Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Férfiak! Szerintetek szép nő Shakira? Hasonlítok rá.
Figyelt kérdés
Abban különbözünk hogy én 170cm körül vagyok,a hajam barna és nem annyira göndör.
Főleg a szemem és a szám hasonlít. :)
Mit gondoltok?
Képet nem küldök.
2014. aug. 17. 12:17
21/25 anonim válasza:
Szerintem gyönyörű és csinos is:) ha valóban hasonlítasz rá, akkor szívesen ismerkednék veled! :D
17/F
UI.: Teljesen jól teszed, hogy nem küldesz képeket be ismeretleneknek GYIK-en!
22/25 anonim válasza:
"olvasd már el mégeg szer te vadbarom"
"köszi te legalább kultúrált vagy"
na ki a kultúrált?
amúgy pitbullra hasonlítok csak annyi a különbsèg hogy nem vagyok kopasz, rapper, a szemöldököm vastagab
b, meg még néhán Dolog
24/25 anonim válasza:
# 23
csak vicceltél nem? Shakira szerinted bűnronda?
25/25 anonim válasza:
Édes istenem ennyi bunkó nagyképű arrogáns embert egy helyen tisztelet a kivételnek miért nem lehet a kérdésre értelmesen válaszolni miért kell kioktatni a másikat amúgy Shakira nagyon szép nő hogy valaki értelmesen is válaszoljon. 26/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!