Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj velem? Nem vagyok meleg, de épp láttam chatrouletten egy nagyon szép külföldi lányt, beszéltem is vele, és akart "játszani", és én még el is gondolkoztam rajta?
Figyelt kérdés
Persze mondtam hogy nem, de egy pár másodpercig hezitáltam a válaszon, mert neki szinte kint voltak a mellei, és elég formásak voltak, alakja is jó lehetett. úgy szégyellem magam még csak a gondolattól is :(2014. aug. 18. 01:05
2/11 anonim válasza:
Nem gaz.. Ferfiak vagyunk istenem, nalunk ez olyan mint a vadaszoszton az allatoknal..
3/11 anonim válasza:
Szégyelled, hogy megtetszett egy lány, és hogy megkívántad a kölcsönös izgatást?
Az érzéseidet miért szégyelled magad előtt?
4/11 A kérdező kommentje:
mert nő vagyok. és nem vagyok meleg, se bi.
2014. aug. 18. 01:09
5/11 anonim válasza:
Ha vonzódsz a nőkhöz, akkor mindenképpen van benned bi hajlam. Bármennyire is tetszik.
6/11 anonim válasza:
Ja hogy lány vagy. :D Attól még nem vagy meleg, ha szépnek tartasz egy lányt.
7/11 anonim válasza:
"ferfiak vagyunk" most poppet beegtem xdd de csak megtetszett vagy volt mar maskor is h hajlamod volt ra?
8/11 A kérdező kommentje:
persze tudom hogy nem vagyok meleg :)
csak ez olyan szar érzés, hogy egy lány "tetszett", mert pl. a magyar lányok nem "tetszenek" és ez így furán jött ki.
2014. aug. 18. 01:16
9/11 anonim válasza:
Ez egy ázsiai vagy egy fekete lány volt? Vagy milyen különbség volt a magyarokhoz képest?
10/11 anonim válasza:
Szerintem nem fura. Gondolom férfiből se tetszik az összes. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!