Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak tömeges nővé operálása fogja megoldani az incel krízist?
A transz nők igazából csak szülni nem tudnak, ami azért nem is olyan nagy gond manapság. Nem olyan nagy meló, hogy egy férfi jobb nő legyen, mint egy nő és sokkal kevésbé válogatósak, jobban megbecsülnek minket.
Ha a férfiak fele nőként élhetne tovább, akkor a férfiak másik felének garantáltan lenne párja és cisz nőkre nem lenne szükség.
"És mit változtat a dolgon?"
Kevésbé tűnsz elmebetegnek, ha a realitás talaján maradsz.
"Ha társadalmi szintű probléma akkor egyik esetben is, másik esetben is foglalkozni KELL vele!"
Ez mit jelent a gyakorlatban? Kérdéseket kell kiírni róla gyk-ra? Diskurzust kell folytatni róla foganat nélkül? Vagy törvénybe kell iktatni, hogy az önkormányzatok kötelesek legyenek kirendelni feleséget az erre igényt tartó, csajozásban sikertelen férfiaknak? Csak mert ez utóbbi elmés javaslatról már olvastam itt kérdést.
Ha szimplán be akarod tiltani a Tindert és társait, nincs ellenvetésem, úgysem éltem velük. De ebben az esetben érdemes lenne népszerűsíteni, akár ingyenessé tenni a pszichoterápiát azok számára, akik igazoltan küzdenek szociális fóbiával, mert közülük kerül ki azoknak a jelentős része, akiknek a célzott internetes ismerkedés volt az utolsó mentsváruk. Kár, hogy az egészségügy ennél ezerszer alapszintűbb ellátásokat sem nyújt megfelelően itthon.
"Például a huszonéves férfiak 30%-ának nem volt szexuális élménye az elmúlt 12 hónapban. Ez a nők csupán 15%-ra igaz."
Azt hittem, ezt a statisztikát annak az alátámasztására szoktátok linkelni, hogy a Tinder-korszak megártott a férfiak szexhez jutási esélyeinek. Ugyanis a híres-hírhedt diagram szerint 2010 után keletkezett ez a szakadék a két nem között, előtte közel azonos volt az aránya a nők és a férfiak körében azoknak, akik nem szexeltek a lekérdezés időpontjához viszonyított elmúlt egy évben. Csakhogy a férfiak közül már 1999-ben is többször annyian lettek öngyilkosok egy évben, mint a nők közül, nyisd meg újra a kérdező linkjét. Ez nem pont azt sejteti, hogy elsősorban nem a szexhiányhoz van köze?
"Tehát a pasik egy része más férfiaktól vette el a nőkkel való együttlét lehetőségét"
Nem elvették, hanem a nők őket választották. Mint szabad akarattal rendelkező individuumok.
"Gondolom szerinted az incelség az oka a szexhiánynak és nem az eredménye. Erre van bizonyítékod?"
Megkérlek, hogy bizonyítsd egy állításod, mire te azzal vágsz vissza, hogy megkérsz, bizonyítsak be valamit, amit nem állítottam. Zseniális.
Szerintem a szexhiány hat az incelségre és az incelség hat a szexhiányra, kölcsönösen rontják egymást. Bizonyíték:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
A kérdező saját bevallása szerint 7-8 éve(!) nem próbálkozott egyetlen nőnél sem. És incelként tekint saját magára. Csodálatos, ahogyan ezek az emberek egymásra találnak, közösséget alakítanak és mindenki vállon vereget mindenkit, megszilárdítva ezt az identitást azokban is, akik háromszor becsajozhattak volna, ha magukra fordítják azt az energiát, amit redpill elméletek (vagy tudom is én, mik) átnyálazásába öltek. Mert nem, nem reménytelen mindegyikük. Ha azok volnának egytől egyig, nem létezne az "ascension" kifejezés a köreikben, amit kifejezetten az incelségből kitörtekre használnak.
Engem 1999-ben is elhajtottak a lanyok, igy akkor sem kekszeltem. Ja, es nem 7-8 eve nem probalkozom noknel, hanem kb. 15 eve :)
37F incel
Addig nincs esely, amig a parkapcsolati piac helyre nincs allitva. Addig marad a noknek a Chad-ezes....
37F incel
Puszta kíváncsiság 44-es. Próbáltál már rámenni esetleg egy picit duci és/nem tökéletesen szép arcú lányra. Tehát mondjuk egy 165 cm és 85 kiló, és picit nagyobb orr/nem szimmetrikus arc?
Tehát nem igénytelen, zsírgombóc Bözsire, hanem egy kicsit átlag alatti lányra? (akivel tippre egy szinten lehetsz)
Szerinted a "párkapcsolati piac" már 2007 körül is el volt cseszve? Az nem volt Tinder-korszak.
43
A nők erős jelzéseket küldnek azoknak akik bejönnek, a Chadek-nek. Ez azért van mert a nők nem tudják elrejteni rajongásuk egy férfi felé úgy mint a férfiak a női iránt érzett vonzalmuk.
Ezért is sokan nem próbálkoznak mert mi értelme ha nincs szemkontaktus, mosoly stb?
48
Arra is fogok, de ez most jobban motivált. Sajnos nem vagyok egész nap itt, de fogok reagálni.
Ellenben a te nem reagálásod egyetértést jelent?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!