Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akar tulajdonképpen tőlem?
Figyelt kérdés
Gyerekek egy osztályba járnak, és a szülői értekezlet kapcsán írt rám az egyik apuka. Pár éve vált el, én is elvált vagyok, ennyit tudunk kb. egymásról. Felhívott messengeren, és először csak sulis dolgokról beszéltünk, majd egyszer csak megkérdezte, hogy van kandúrod? Mondtam nincs senkim, és nem is akarok. Erre azt mondta, hogy ő sem akar a gyerekek miatt, csak kalandozni szokott. Kérdezte, hogy én is szoktam, hirtelen azt mondtam, hogy nem. Aztán másra tereltem a szót. Párszor már találkoztam vele a sulinál, de eddig nem beszéltünk. Azóta minden nap ír valamit, nem is reagálok rá. Mi a francot akar, ha már közöltem vele, hogy nem akarok tőle semmit.ma 15:37
1/9 anonim válasza:
Szexelni. Hátha mégis beadod a derekad.
Kandúrod. Egy szülőtárstól, egy felnőtt férfitól. Grat. Szánalom.
2/9 anonim válasza:
Hát azt, de csak azt.
Elég primitív. Kandúr meg kalandozás, van ám itt stílus.
Továbbra se reagálj.
3/9 anonim válasza:
Hát de elmondta, hogy mit akar. Tiltsd le, ne állj vele szóba sehol ha nem muszáj és akkor majd nem ír. Szabad utat adtál neki persze, hogy ír.
4/9 A kérdező kommentje:
44 éves férfitől nem erre számítottam.
ma 15:46
5/9 anonim válasza:
A kor nem érdem, csak állapot. Nekem inkább az a jelzésértékű, hogy az ilyen emberek szaporodnak az országban, és adják tovább szegény gyerekeiknek az "értékeiket". Mintha muszáj lenne.
6/9 anonim válasza:
Barom.
Már eleve mit hívogat kéretlenül messengeren?
Meg, hogy kandúr…😅
Ne válaszolj neki, majd megunja.
7/9 anonim válasza:
Attól hogy 44 éves még dugni szeret 😂 Egy sima bepróbálkozás - nem csak nálad, de szerintem hetente legalább 5 nővel próbát tesz (kb. mindenkivel akivel találkozik és megszerzi a számát) próba cseresznye alapon.
Nem akar tőled semmi komolyat, csak megdugni párszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!