Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak tömeges nővé operálása fogja megoldani az incel krízist?
A transz nők igazából csak szülni nem tudnak, ami azért nem is olyan nagy gond manapság. Nem olyan nagy meló, hogy egy férfi jobb nő legyen, mint egy nő és sokkal kevésbé válogatósak, jobban megbecsülnek minket.
Ha a férfiak fele nőként élhetne tovább, akkor a férfiak másik felének garantáltan lenne párja és cisz nőkre nem lenne szükség.
De azon gondolkodtam, hogy ha megis beleszerelmesedtem egy ilyen kreaturaba, akkor transzba estem? :)
37F incel
31
Zseniális a humorod! Nem értem, hogy nincs nőd!
17
“ [link]
Ez elég beszédes.“
Szerintem ez is a cél. Tudják, hogy egy férfi nem tud nő nélkül, szex nélkül mentálisan egészséges maradni, motivált maradni, funkcionálni az életben és előbb utóbb feladja, és kinyírja magát.
Ez a jelenlegi klíma “válság” meg “túlnépesedés” őrületben pont kapóra jön mert biztos népességcsökkentő eszköz.
Mi kell hozzá? Még több Tinderhez hasonló oldal, még intenzívebb Chad fej mint szépségideal agresszív népszerűsítése és meg is van az eredménye, a férfiak csak kis része fog gyereket nemzeni és zuhanni kezd a lakosság Nyugaton. A felszabaduló helyeket fel lehet tölteni arabokkal, feketékkel, ázsiaiakkal és így Globális szinten csökkenni fog a lakosság.
Ne haragudj, tudom, hogy jó konteónak hangzik, de az, hogy 100 000 férfiból éves szinten 6-tal több lesz öngyilkos, mint ahány nő szintén 100 000-ből, gyakorlatilag jelentéktelen tényező népességfennmaradás szempontjából. Ráadásul fel sincs tüntetve, hogy a férfiak mekkora hányada lesz puncihiány miatt öngyilkos (ami érthető is, mert nehezen kutatható kérdés), de úgy tesztek, mintha evidens lenne, hogy más okuk nem is lehet rá.
34
A randikultúra azért brutális átalakuláson ment az az utóbbi évtizedben. Azért ezt legalább beismered remélem.
Meg férfiak többségének a nő egy nagyon fontos motiváció.
Sokkal erősebb mint nő számára egy férfi.
Érdekes a fogalmazás!
"Jobban megbecsülnek minket"
Megint mástól varod a megoldast!
Miert nem opcio, hogy te atoperaltatod magadat?
Biztos változott, kislány voltam 10 éve, nem érintett a téma, szóval tapasztalati beszámolót hiába vársz. Nem azt kifogásoltam, hogy szerinted változott, hanem azt, hogy szerinted emögött világszintű összeesküvés áll.
Az meg, hogy leírod, hogy a férfiaknak a nő fontos motiváció, nem bizonyítja, hogy a nemek közötti különbözet a statisztikában kizárólag/legnagyobb részt a puncihiánynak tudható be. Ennél megfoghatóbb érv kellene.
38
“Nem azt kifogásoltam, hogy szerinted változott, hanem azt, hogy szerinted emögött világszintű összeesküvés áll.
“
És mit változtat a dolgon? Ha társadalmi szintű probléma akkor egyik esetben is, másik esetben is foglalkozni KELL vele!
“Az meg, hogy leírod, hogy a férfiaknak a nő fontos motiváció, nem bizonyítja, hogy a nemek közötti különbözet a statisztikában kizárólag/legnagyobb részt a puncihiánynak tudható be. Ennél megfoghatóbb érv kellene.“
Nyilván nem bizonyítja mert nem is vizsgálják. De lehet következtetni más statisztikák alapján is. Például a huszonéves férfiak 30%-ának nem volt szexuális élménye az elmúlt 12 hónapban. Ez a nők csupán 15%-ra igaz. Tehát a pasik egy része más férfiaktól vette el a nőkkel való együttlét lehetőségét, illetve a nők ugyanazokhoz a pasikhoz járnak dugni, ergo egyenlőtlen az eloszlás. Tudva hogy a Maslow legalján van a szex nem egyenlőbbnek kellene lennie az eloszlásnak.
Gondolom szerinted az incelség az oka a szexhiánynak és nem az eredménye. Erre van bizonyítékod?
Igen, foglalkozni kell vele. Az adott személyeknek. Tényleg, milyen társadalmi szintű elvárást vársz el?
Az egész probléma annyiból áll, hogy férfiak, jóval szintjük fölötti nőktől várnak el figyelmet és amikor nem kapják meg, hisztiznek.
Szóval, ha ronda férfi vagy, akkor a ronda nőknél van esélyed, ha átlagos akkor az átlagosoknál. És igen, a kifejezetten jóképű férfiaknak van esélye a kifejezetten jó nőknél.
Őszintén nem értem ezt az egész incel hisztit. Mindenki olyan partnert keres általában, amilyen ő, beleértve a kinézetet, az anyagi helyzetet, az intelligenciát, a végzettséget. Ez már elég régóta így van. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!