Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gyötri magát sok férfi, fiú a body building termekben, ha egy olyan szép és (gondolom) igényes nőnek, mint Shakira, megfelel egy ilyen, viszonylag vékony karú férfi?
2012. szept. 1. 08:45
1/21 anonim válasza:
Mert nekem nem jöbe Sákira'...
2/21 anonim válasza:
Mert divat. Ők pedig birkák, akik követik azt.
3/21 ASOT válasza:
1. Shakira engem nem érdekel.
2. Attól h Shakirának ez tetszik az nem jelenti azt h a többi fél milliárd nőnek is az tetszik.
4/21 anonim válasza:
Shakira mióta etalon? Meg gondolom a fszi vérgazdag, úgyhogy nem kell izom...
5/21 anonim válasza:
Annyit még hozzáfűznék, hogy attól még bejöhet Shakirának is a kigyúrt férfi, mert most pont nem egy kigyúrttal van együtt...
6/21 anonim válasza:
Mert sajnos 165cm-vel és 52kg-vaól meg a képen látható csávónál is vékonyabb karral még a kutyának sem kellenék. Igaz pénzem nincs kondira, se szerekre, de itthon edzek, ahogy tudok.
7/21 anonim válasza:
Nagyon helyes fiú:) nekem is ők jönnek be mármint az ilyenek mint a képen:) a barátom most kezd el gyúrni hiába mondtam neki h ne ne mert nm tetszik.de majd meglátjuk mi lesz belőle...
8/21 anonim válasza:
mekkora baromság:D szted azon múlik minden h kinek mekkora a karja???? :DDD omg ez elég siralmas hozzáállás:D
9/21 anonim válasza:
6. válaszolót megértem.
166 / F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!