Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők miért nem tudják elfogad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért nem tudják elfogadni azt a férfit, akinek van gyereke?

Figyelt kérdés
Olvastam itt egy kérdést, és a válaszok ihlették a kérdésem. A nők a férfi gyerekéről, mint kölyökről írnak, akihez ők nem alkalmazkodnak, nem nevelik(senki nem is akarja, hogy neveljék). Ellenséges a hozzáállás a gyerek felé. Ők az exet sem viselik el, aki általában szerintem ilyenkor nem sokat van jelen a férfi életében, csupán a gyerek dolgait vitatják meg, és annyi. De mintha a nők többsége "csomagmentes" férfit szeretne.

2022. ápr. 14. 12:14
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/102 anonim ***** válasza:
88%

Ha szereted a férfit...

Hát igen, kérdező. Téged senki nem szeret úgy. Vajon miért? Csak nem azért, mert csak elvárásaid vannak?

2022. ápr. 14. 13:30
 42/102 anonim ***** válasza:
81%

Ha szereted a férfit elfogadod a gyerekét.

Lószrt. Ez max a te fejedben létezik így, a valóság meg sokszor egészen mást mutat. Én eleve össze se jönnék soha gyerekes pasival, tehát máris értelmét veszti ez a maszlag "ha szereted, akkor a gyerekét is". Hát nem.

Te amúgy miért nem tudod elfogadni azt, hogy sok nőnek abszolút kizáró egy hozott kölök?! Vagy csak neked lehetnek elvárásaid??

2022. ápr. 14. 13:32
 43/102 anonim válasza:
89%
Soha, de soha nem kellene komoly kapcsolatra olyan pasas, akinek mar vannak kolkei. De olyan se, amelyik nagycsaladdal rendelkezik. Kolonc kell a fenenek. Mindenki nyugjet, hulyesegeit figyelembe venni, ezekhez alkalmazkodni, hat nem! Soha! Nem mindenki szereti am a csordaszellemet!
2022. ápr. 14. 13:33
 44/102 anonim ***** válasza:
88%

Kérdező tudod , van egy kislányom és a férfiak is csomagmentes nőt akarnak. :) És azért mert tudják ,hogy a gyerek az első. De abba nem gondolnak bele ,hogy ha nem is lenne gyereke a nőnek , de születne egy közös gyerekúk akkor is a gyerek lenne az elsődleges. Na ugyan ez fordítva is igaz. Annyi különbséggel hogy a férfiak nagy része elvárja ,hogy a nő mindent is megtegyen. De a férfi fele annyit sem tesz meg. Dolgotik persze , a nő is solgozik, de mellette nevelnie kell a gyereket ,ház tartást fentartani és még apucit is kényeztetni. De ha egyszer véletlen a nő nem úgy szól a gyerekhez hogy üntyülümpünytülüm babuci ,akkor már egy roadt szeét aki utálja az ő gyerekét. Tehát a nevelésbe nem szólhat bele ,de pátyolgatni kell, kiszolgálni és mindemt is megadni neki.

Nem gondolod hogy ez nem fair?

2022. ápr. 14. 13:36
 45/102 anonim ***** válasza:
100%

Én vagyok a disznó metafórás.

Vagy provokálsz vagy teljesen tudatlan vagy és fogalmad sincs a gyerekekről.

Én 2 gyerekes anya vagyok, az első férjemmel, az edesapjukkal nrveljük a saját gyerekeinket.

Ez vágyott, klassz gyerekeknél is iszonyatos kemény meló, plusz nagyon durva az anyagi vonzata is.

Na, tudod ki feccolna bele ennyi időt, energiát, pénzt egy olyan gyerekbe, akihez semmi köze?

Soha nem kezdenék gyerekes palival.

2022. ápr. 14. 13:37
 46/102 A kérdező kommentje:
Exnek a végére elment a kedve a közös gyerektől, mondván milyen nehéz egy gyerekkel. Pedig csak egyszer kétszer játszott vele, de az is lefárasztotta.Egyszer rábiztam egy medencében a gyereker, hogy figyeljen rá, hát teljesen ki volt bukva, hogy tiszta stressz. Mert a gyerek messzebb jatszott a vízben a többivel. Aztán azt kellett hallgassam, hogy miért bíztam rá.
2022. ápr. 14. 13:44
 47/102 A kérdező kommentje:
Én speciel összejönnék gyerekes nővel.
2022. ápr. 14. 13:46
 48/102 anonim ***** válasza:
100%
Mivel van gyereked.
2022. ápr. 14. 13:48
 49/102 anonim ***** válasza:
100%
Te összejönnél gyerekessel (pláne hogy neked is van..), más meg nem! Ez van, fogadd el aztán lépjél tovább, mást úgy sem tehetsz.
2022. ápr. 14. 13:51
 50/102 anonim ***** válasza:
65%
28 éves voltam amikor megismertem a férjemet aki akkor 31 éves volt, és 4 gyerek apja. 2 lány, és az ikerfúk. Még nem ismertük egymást, amikor a volt felesége (gyerekei anyja) elhagyta őket. Külföldre ment. Ott hagyta mind a 4 kicsit az apjával. Az ikrek 6 évesek voltak, a lányok 4-3 évesek. Nekem nem volt gyerekem, és soha nem is akartam szülni. ( Rettegek a fájdalomtól, így a szülés sem fért bele) Emlékszem az első hetekben közöltem vele, hogy csak akkor folytassuk a kapcsolatot ha elfogadja, hogy nem fogok szülni. Akkor mondta, hogy ennek örül, mert neki van 4 csöppsége, és már ő sem vágyik többre. Eleinte tartottam a gyerekektől, hiszen semmi tapasztalatom nem volt gyerekekkel kapcsolatban. De szinte azonnal megszerettem őket. Imádom őket, ma már azt mondom a gyerekeim, én avgyok az anyjuk. Mind a 4 -en felnőttek már, jó emberek lettek. Életem egyik legjobb döntése volt, hogy a férjemet megismertem.
2022. ápr. 14. 13:52
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!