Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Férfiak! Szerintetek szép nő Shakira? Hasonlítok rá.
Abban különbözünk hogy én 170cm körül vagyok,a hajam barna és nem annyira göndör.
Főleg a szemem és a szám hasonlít. :)
Mit gondoltok?
Képet nem küldök.
Másik szövegértő.
Alkat,arc hasonlít;magasság hajszín nem.
Komolyan ezen a szerencsétlen oldalon nem tudnak a kérdésre választ adni.Shakira szép vagy nem szép???
Akkor meg miért nem azt kérdezed,hogy szép nő-e Shakira? és pont,csak ennyit. Nem kell hozzá tenni,hogy hasonlítasz rá,mert semmi értelme,hacsak nem azért tetted,hogy küldjenek privátot. Mert ha nem volt ilyen szándékod,csak magadat szívattad meg a válaszok miatt.
Különben meg kaptál volna jó pár igent,mert Shakira szép nő,a legtöbb férfi ezzel egyet ért.
Drágám, azt írtad, hogy a szemed és a szád hasonlít. Az b***meg nem az egész arcod, mert tudod van ott még orr, szemöldök... de lehet neked nincs. Alkatot pedig nem írtál, zsenikém, ezért írtam oda, hogy feltehetőleg. És ki a hülye így végül, na ki? TE.
Amugy senkit nem érdekel, hogy hasonlítasz-e rá vagy sem. Mindenki tudja, hogy Shakira szép. Nem kell itt reklámoznod magad. Örülj neki egyedül.
Olvasd már mégegyszer te vadbarom!!!
,,Főleg a szemem és a szám hasonlít."
FŐLEG!
Alakot nem írtam,bocs.
Ennyi ésszel szabad lábon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!