Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők miért nem tudják elfogad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért nem tudják elfogadni azt a férfit, akinek van gyereke?

Figyelt kérdés
Olvastam itt egy kérdést, és a válaszok ihlették a kérdésem. A nők a férfi gyerekéről, mint kölyökről írnak, akihez ők nem alkalmazkodnak, nem nevelik(senki nem is akarja, hogy neveljék). Ellenséges a hozzáállás a gyerek felé. Ők az exet sem viselik el, aki általában szerintem ilyenkor nem sokat van jelen a férfi életében, csupán a gyerek dolgait vitatják meg, és annyi. De mintha a nők többsége "csomagmentes" férfit szeretne.

2022. ápr. 14. 12:14
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/102 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem akik először akarják összekötni az életüket a másikkal, azok azért nem, mert a másiknak a "gyerek az első", ami teljesen természetes, hiszen szülő. Közös program esetén is a gyerek az első.

Szerintem ez kölcsönösen van így, mert a férfiak se fogadják el ha nőnek van gyereke.

2022. ápr. 14. 12:27
 12/102 A kérdező kommentje:
Ez egy sima kérdés, érdeklődés azon nők felé, akik ennyire ellenségesen állnak hozzánk.
2022. ápr. 14. 12:28
 13/102 anonim ***** válasza:
89%
Nekem egyszer volt ilyen, de többet nem lesz ,az tuti. A két kis süldő ribike mindenben az apját pumpolta, úgy, hogy a legminimálisabbakat sem segítették,soha nem tudtunk azért menni sehova, mert mindig azoknak kellett valami. Bezzeg azt már tudták, melyik pélóba érdemes beleülni, ahol van pénz. Sőt, az egyik aki már a manuszánál lakott, felvetette, hogy az apja esetleg fizethetné az ő ottani rezsijét is, mert hát miért ne. Egy életem van, nem leszek inas, sem szolga soha de soha többet. Nem szólva arról, amikor az állítólag kiválóan sütő-főző kispitcha nem tudta melyik a leveszöldségekből a krumpli.
2022. ápr. 14. 12:29
 14/102 anonim ***** válasza:
95%
Bőven van okuk azoknak a nőknek is az "ellenséges" hozzáálláshoz. Vagy saját tapasztalat vagy közvetlen családi/baráti/ismerői körben láttak, tapasztaltak hasonlót. Plusz aki eleve nem akar gyereket, mert nem bírja őket elviselni, arról te sem gondolhatod komolyan, hogy majd pont egy idegen gyereket fog babusgatni. Ugyan. Gyerekes nőt kell keresni vagy olyat, aki képes elfogadni, hogy örök második lesz a kapcsolatban. Ez sem kecsegtető ám sok nőnek.
2022. ápr. 14. 12:30
 15/102 anonim ***** válasza:
38%

Számomra is érdekes dolog, mert ha a nőnek van gyermeke, azt ugye a férfi minden szó nélkül fogadja el, de ha fordítva van akkor azonnal jönnek a "Neked kellett gyerekes pali" és hasonló kommentek.

Nőként írom:

Sok nő iszonyatosan gusztustalanul viselkedik a párja gyerekével.

Az ilyen mind azt érdemelné, hogy repüljön mint a madár..

2022. ápr. 14. 12:31
 16/102 anonim ***** válasza:
78%

Mondjuk előbb jönnek össze egy olyan nővel, akinek van egy gyereke, minthogy nekem legyen saját gyerekem egy nővel közösen! Hogy miért?

Mert engem semmi nem köt ahhoz a gyerekhez, hiszen nem az enyém! Bármikor leléphetek mindenféle kötelezettségek nélkül!

Nem kell a fél fizetésemet sem átutalnom havonta gyerektartás címen, hiszen nem az én vérem! Egyszerűen csak lelépek, szakítunk mindenféle kovetkeny nélkül!

Azt azért mindenki tudja, hogy a gyerekes férfiak és nők is, akik egyedül nevelik a gyereküket, egyaránt kevésbé válogatósak, mint az egyedülálló, független társaik, hiszen jóval nehezebben találnak olyan társat, aki elfogadja őket gyerekkel együtt és nem csak egy - két menetre hajlandó velük összejárni!

Könnyen előfordul, hogy olyan pasinak/nőnek is simán igent mond a gyerekkel rendelkező illető, akire 5 éve még azt mondta volna, hogy: "Fúj! Én ehhez az undormányhoz hozzá érnék!"!

Főleg, ahogy egyre telnek az évek és a gyerekes illető túllépi a 30 - at, majd a 40 - et is, még jobban lejjebb megy az a mérce, csak valaki fogadja el őt végre gyerekestől!

A többgyerekes, elváltakról meg ne is beszéljünk!

2022. ápr. 14. 12:33
 17/102 A kérdező kommentje:
Az tény, hogyha mondjuk az új nővel közösen fizetnek hitelt, akkor, ha bármi lesz a férfival a nő fizetheti ki a mostohagyereket.Tehát,nincs olyan mint a 'normál' családoknál, hogy a nő, és majd vagy a gyermeke örököl.
2022. ápr. 14. 12:35
 18/102 anonim ***** válasza:
100%

A gyerekek általában az anyjuknál maradnak manapság is. Ha férfiként gyerekes nőt választasz, a gyerek ott egy állandó, akivel mindig kell számolni. Nőként gyerekes férfit választani bizonytalanság és kiszámíthatatlanság.

Plusz manapság is a nőktől van elvárva a gyerek gondozása, férfiként nem kell semmit csinálni a "nevelt" gyerekkel, nőként pedig gondoskodni kell róla, mert a saját apja sem teszi meg.

2022. ápr. 14. 12:36
 19/102 anonim ***** válasza:
100%
Ha családot szeretnének vele, akkor a pénze hiányzik a 2. családból, ha szerelmi viszonyt, akkor meg az ideje, figyelme.
2022. ápr. 14. 12:40
 20/102 anonim ***** válasza:
93%
Nincs olyan, hogy "a nők". És nincs olyan, hogy "a férfiak". Minden ember, legyen az férfi vagy nő a saját kívánalmai szerint keres párt. Van aki a szakmunkást nem tudná elviselni, van aki a diplomás, nyakkendőst tartja okoskának. Milliónyi szempont, ebből a gyerek "csak" egy. Lássuk be, eléggé más életforma gyerekkel vagy anélkül. Sajáttal vagy máséval.
2022. ápr. 14. 12:41
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!