Mit csináljak, ha képtelen vagyok elfogadni, hogy a férjemnek van egy gyereke? Hogy szedjem össze magam? Túl lehet ezen lépni valamikor?
Pénteken tudtam meg, a húga picit részegen elszólta magát.
Van két gyerekünk (a fiúnk 4 éves, a lányunk 9 hónapos). Nagyon boldogok voltunk eddig, szinte tökéletes volt az életünk. Erre pénteken megtudtam, hogy van még egy gyereke... Fiatal volt még, nem is látta soha, a gyerek anyjával sem beszélt azóta, mióta megmondta neki évekkel ezelőtt, hogy terhes. De akkor is úgy érzem, hogy ez nem az a dolog, amit egy házasságban titkolni kellene. Retteg, hogy egyszer csak becsenget majd hozzánk, az utcán azon gondolkozok, hogy vajon nincs-e ott, vagy hogy egyáltalán az országban él-e.
Megmondta a párom, hogy nem érdekli az a gyerek, sosem látta, nem ismeri. De akkor is úgy érzem, mint akit becsaptak éveken át...
Értem én, hogy az a galád nő teherbe akart esni, és esetleg azt mondta, hogy szed gyógyszert. DE!!!! Ettől még a férfi húzhat gumit, hogy elkerülje, ha esetleg MÉGSE!!! Szóval igen, a nő ludas, meg a férjed is, aki nagy izgalmában már csak arra gondolt, hogy bedughassa.... Birom az ilyen pasikat.
Amúgy ez nem fog titokban maradni, lehet, hogy most még a fiú nem kiváncsi az apjára, de ha már neki is lesz párja, vagy túl van a kamaszkoron, akkor egyszer eszébe jut felkeresni az apját, hogy mégis miért alakult igy, és akkor sokkal szarabb lesz a gyerekeid előtt magyarázkodni. Tudod, kettőn áll a vásár!
A férjed nem mondta el, hogy van valahol egy gyerek, akinek ő az apja.
Te se mond el neki, hogy az otthoniaknak, viszont nem ó az apja....
"nincs kedvem ünnepekkor a férjem hibájával egy asztalnál ülni"
Gondolom a gyereknek sem lenne kedve anyád hibájával egy asztalhoz ülni. Eléggé félresikerültél. Azok is, akik nem fogják fel, hogy mi a baj a férjjel. Mint pl. ő :
" Már nem azért, de egy nem tervezett terhessegbol született gyerek még egy terveztt gyerek az nem ugyanaz, még véletlenül se kellene egy lapon említeni. Ha véletlenül besikerult és a nő nem volt hajlandó abortuszra menni, akkor miért kell most a férfit rugdosni? Ő nem akart gyereket, ennyi. "
Ugyanúgy a gyereke. Ezt egy normális embernek nem kell magyarázni. Ennyi.
Le lehet pontozni nyomorékok. Attól még a véleményem megmarad.
Én a nagyszülőket sem értem, akik - bár nem árulták el a titkot a feleségnek -, de legalább fizettek!
Ők sem kíváncsiak az unokájukra?
Mitől retteg - egyébként teljesen jogosan?!
Hogy a gyereke majd szembeköpi, amiért ennyi ideig rá sem szart?! Hát, félhet, mert én holtbiztosan elmennék a spermadonorhoz, és elküldeném a halál farkára, nem érdekelve, ha a házassága megy is rá erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!