Mit csináljak, ha képtelen vagyok elfogadni, hogy a férjemnek van egy gyereke? Hogy szedjem össze magam? Túl lehet ezen lépni valamikor?
Pénteken tudtam meg, a húga picit részegen elszólta magát.
Van két gyerekünk (a fiúnk 4 éves, a lányunk 9 hónapos). Nagyon boldogok voltunk eddig, szinte tökéletes volt az életünk. Erre pénteken megtudtam, hogy van még egy gyereke... Fiatal volt még, nem is látta soha, a gyerek anyjával sem beszélt azóta, mióta megmondta neki évekkel ezelőtt, hogy terhes. De akkor is úgy érzem, hogy ez nem az a dolog, amit egy házasságban titkolni kellene. Retteg, hogy egyszer csak becsenget majd hozzánk, az utcán azon gondolkozok, hogy vajon nincs-e ott, vagy hogy egyáltalán az országban él-e.
Megmondta a párom, hogy nem érdekli az a gyerek, sosem látta, nem ismeri. De akkor is úgy érzem, mint akit becsaptak éveken át...
"Megmondta a párom, hogy nem érdekli az a gyerek, sosem látta, nem ismeri."
Gratulálok a párválasztásodhoz, megérdemlitek egymást! Csak aztán ne csodálkozz, mikor pár év múlva elhagy, mert ez a két kölyke sem érdekli majd.
Egyetértek 2essel meg a 3assal annak ellenére hogy elég férj védősre sikerült a kommentem ,mielőtt lepontoztok. 1es
Én is aggódnék a párválasztásom miatt meg a gyerekek miatt is. Milyen apa az aki ennyire szarik a gyerekére.
A gyerekeinket imádja, ahogyan engem is.
Mi terveztük őket, akartunk közös gyerekeket. Ő sem 19 éves már, mint akkor volt, véget ért a vad bulizós korszaka. Szóval ezt a két helyzetet szerintem nem kéne egymáshoz hasonlítani, mert egészen más az, mikor egy szinte alkalmi kapcsolatból lesz gyerek és erről az anya csak azután számol be, mikor már nem mehet abortuszra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!