Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még szép és emocionálisan érett nő?
Figyelt kérdés
Akiket én ismerek s bejönnek tetszenek de annyi eszük van mint egy zsák pillangónak és a legnagyobb "jerk"ekkel lógnak. Van olyan aranyos szexy nő aki laza, nyitott de normális társaság tagja?2014. aug. 18. 20:40
2/8 anonim válasza:
emocionálisan érett nő szerintem nem tagja társaságoknak
3/8 anonim válasza:
Nem hinném, hogy kihaltak. Rám is jellemzők ezek a tulajdonságok, bár nagyképűség lenne azt mondanom, hogy a világ összes férfiának bejövök.
4/8 anonim válasza:
Pedig általában a férfiak a butább nőket kedvelik,az okosakat nem annyira.Nem tudom férfiszemmel miben nyilvánul meg a zsáknyi pillnagó ész.Te milyen idős vagy?
6/8 anonim válasza:
Aranyos voltam, szexy (konditerem, sok sport, egészséges kaja), szép arccal (sminkkel rásegítettem, de sokan mondták, h szép vagyok), orvosira jártam, művelődtem , nem lógtam össze-vissza drogosokkal és csúnyán beszélőkkel, és annyit érdemeltem a pasiktól, h idézem " jössz dugni?" és mikor azt mondtam, h "nem", akkor kaptam egy hatalmas pofont. Szóval ennyire érte meg olyannak lennem.
22/L
7/8 anonim válasza:
Hat figyelj, sajat boromon tapasztaltam, hogy ez inkabb atok, mint aldas. Kornyezetemben azok a csajok ervenyesulnek, akik pasijuk mellett tobb ferfival kavarnak, talalkozgatnak, flortolnek. Ezt addig csinaljak, amig a baratjuknal jobb pasira akadnak, s akkor dobjak ot, kozben az illeto fiu fulig szerelmes meg mindig a csajba, mert allandoan feltekennye tette es ereztette, hogy o a meno csaj.
8/8 anonim válasza:
15 éves vagyok, elég érett gondolkodással, és 2 megírt és kiadatlan regénnyel. A környezetemben a lányok általában azzal vannak elfoglalva, hogy minden héten más pasijuk legyen, de engem ez egyáltalán nem vonz. Nem vagyok valami szépség, de nem tartom magam butának, sőt. Nem keresem még az igazit, de a fiúk általában velük barátkoznak, őket nézik meg, velem pedig nem tárgyalnak, miután egy intellektuel vita után nem tudnak valami épeszű mondatot benyögni nekem. Nem értem. Pedig elég laza vagyok, nem vagyok elhízva(egy szál csont sem vagyok) és még sem találok egyetlen egy olyan fiút sem aki elég 'érett' lenne hozzám agyban.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!