Az anyós miért akarnak beleszólni mindenbe? Miért nem tudja elfogadni a gyereke választottját? Miért nem bírják felfogni, elfogadni hogy már külön életünk van, és nem szólhat bele a döntéseinkbe? Valaha megváltozik egy anyós?
Amíg az anyósod házában laktál addig jó volt?
Ő fogadjon be téged a házába, de amikor te költözöl külön akkor már ne szóljon semmit, legyen neki kuss?
Attól még a te férjed az ő fia!
Még nem vagyok anyós, de ilyen nők kíméljenek!
Szia!
Sajnos a legtöbb gázos anyós csak rosszabb lesz. Ha nem vele éltek már jó, de én saját tapasztalatomból mondom a gonosz nyúlványaikat nem hatja meg a km, vagy a pár teleknyi távolság...
Mindenhol ott van ha fizikailag nem is..nem tudom te min, de én a poklot ismertem meg az ő révén és egyáltalán nem túlzok. Úgy kikészített, hogy meg is betegedtem.
Eljutottam addig a pontig, hogy lesz@rom...nem veszek róla tudomást, nem mondok semmit neki ha családi meeting van, nem kérdezek, nem mesélek, mert mindent ellenem-ellenünk fordított. Tiszteltem sőt még szerettem is és mikor megtudta, hogy elvesz a fia megőrült-persze azóta is bolond...na mind1 nem megyek bele.....
Azt tudom tanácsolni, hogy max. bólogass, aztán úgy is úgy lesz ahogy Ti szeretnétek. NE EMÉSZD FEL MAGAD! A lényeg a párod és hogy Ő kiálljon érted ha kell.
Èn utálom anyosóm mint a sz*rt.
Férjem jelenlétében normális,ha nincs ott férjem kiborít
ès rosszindulatú,alaktomos.Kikutatja a lakást,eldug dolgokat.Szerencsére nem lakunk együtt.Két hónapot laktunk együtt,elég volt egy életre.
12:32 kívánom hogy ilyen anyosód legyen :) nem nem ő fogadott be a házába hanem az apósom mert az ő háza volt...
érdekes módon az apósommal semmi bajom...
Nem tudtok esetleg messzebbre költözni?
Pont én írtam, hogy bár hova elér, de talán nem csörtetne így át...
Ti nagyon tökéletes menyek!
Akkor is utáljátok az anyósotokat, amikor óvodába viszi a gyereketeket, vagy ugy gondoljátok, hogy örüljön neki, hogy viheti.
Ti mindig ugy gondoljátok, hogy ugorjon ha kell, de ha nem kell akkor kussoljon, mert ő csak a férjetek annya, kit érdekel!
Bezzeg a ti anyátok a tökéletes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!