Az anyós miért akarnak beleszólni mindenbe? Miért nem tudja elfogadni a gyereke választottját? Miért nem bírják felfogni, elfogadni hogy már külön életünk van, és nem szólhat bele a döntéseinkbe? Valaha megváltozik egy anyós?
Az anyósokkal nagyon vigyázni kell.Nagy tisztelettel kell hozzájuk állni, mert a legkisebb ellenszenvet is észreveszik és akkor bizony robban a bomba!
Szóljon bele, amibe akar, de nem kell okvetlen úgy csinálni mindent, ahogy mondja. El kell engedni a füled mellett és, ha látja, hogy az 1000. próbálkozása után is magatokra hallgattok, akkor leáll. Hogy miért nem fogad el?Mert a férjed neked teszi le az asztalra a pénzt, téged puszil meg, stb.
Persze vannak kivételek. vannak teljesen elviselhetetlen, megváltoztathatatlan és gonosz anyósok is és angyalok is.DE! Menyben, vőben ugyanúgy. Mielőtt elitélnénk párunk anyját érdemes előtte magunkba is nézni.
Mert anyós. És ilyen a jelleme.
(12.10-nek: könnyű mondani, bárcsak lenne lehetőség elköltözni...)
Szerintem is érdemes magunkba is körülnézni, amúgy is, de az anyós attól anyós, és nem változik meg, és nem mindig van összefüggés azzal, ami nálunk "belül" van. :) Anyós csak azért ilyen, mert elvetted a fiát.
12.12
mindig bele kell gondolni az anyósok szemszögébe is.
az én agyósom borzasztó agyament dolgokra képes, DE és itt a lényeg! mindig jó a szándéka. néha kiakadok rá, akkor mindig erre gondolok, hogy jót akar. és hát a férjem anyukája és fájna neki, ha nem úgy állnék hozzá, mint ahogy nekem is rosszul esne, ha ő nem úgy állna az én szüleimhez.
sok - sok türelem kell! ja igen és a távolság valóban sokat segít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!