Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak tömeges nővé operálá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak tömeges nővé operálása fogja megoldani az incel krízist?

Figyelt kérdés

A transz nők igazából csak szülni nem tudnak, ami azért nem is olyan nagy gond manapság. Nem olyan nagy meló, hogy egy férfi jobb nő legyen, mint egy nő és sokkal kevésbé válogatósak, jobban megbecsülnek minket.

Ha a férfiak fele nőként élhetne tovább, akkor a férfiak másik felének garantáltan lenne párja és cisz nőkre nem lenne szükség.

2022. máj. 29. 19:12
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/84 anonim ***** válasza:
100%

Azt jelenti, hogy már felismerem a "te nő vagy, nem érted a saját működésed, ezért bármit mondhatsz, lepereg a már kialakított világképemről" típusú érvelést/mindsetet. Önigazolás, hogy ne kelljen önkritikát gyakorolnod, amiért nem közeledtél talán még egyetlen nőhöz sem eddigi életed folyamán (vagy ha igen, annak már 10 éve), de azért húzod a szád, hogy nem jönnek össze veled.

Most ha leírom, hogy amúgy rohadtul nem érdekelnek azok a férfiak, akiket ti Chadként aposztrofáltok, mert eleve nem való az ínyemre az a fajta esztétika, ráadásul meg kell ismernem valakit ahhoz, hogy tényleges szexuális vonzalmat érezzek iránta, és mindig tőlem távol állónak éreztem a kis "nőcis jelzések" küldözgetését azok felé, akik bejöttek nekem, azzal mire mész? Rávágod, hogy nem ismerem az igényeimet, nem arra bukok valójában, amire én azt hiszem, nem vagyok tudatában a nonverbális kommunikációm elemeinek. Esetleg hazudok. Kb. ennyivel le szoktátok tudni.

2022. máj. 30. 19:10
 52/84 anonim ***** válasza:
100%
51, ő egy aszex incel. Nem vágyik senkire szexuálisan, de neki valamiért rossz, hogy rá sem vágynak. 🤷🏼‍♀️
2022. máj. 30. 19:13
 53/84 anonim ***** válasza:
82%

Végre egy használható ötlet valamelyikőtöktől :D Briliáns, világmegváltó 🏆

Akkor csak össze kell tömörülnötök egy egyesületbe, sorshúzással vagy akármivel eldöntenetek kik lesznek a lányok, és amikor a dokik készen vannak a menyecskékkel akkor jöhetnek az ösküvők 🤗

Vállalom az ifjú párok öltöztetését és a menyasszonyok sminkelését 😘👰👄💄💍

És stipistopi, lecsapnék erre mint üzleti lehetőségre is, enyém ez a valóságshow, én leszek a producere 😎💰💶

2022. máj. 30. 19:15
 54/84 anonim ***** válasza:
100%

Na és akkor még a nőkre mondják, hogy csak az egójuk legyezgetésére tartanak friendzone-olt, de irántuk szexuális/romantikus értelemben érdeklődő srácokat maguk mellett. 😀

2022. máj. 30. 19:28
 55/84 anonim ***** válasza:
0%

54

“Azt jelenti, hogy már felismerem a "te nő vagy, nem érted a saját működésed, ezért bármit mondhatsz, lepereg a már kialakított világképemről" típusú érvelést/mindsetet. “

A gyakorlat sajnos azt mutatja, hogy van ebben igazság. Érzelmi, ösztönvilág szempontból intenzívebb, zavarosabb a nő, gyakran saját bevallásuk szerint nem is tudják mit akarnak. Ilyenkor sajnos gyakran ösztönös alapon hoznak döntést, hogy melyik döntés érződik a helyesnek, és nem amelyik logikusan az lenne a legjobb döntés.

“Önigazolás, hogy ne kelljen önkritikát gyakorolnod, amiért nem közeledtél talán még egyetlen nőhöz sem eddigi életed folyamán (vagy ha igen, annak már 10 éve), de azért húzod a szád, hogy nem jönnek össze veled.“

Az mások írták, hogy 10 vagy több éve nem is próbálkoznak.

Én még szoktam próbálkozni online, túl vagyok több ezer jobbra húzáson. Élőben nyilván nem próbálkozok és nem is nagyon próbálkoztam sosem mivel nekem kell egy mosoly, szemkontaktus stb.

Másképp még felbőszítem és elküld az anyámba. Meg sok nőnek bhassza a csőrét ha nyomi pasi megy oda, mert sérül az egója ezért jól megalázza verbálisan őket. Ezt is el szeretném kerülni.

“Most ha leírom, hogy amúgy rohadtul nem érdekelnek azok a férfiak, akiket ti Chadként aposztrofáltok, mert eleve nem való az ínyemre az a fajta esztétika, ráadásul meg kell ismernem valakit ahhoz, hogy tényleges szexuális vonzalmat érezzek iránta, és mindig tőlem távol állónak éreztem a kis "nőcis jelzések" küldözgetését azok felé, akik bejöttek nekem, azzal mire mész? “

Nyilván az évek, évtizedek során a férfiak megtanulták, hogy ne az után menjenek amit mond a nő hanem azután amit tesz, testbeszéd, mimika, gesztusok. És elég sok időt szántam arra, hogy ezt terepen tanulmányozzam.

Ha annyi történik , hogy egy Chad megy el mellettük akkor MÁR jellegzetes viselkedésformákat, testbeszédet, gesztusokat figyelhetünk meg. Tehát zavarba jönnek, ide-oda kapkodják a tekintetük, igazítják a hajuk, arcuk kipiroslik, ha barátnővel vannak akkor elkezdenek “valamin” hirtelen hangosan nevetgélni (figyelemfelhívás) stb. Összetéveszthetetlen reakciók. És ez random az utcán vagy plázában. Szórakozóhelyen ennél sokkal egyértelműbb jelek , viselkedésformák, például kézfogás kezdeményezés, beszéletés kezdeményezés, csók kezdeményezés, telefonszám elkérése, lakásra hívás stb.

Ha valaki időt szán erre (elég néhány hét) maga is meggyőződhet és írhat tanulmányt róla. Én megtettem. Márcsak azért sem mert a tudomány nem foglalkozik egy ilyen fontos területtel (mert lehetne tanácsot adni férfiaknak ha kutatáson alapulna) és a társadalom inkább tabuk, fals ideák mögé bújik önbecsapva.

2022. máj. 30. 22:38
 56/84 anonim ***** válasza:
0%
“Márcsak azért is mert a tudomány nem foglalkozik egy ilyen fontos területtel (mert lehetne tanácsot adni férfiaknak ha kutatáson alapulna) és a társadalom inkább tabuk, fals ideák mögé bújik önbecsapva.
2022. máj. 30. 22:43
 57/84 A kérdező kommentje:
Hogy lehet kigyogyulni az incelsegbol? Valaki segiccsen legyszi.
2022. máj. 30. 22:58
 58/84 anonim ***** válasza:
13%

57

Szüless újjá.

2022. máj. 30. 23:00
 59/84 anonim ***** válasza:
100%
Add lejjebb az igényeid, menj rá kicsit rosszabb nőkre.
2022. máj. 30. 23:13
 60/84 anonim ***** válasza:
100%

Igen, erről beszéltem, ezért nincs értelme írnom neked bármit is azon kívül, hogy ösztönlény vagyok, nem tudok logikus döntéseket hozni, vagy akár csak gondolkozni, túl sok a hormon meg az érzelem. Ez lenne az egyetlen elfogadható válasz a számodra.

Két dologra azért reagálnék:

"Én még szoktam próbálkozni online, túl vagyok több ezer jobbra húzáson."

Akkor ha jól sejtem, nem az internetes társkeresők megszüntetését látod az incel probléma megoldásának. Ez esetben mit? Ezt másik kommentben is próbáltam megkérdezni tőled, de nem adtál választ.

"Ha valaki időt szán erre (elég néhány hét) maga is meggyőződhet és írhat tanulmányt róla. Én megtettem. Márcsak azért sem mert a tudomány nem foglalkozik egy ilyen fontos területtel"

Nincs semmiféle szakmai képesítésed ez irányba, de úgy gondolod, hogy amit összeírtál a női viselkedésről a személyes percepcióid alapján, az már felér egy TANULMÁNNYAL, tehát tudományos igényű szövegnek minősül? És azt állítod, hogy a "kutatásod" (el sem hiszem, hogy ezt a szót leírtam) megismételhető bármikor, bárki által, elég, ha nyitott szemmel jár-kel az utcán? Társadalomtudományos pályára készülőként ezt vállalhatatlan kijelentésnek tartom, ne haragudj.

2022. máj. 30. 23:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!