ülést, de azért jó lenne felzárkózni. Tudnátok valami tanácsot adni ezzel kapcsolatban? 25F
2021. szept. 17. 22:23
 1/2 anonim ***** válasza:
Persze. A nyitottság egyetlen dolgon múlik: azon, hogy mindenfajta hátsó szándék (pl. becsajozás) NÉLKÜL, ÖNMAGUKÉRT érdekesnek találod az embereket. Ezt a legkevésbé sem úgy értem, hogy kötelességed a felebarátaiddal gondolatban is foglalkozni. Hanem hogy pl. érdemes elkezdeni megfigyelni, milyen az, amikor valaki vagy teljesen, vagy csak egy kicsit más oldalról közelíti meg ugyanazt a problémát, mint te. És ebben a helyzetben legyél független, pártatlan megfigyelő, mert ha semleges maradsz, akkor elleshetsz apró fogásokat másoktól, vagy olyat tanulhatsz, amit a saját nézőpontodból nem vettél észre, ilyesmi. Érted, amit írok, kérdező?
2021. szept. 17. 22:31
 2/2 anonim ***** válasza:

Ez tanulható dolog.

Nem szabad görcsölni, és gyakorolni kell.

A nők imàdnak magukról beszélni , szinte semmi mást nem kell, csak kérdezni - de nem szabad túltolni mert baràtzóna, a nagyon/túlzottan kedves , és barátságos ffi nem férfias.

Itt is gyakorolhatsz a gykn

2021. szept. 17. 22:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!