Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk/Férfiak! Szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/Férfiak! Szerintetek szép nő Shakira? Hasonlítok rá.

Figyelt kérdés

Abban különbözünk hogy én 170cm körül vagyok,a hajam barna és nem annyira göndör.

Főleg a szemem és a szám hasonlít. :)

Mit gondoltok?

Képet nem küldök.

2014. aug. 17. 12:17
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Másik szövegértő.

Alkat,arc hasonlít;magasság hajszín nem.

Komolyan ezen a szerencsétlen oldalon nem tudnak a kérdésre választ adni.Shakira szép vagy nem szép???

2014. aug. 17. 12:50
 12/25 anonim ***** válasza:

Szép!

bammeg

2014. aug. 17. 12:51
 13/25 A kérdező kommentje:
Végre!Köszönöm!
2014. aug. 17. 12:54
 14/25 anonim ***** válasza:
72%

Akkor meg miért nem azt kérdezed,hogy szép nő-e Shakira? és pont,csak ennyit. Nem kell hozzá tenni,hogy hasonlítasz rá,mert semmi értelme,hacsak nem azért tetted,hogy küldjenek privátot. Mert ha nem volt ilyen szándékod,csak magadat szívattad meg a válaszok miatt.

Különben meg kaptál volna jó pár igent,mert Shakira szép nő,a legtöbb férfi ezzel egyet ért.

2014. aug. 17. 14:20
 15/25 anonim válasza:
48%

Drágám, azt írtad, hogy a szemed és a szád hasonlít. Az b***meg nem az egész arcod, mert tudod van ott még orr, szemöldök... de lehet neked nincs. Alkatot pedig nem írtál, zsenikém, ezért írtam oda, hogy feltehetőleg. És ki a hülye így végül, na ki? TE.

Amugy senkit nem érdekel, hogy hasonlítasz-e rá vagy sem. Mindenki tudja, hogy Shakira szép. Nem kell itt reklámoznod magad. Örülj neki egyedül.

2014. aug. 17. 15:04
 16/25 A kérdező kommentje:

Olvasd már mégegyszer te vadbarom!!!

,,Főleg a szemem és a szám hasonlít."

FŐLEG!

Alakot nem írtam,bocs.

Ennyi ésszel szabad lábon...

2014. aug. 17. 15:08
 17/25 A kérdező kommentje:
14:Köszi a választ,te legalább kultúrált vagy.
2014. aug. 17. 15:10
 18/25 anonim ***** válasza:
79%
Shakira nagyon szép nő.
2014. aug. 17. 15:19
 19/25 dominik. válasza:
63%
Szegény kérdező. Shakira szép nő szerintem, és sokak szerint is.
2014. aug. 27. 02:09
 20/25 anonim ***** válasza:
Akkor nekem nagy vszséggel tetszenél.
2014. okt. 18. 22:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!