Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Amikor a nők azzal jönnek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor a nők azzal jönnek, hogy a pasik otthagyják a nőket miután terhesek lesznek, tényleg a pasik hibája ez, nem lehet, hogy ők választottak rosszul és nem adtak esélyt egy valóban, jószívű család centrikus férfinak?

Figyelt kérdés
Most lehet benyúltam ezzel a darázs fészekbe, de bírom a fájdalmat csak nem tudom szó nélkül hagyni ezt a jelenséget. Egy nőnek nagyon sok lehetősége lehetne arra, hogy találjon egy olyan férfit, aki tud felelősséget vállalni és gyereket is szeretne, hogy apává váljon, csak én azt látom, hogy sokaknak az a bajuk, hogy nem eléggé szőke herceg a fehér lovon, ezért visszautasítja és belőlük vagy macskás néni lesz, vagy egy egyedülálló anyuka. A közvéleményben gyakran azt hallani, hogy a felelőtlen pasi elhagyta a nőt, mert terhes lett, de nem a nő választotta azt a pasit? Ilyenkor nem gondolnak arra, hogy talán esélyt kellett volna adni egy kevésbé jóképű, kevésbé gazdag pasinak aki mellett sokkal boldogabb lenne, ehelyett egy kisfiút választott? Azért magukba is nézhetnének.
ma 15:05
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
50%

Gondolom tervezett gyerekről van szó, nem becsúszott.

Ha megbeszélik, hogy gyereket fognak vállalni, sikerül is és a hapsi lelép - mit kellett volna ezen bejósolni előzetesen? Ha ronda lenne a pasi, nem lépne le?

Honnan tudja előre, mielőtt családjuk lenne, hogy majd családban mennyire lesz családcentrikus?

Nem vagyok végül érintett, csak kérdezem. Csak azért nem, mert élt még anyukám mikor terhes lettem és a gyerekem apjának kb nem volt persze, arca otthagyni terhesen, de kb magamra is hagyott fizikailag és mindennel együtt. Pedig tervezett gyerek volt. Ő meg kb meggondolta. Utána aztán együtt éltünk, de nem sokáig, fogtam a gyereket és elköltöztem.

Honnan kellett volna előre tudni, hogy 5 hónapos terhesen azzal kell majd szembesüljek, hogy apuka meggondolta magát? Hogy mégis inkább maradna a legényéletében?

ma 15:09
 2/18 anonim ***** válasza:

Nyilván ezt is te írtad ki, olvasd el a válaszokat legalább!

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

ma 15:10
 3/18 anonim ***** válasza:

Most a véletlen terhességekről beszélünk, vagy arról, hogy a pasi "gyereket akar" aztán otthagyja terhesen, vagy pici babával a nőt? Melyikre gondolsz?

Mindenesetre ami ezt illeti: "tényleg a pasik hibája ez, nem lehet, hogy ők választottak rosszul?", a nő egyértelműen rosszul választott, de a pasi is hibás, hacsak nem akarata ellenére esett teherbe a lány (hazudott, hogy gyógyszert szed pl.).

Ami még felmerült bennem "nagyon sok lehetősége lehetne arra, hogy találjon egy olyan férfit, aki tud felelősséget vállalni és gyereket is szeretne" rengeteg lehetősége lenne, ha a férfiak őszintén vállalnák mit, kit, hogyan akarnak. Nag,on sok esetben a pasi azt hazudja, amit csak kell, hogy a nő az övé legyen.

"esélyt kellett volna adni egy kevésbé jóképű, kevésbé gazdag pasinak aki mellett sokkal boldogabb lenne" azt meg tapasztalatból tudom, hogy egy nem vonzó partner nem válik varázsütésre azzá. Szerintem azt még bánatában sem gondolja senki, hogy, "jaj pedig, ha Petivel jöttem volna össze, akiben semmi vonzót nem találtam...." A szarnál nem jobb a fos és itt nem a férfi személyéről, hanem a két kapcsolati opcióról beszélek. Nem jobb egy olyan kapcsolat, ahol ugyan rendes a srác, de undorral fekszel mellé, mint egy olyan, ahol bár van vonzalom, de nem számíthatsz a másikra.

ma 15:14
 4/18 anonim ***** válasza:
70%

esélyt kellett volna adni egy kevésbé jóképű, kevésbé gazdag pasinak aki mellett sokkal boldogabb lenne

Aki rondább és szegényebb, az automatikusan családcentrikusabb és kevésbé megcsalós típus? Ezt nem tudtam.

ma 15:17
 5/18 anonim ***** válasza:
74%

semmi sem a pasik hibája, mint tudjuk...

a nők hibája ha válogatnak, ha aranyásók, ha buliznak, ha szexelnek, ha megcsalják a parjukat, de ha egy apa otthagyja a gyerekét és a feleségét, az a nő hibája, hiszen miért nem vett kristálygömböt, amivel megjósolhatta volna a jövőt...

ma 15:19
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
S persze te volnál ez a család centrikus, jószívű, áldott ember!?!
ma 15:21
 7/18 anonim ***** válasza:
16%

Ezen a fórumon nem igazán fogsz erre őszinte választ kapni az itteni nőktől. Az itteni nők mindig! azzal rendezik a problémákat, hogy teljes mértékben a férfi a hibás, ő hagyta ott a nőt stb. És ennyi. A valóság persze ennél jóval komplexebb. De olyankor történik az epét hányás, lepontozás, beszólogatás, hiteltelenítés és társai.

Szóval én szinte a legtöbb esetben úgy láttam, hogy amikor a fiatal 20-as csaj gyereket vállal a semmire, majd apuci "lelécel", ott általában vannak közös pontok és átfedések ezek között az esetek között:

1. Az adott nő ugyan jól néz ki, de az adott férfi akire azt hitte megfogta magának és akitől majd azt a gyereket akarja, az gyakran tőle 1-2 szinttel fentebb van. És most ne abból induljunk ki hogy kinézet, mert férfiaknál kicsit komplexebb a képlet, nem csak a kinézet számít, hogy ki mennyire jó férfiként. Hanem kinézet + egzisztencia + stílus + humorérzék meg mittudomén, a lényege az hogy a többi nőnél is népszerű. És ezt tudja jól az adott nő, gyakran mindent bevetve kapar utána hogy megszerezze. Holott túl sok hozzá képest, főleg állandó kapcsolatra, és főleg gyereket vállalni. És mégis azt hiszi hogy neki ez jár, és neki ez a szintje erre. Holott túltolja, nem kicsit, nagyon. És a végeredmény végül is igazolja majd ezt is.

2. Az adott férfi sokszor nem is akar gyereket, a nő nyúzza érte, aztán végül belefárad és igent mond. Vagy tényleg azt hiszi végül hogy oké, menni fog. A nő a legjobb énjét mutatja, elrejtve a saját toxikus formáját, ami csak később jön elő. Sőt, még olyan is akad, amikor a nő szabotázst követ el, és úgymond gyerekkel akarja megfogni a pasit, szó szerint. Tehát azt hazudja szedi a tablettát, esetleg megfúrja a gumit, vagy egyéb aljasságok. Mindenki hallott már ilyet, sok nő gyerekkel akar átlag feletti pasikat megfogni és megtartani.

3. Nagyon sok esetben ezek a nők egyszerűen buták, és/vagy személyiségzavarosak. Tehát a butaság alatt azt értem, hogy fel se fogja micsoda felelősség egy gyerek, anyagilag, érzelmileg stb. Csak hogy neki mindenáron KELL és akkor ehhez bármi áron ragaszkodik... Személyisgzavaros alatt meg azt értem, hogy nagyon sok - egyébként elég jól kinéző - szingli anyukánál pontosan ezt láttam, hogy a valódi énje egy toxikus, elviselhetetlen jellemhulladék! Csak ezt ugye ez a típus nagyon jól tudja leplezni, főleg eleinte, meg amíg érdekében áll. Meg ugye náluk van az is, hogy magukat sokkal többre tartják, mint amilyenek valójában. Másokat meg rendre lenéznek. Aztán amikor kezdődnek a problémák vagy kezdenek belekényelmesedni a kapcsolatba, akkor előjön a kompromisszumképtelen, undorító oldaluk. Tehát a férfi aki esetleg még komolyan is gondolta velük (és esetleg kicsit is hasonlóan nem rendes mint ők) az simán dobbantani fog, ezt az elviselhetetlen oldalukat megtapasztalva. És akkor sokan csak azt látják, a férfi volt a rossz a történetben.

4. Valóságtagadó woke mocsok média. Egy ideje kifejezetten trendi lett ez az agymenés, hogy az erős nő csodás szingli anyuka, és kifejezetten menő egyedül nevelni gyereket. A férfi értéktelen, csak arra kell egy jó pasi hogy teherbe ejtsen aztán koccoljon, az erős nő megoldja egyedül csodásan, hát ki parancsol nekem? Szóval ez a fertő is erősen felelős a jelenkori trendekért, mert elég sok nő tényleg elhiszi már mostanra ezeket a kábító meséket, és valóságként kezeli. És a saját gyerekének a jövőjét, boldogságát is szabotálja ezzel, hogy gyakorlatilag már a kezdettől csonka családban gondolkozik.

És akkor hogy teljes legyen a kép, van csomó olyan szingli anyuka is, ahol tényleg baj történt. Meghalt az apa, vagy mondjuk olyan tróger volt aki megjátszotta magát, lelépett stb. DE! Nagyon sok másik esetben a nő is saras ebben az egészben, ahogy a fenti 4 pont is jelzi. Illene ezt már végre meglátni, és nem mindenért csak és kizárólag a férfiakat hibáztatni. Kedves és tisztelt egybegyűlt nők...

ma 15:27
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Sokan vállalnak olyan kapcsolatba, vagy olyan partnerrel gyereket, amibe, akivel nagyon nem kéne. Személyesen is ismerek "kapcsolat megmentő gyereket" és "ha már szar a kapcsolat, legalább gyerekem legyen" gyereket. Sok nő hoz nagyon rossz döntést. Ettől a férfi, aki belemegy, ismerve a saját érzéseit, a kapcsolat állapotát, nem kevésbé hibás.
ma 15:32
 9/18 anonim ***** válasza:
76%
7-es, pont a kérdező az, aki a nőket hibáztatja.
ma 15:50
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Az a helyzet, hogy a sok éves kapcsolatban, házasságban, tervezett gyerekkel is elhagyják egymást a szülők, épp úgy, mint a friss kapcsolatba becsúszottaknál.
ma 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!