Mit csináljak, ha képtelen vagyok elfogadni, hogy a férjemnek van egy gyereke? Hogy szedjem össze magam? Túl lehet ezen lépni valamikor?
Pénteken tudtam meg, a húga picit részegen elszólta magát.
Van két gyerekünk (a fiúnk 4 éves, a lányunk 9 hónapos). Nagyon boldogok voltunk eddig, szinte tökéletes volt az életünk. Erre pénteken megtudtam, hogy van még egy gyereke... Fiatal volt még, nem is látta soha, a gyerek anyjával sem beszélt azóta, mióta megmondta neki évekkel ezelőtt, hogy terhes. De akkor is úgy érzem, hogy ez nem az a dolog, amit egy házasságban titkolni kellene. Retteg, hogy egyszer csak becsenget majd hozzánk, az utcán azon gondolkozok, hogy vajon nincs-e ott, vagy hogy egyáltalán az országban él-e.
Megmondta a párom, hogy nem érdekli az a gyerek, sosem látta, nem ismeri. De akkor is úgy érzem, mint akit becsaptak éveken át...
34!
Tehát a gyerek attól lesz valakié, hogy biológiailag tőle származik? Nem attól, hogy neveli, szereti, segíti, támogatja, stb. ? Tehát az örökbefogadás értelmetlen, a neveloszulo semmit nem ér, csak a biológia számít?
42 es vagyok.
kerdezo ne foglalkozz az egesszel, csak ha jogi kovetkezenyei lehetnek a dolognak akkor kerjetek tanacsot ugyvedtol. en meg azt se fogadtam volna el ha a ferjemnek elozo hazassagbol lett volna gyereke. senki gyereket nem fogadtam volna el az a ferfi aki "csomagos" nem kellett volna akkor se ha milliardjai lettek volna es en lettem volna az elete ertelme. egyebkent szerintem (legalabbis a nok) sokkal nehezebben kepesek elfogadni egy elozo gyereket megszeretni meg nagyon ritkan szoktak. a legjobb eset ha toleralja de mint mondom en arra se lettem volna kepes.
" sraccal maskulonben a nevere lett volna iratva a gyerek"
??? Ez a mondat mit jelent?? A gyerek nem egy tárgy,hogy valaki nevén legyen b+!
Viselheti az apja nevét,de nem kötelező!
Mivel te is gyerek vagy így talán rájössz egyszer, hogy az a gyerek erről semmit se tehet.
Szülei döntésének a következménye.
Ha tudsz szeretni akkor ez a gyerek csak egy újabb személy akit lehetne, szeretni.
Ha birtokolsz akkor gáz mert ő neked egy konkurencia.
Vicc az egészben, hogy miközben te rettegsz neki fogalma sincs az egészről.
46!
A nő akart gyereket, a férfi nem. A nő atverte, a férfi meg nem akart kapcsolatot a gyerekkel. Ennyi
47!
Ha a férfi nem akart gyereket, akkor meg főleg odafigyelhetett volna a védekezésre. Ha nem akarok gyereket, akkor nem más szavára adok, hanem én magam teszek róla, hogy ne legyen gyerek a dolog vége. És attól még, hogy nem akarta elkötelezni magát, de mégis ez lett a vége, a 20 év alatt legalább egy rohadt lapot írhatott volna, ha máskor nem, hát annak a szerencsétlennek a születésnapján. És így kapcsolatban sem kell legyenek.
46-os!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!