Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Férfiak! Szerintetek szép nő Shakira? Hasonlítok rá.
Abban különbözünk hogy én 170cm körül vagyok,a hajam barna és nem annyira göndör.
Főleg a szemem és a szám hasonlít. :)
Mit gondoltok?
Képet nem küldök.
Nem mindegy?Hasonlítok rá és kész.
Nem reklámozom magam,csak véleményt kértem.
És olyan jól is sz0psz? ;)
Te hülye vagy, esküszöm.
Eldöntötted, hogy hasonlítasz rá (le merném fogadni, hogy még véletlenül sem hasonlítotok), de képet nem küldesz, mégis megkérdezted hogy SZERINTÜNK te hasonlítasz-e rá, pedig halvány fogalmunk nincs hogy nézel ki. Igen, biztosan hasonlítasz rá, aha...
Plusz nem hinném, hogy egy max 12 éves lány pont egy ismert színésznő hasonmása lenne, aki jópár évvel idősebb tőle.
Szövegértés 1-es.
Hol kérdeztem én azt hogy szerintetek hasonlítok-e rá?Azt kérdeztem,hogy szerintetek szép-e Shakira és ezt azért kérdezem mert hasonlítok rá.Ha ennyire tudni akarod,rengeteg ember megjegyezte hogy sok a hasonlóság.15 éves vagyok.
Uram irgalmazz...
Hát, valószínűleg hazudtak neked.
A hajad, a magasság, valószínűleg az alkat nem hasonlít, de a SZÁD az igen, ja és a szemed. Hát nem semmi. Tuti az ikertestvéred.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!