Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Győrben melyek az igényes,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Győrben melyek az igényes, színvonalasabb szórakozóhelyek?

Figyelt kérdés
Ahová normálisabb emberek járnak, rendes srácok vannak...:)
2012. júl. 8. 20:12
 1/10 anonim ***** válasza:
69%
kék osztriga
2012. júl. 8. 20:13
 2/10 anonim ***** válasza:
25%
Hát én anyukáddal szoktam menni
2012. júl. 8. 20:13
 3/10 A kérdező kommentje:
Jaj de vicces ma valaki!
2012. júl. 8. 20:14
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
képzeld többen vagyunk :P
2012. júl. 8. 20:17
 5/10 anonim ***** válasza:

Én győri vok és járok buliba szal igényesebbek azok:

Mundo: nagyonjó, ngyon színvonalas, sztárvendégek, minden bulinak van témája stb., de nagyon drága

club Neo:Ez jó kis hely, nagyon sok az akció, színvonalas, melette an 1 igenjó kis kocsma a club kelemen, ittis a buliknak van témájuk, meg ha 10 előtt mész akk olcsón, általába 600 ft-ból bejutsz és a piák se olyan drágák (én ide járok legtöbbet)

Mamma mia: ezse egy olcsó hely, főként a 20-40 korosztály kedveli

Lapos, Bridge, Zátony: na ezek a legallja...

Aztán ezenkívül még van a Darius helyén vmi meg vmi új subway nevű hely... többről nemtok :)

2012. júl. 8. 20:19
 6/10 anonim ***** válasza:

Zanza sajnos szünetel, pedig nagyon szeretem :S

színvonalasabb a neo, vertigo

ahogy előttem irták a lapos az tényleg az aljanépnek van :D

a bridge meg nemtudom milyen :S

2012. júl. 8. 20:32
 7/10 anonim ***** válasza:
Pedig a Lapos annyira próbál változni :D. Amúgy subwayben egy jó van-olcsó a sör.
2012. júl. 8. 20:38
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerdán sztem jó a lapos is, nincs annyi cigány, bridgeben eddig 2x voltam, de mind2x meg akartak verni. Neoban is kétszer voltam, nekem annyira nem jött be, ne tudtam becsajozni ott, de hát elég béna vagyok úgyhogy az én szavam nem mérvadó, de én azt láttam, hogy egy csomó 3-4-es lánycsoport táncol körbe, mennek oda hozzájuk a fiuk és sorra küldenek el mindenkit, úgyhogy ott biztosan be tudsz pasizni, meg végülis elég igényes hely.
2012. júl. 8. 21:51
 9/10 anonim ***** válasza:
Még azt tudom javasolni, hogy nézegess partifotókat, abból fel tudod mérni, hova járnak a neked tetsző egyedek :D
2012. júl. 8. 21:54
 10/10 anonim ***** válasza:
Laposban voltam párszor, érdekes arcok járnak oda, de ha nem akarok ismerkedni, hanem adott társasággal megyek, akkor elmegy.
2012. júl. 8. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!