Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fontos, hogy fiatalon legyen egy fiúnak egy érett nő az életében?
Egy nála 15-20+ évvel idősebb, érett, okos, művelt, diplomás nő. Nem valami buta liba, hanem egy olyan NŐ, aki meg tudja tanítani a férfi dolgokra, és nem csak az ágyban, azon kívül is. Etikett, öltözködés, művészetek szeretete, nyitottság,... Olyan dolgok megtanulása, és megtapasztalása, amikre a család nem tudja megtanítani, vagy ha igen, más nézőpontból.
- Az érett szerető lenne az incelség ellenszere?
- Az érett szeretőt megtapasztaló fiúk, sokkal jobb férfiak lesznek?
Etikettre anyukád kell megtanítson, de ha úgy tetszik ő is egy 20+ idősebb nő.
Öltözködni magad kell megtanulj, keresd meg a stílusod, érvényesülj, találd meg a hozzád passzoló színeket.
A művészeteket nem mindenki szereti és ezzel nincs is semmi gond.
Nyitottság a személyiségeden múlik és a neveltetéseden. Ha nem érzed úgy, hogy nyitott lennél akkor érdemes fejleszd magad ilyen téren. Az első lépésen túlvagy: a felismerésen. Egy lépést azonban visszafelé tettél meg, hogy okot keresel rá, hogy más fejlesszen és ne magadnak kelljen.
Szülői feladat?
Könyörgöm, hány olyan kérdés van itt, amiben azt kérdezik, hogy mit vegyenek fel állásinterjúra, vagy színházba? Meg sok proli milyen büszkén hírdeti, hogy 30-40 éves, diplomás, de nincs 1 öltönye sem.
A sok, "Hogyan legyen nőm, 35 éves szűz fijú vagyok." nyomorról ne is beszéljünk.
Az a gond a kérdező elképelésével, hogy a fiatal, magányos férfiak 95%-ának nem vonzóak a 20 évvel idősebb nők. Még a viszonylag szépek sem. Amikor huszonéves voltam, semmiképp nem tudott volna egy ennyivel idősebb nő elcsábítani. S ezzel a barátaim is így voltak. Ha esetleg nagy ritkán mégis összejön egy ilyen kapcsolat, szinte teljesen garantált, hogy előbb-utóbb a férfi otthagyja a nőt egy fiatalabbért. Annak az esélye, hogy például egy 40 éves férfi egy 60 éves nő mellett kitartson, egészen minimális.
Régebben, amikor társkeresőztem, belebotlottam a neten ilyen, maguknál jóval fiatalabb férfiakat kereső nőkbe is. Sajnáltam őket, mert vagy csak elutasítást kapnak, vagy lesz egy rövid kapcsolatuk, aztán faképnél hagyják őket egy fiatalabb nőért. Ezeknek a próbálkozásoknak hosszabb távon mindenképp fájdalmas végük van. Akkor pedig már jobb bele sem vágni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!