Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gyötri magát sok férfi, fiú a body building
termekben, ha egy olyan szép és (gondolom) igényes
nőnek, mint Shakira, megfelel egy ilyen, viszonylag vékony
karú férfi?
Azért felel meg neki, mert ő "máshová" edzett, nem a kezére és a hasára.
2012. szept. 3. 16:30
én nem a csajok miatt edzek, hanem azért hogy megfeleljek saját magamnak.
2012. szept. 3. 16:30
talán mert, nem tetszik a tükörben amit látnak és jobban érzik magukat izmosan.
hogy nem kell egy bor kinyitásához ezer évig keresgetni a bornyitót mert a vasággyal 40 kilós kis törékeny díszhím képtelen az ujjával benyomni a dugót...
vagy, mert nem kell a szomszád Jóska bá'-t minden egyes szekrény eltolásnál áthívni hanem megy egyedül is.
mert jó érzés hogy minden nap egy kicsit legyőzi az ember a saját korlátait, megdönt egy újabb "lehetetlent".
is igen, lehet hogy azért is, mert nem mindenki Shakira, a magyar lányoknak nagyon nagy az egójuk hogy agyba-főbe dícsérik a szépségüket és ha 9/10-es meg 10/10-es nőt akar valaki szerezni, hát helyes külső nélkül nehéz.
persz mindig van kivétel de én is jobban örülnék egy izmosnak mert látszik hogy van benne türelem, akaraterő és kitartás ami tetszik egy pasiban.
2012. szept. 3. 16:36
hát.... ti is megérdemlitek a sorsotokat.
2012. szept. 3. 16:49
Mert a legtöbben frusztráltak, mert kicsik, mert nem sikerült valami az életükben, mert a nőjük k stb....Aztá n elégedettek lesznek magukkal. Szerintem így lehet átesni a ló túloldalára.
2012. szept. 3. 16:59
miből gondolod, hogy ezt gyötrelemként éljük meg? magamért csinálom, az csak mellékhatás, hogy a nőknek is jobban tetszem. mint mindenben, ebben is lehet mértéket tartani, nem mindenki él kreatinon és fehérjeturmixon, akinek időnként súlyzó akad a kezébe, és nem feltétlen cél a kockahas meg 60-as bicepsz. egészséges, jobban érzem magam a bőrömben, mióta csinálom, kikapcsol, stb. nekem ennyi elég, mások meg azt látnak mögé, amit akarnak.
2012. szept. 3. 17:05
Én is járok, de inkább főleg futok, meg a kosárhoz nem árt ha van kis deltájva, válla, háta az embernek. Nem csak a testépítők gyúrnak. Ahova én járok ott pl egy csomó futó és sokan sportspecifikus eddzéseket csinálnak. Mondjuk az igaz, hogy mi nem is vágjuk a földhöz a súlyokat és nem nézegetjük magunkat órákig a tükörben és nem ordibálunk a sorozatunk végén, mint egy gorilla :).
2012. szept. 4. 12:43
A magyar nőknek kizárólag a kigyúrt férfiak kellenek, és aki nem rendelkezik kellő vastagságú karral, az egyedül hal meg.
2012. szept. 9. 14:28
,,mekkora baromság:D szted azon múlik minden h kinek mekkora a karja???? :DDD omg ez elég siralmas hozzáállás:D"
Semmi máson nem múlik.
2012. szept. 9. 14:30
Èrdekes a barátomnak nincs vastag izmos karja és nagyon szeretem őt már több éve és igen nem vagyok ronda lehet te kedves válaszoló még 10/10esnek is mondanál.rengeteg csaj ismerősömnek sőt mondhatni az összesnek nem izmos a barátja.sőt ha latbak egy izmosat kb undorodnak tole.most nem a szalkas izomra gondoltam mert az nagyon ritka hanem az ilyen gorillakra meg szerekkel edzett pasikra es a 90%uk ilyen!
2012. szept. 10. 07:55
Kapcsolódó kérdések: