Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért nem tudják elfogadni azt a férfit, akinek
van gyereke?
71/102 A kérdező kommentje:
Gondolom neked van rossz tapasztalatod a gyermekek terén. Mert nem ilyen egy gyerek.
Nálam nem fér bele egy gyerek.
Ha gyereket akarok,akkor nem másét akarom "nevelni" stb. Hanem sajátot, ahol van a gyerek,apa meg én...nem gyerek,apa,anya,meg új pár..
Lett volna lehetőségem anno olyan pasival össze jönni akinek volt gyerek, kicsi is volt én akkor jóval fiatalabb..nyilván xy évesen sem vágytam más gyerekére de most sem. El kellene fogadni, mert egyeseknek nem megy,de persze az menne h fogadjuk el H a másiknak már van.
Amúgy unokatesóm is összejött egy csajjal,akinek akkor volt 1 gyereke, most házasok 3 gyereküket van.
2022. ápr. 14. 15:51
73/102 A kérdező kommentje:
Akkor elfogadta. A férfiak könnyebben fogadják el a gyereket.
74/102 anonim válasza:
Én nem szeretem a gyerekeket, semmi szín alatt nem akarok még sajátot sem. Akkor hogy a bánatba akarnám a másét? Szóba se jöhet gyerekes pasi. Persze ha felnőtt gyereke van, az más, de ott meg az unokákkal lesz a gond.
2022. ápr. 14. 16:13
"A férfiak könnyebben fogadják el a gyereket."
Naná, mert még mindig tartja magát a "gyerek a nő gondja" felfogás (még ha nem is ő a biológiai anya). Sokkal kevesebb veszíteni valója van egy férfinek. Te miért nem magad vigyáztál a gyerekedre a medencénél, kérdező? Miért az új párodtól vártad el?
2022. ápr. 14. 16:15
Nah ja nekem volt olyan a kedves poronty a 120 ezres telefonom ( akkoriban ez soknak szàmított) eldobta és összetört. Konkrétan fenyegetés és feljelentés utàn nagynehezen kifizette az okozott kàrt. Mert elötte nem akarta mert miért hagyom el? A tàskàm elülsö kis zsebében volt az nem 'elölhagyàs' inkàbb a gyerek tanulja meg nem nyúlunk ahhoz ami nem a miénk.
2022. ápr. 14. 16:19
Te kérdezö szò nélkül kifizetted volna a gyereked àltal okozott kàrt?
2022. ápr. 14. 16:20
Kérdező. Próbáltad már gyerekes nővel? Biztos megértőek. A baj, hogy a gyerekes férfivak 95%-a fiatal, gyerektelen nőt akar.
2022. ápr. 14. 16:28
Mert könnyebb egy gyermektelen férfivel családot alapítani az ok ennyire egyszerű.
2022. ápr. 14. 16:38
80/102 A kérdező kommentje:
Naná, hogy kifizetem, de a gyerekem ilyet nem tenne, mert nevelem is nemcsak megcsináltam.
Kapcsolódó kérdések: