Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők miért nem tudják elfogad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért nem tudják elfogadni azt a férfit, akinek van gyereke?

Figyelt kérdés
Olvastam itt egy kérdést, és a válaszok ihlették a kérdésem. A nők a férfi gyerekéről, mint kölyökről írnak, akihez ők nem alkalmazkodnak, nem nevelik(senki nem is akarja, hogy neveljék). Ellenséges a hozzáállás a gyerek felé. Ők az exet sem viselik el, aki általában szerintem ilyenkor nem sokat van jelen a férfi életében, csupán a gyerek dolgait vitatják meg, és annyi. De mintha a nők többsége "csomagmentes" férfit szeretne.

2022. ápr. 14. 12:14
 51/102 anonim ***** válasza:
7%

Ez engem úgy idegesít, hogy sok nő általánosítja a férfiakat, hogy mindegyik lusta, semmirekellő, állandóan a tévét bámuló senkiházi...!

Ugyan szerelni utálok, egy lyukas biciklikereket örülök, ha valahogy megcsinálok, de a sütés - főzés, takarítás, házi állatok gondozása nem okoz gondot! Szeretek mindenféle fizikai munkát is megcsinálni - például fahasogatás!

Jó lenne, ha befejeznék egyes tisztelt nők a férfiak állandó lejáratását, mert nagyon szomorú és rosszul esik nekünk, normális férfiaknak!

Kérdező, ne aggódj! A szüleim elváltak, apámmal meg a nagymamámmal éltünk. Két hetente jártunk anyámhoz.

Ő is mindig talált olyan pasikat, akik elfogadtak minket kéthetente és jól kijöttünk egymással!

Igaz, ezek a férfiak is mind egytől egyig gyerekes, elvált férfiak voltak! De, a gyerek(ek) nem velük, hanem az anyjukkal éltek.

Sok sikert kívánok a párkereséshez, kedves kérdező!

2022. ápr. 14. 13:58
 52/102 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
2022. ápr. 14. 14:00
 53/102 anonim ***** válasza:
90%
Mert zavar. Volt dolgom utánfutós férfival, soha többet. 10/8 esetben lemondta a randikat a kölyök miatt, vagy hamarabb haza kellett mennem tőle, mert jött a szent gyermek. Én erre nem vagyok kíváncsi. Az exével meg sajnos egy örök kötelék a gyerek, és én ebben nem akarok részt venni. De mondom, egyszer volt ilyen, de soha többet.
2022. ápr. 14. 14:07
 54/102 A kérdező kommentje:
Tehát be sem mutatott a gyerekének. Mennyi ideig voltatok együtt?
2022. ápr. 14. 14:11
 55/102 anonim ***** válasza:
93%
Nem is voltam rá kíváncsi. Fél évet, ennyit bírták az idegeim. Az örök második voltam, és ezt nekem nem veszi be a gyomrom. A gyerek egy elkényeztetett kis hülyegyerek volt, irtózatosan rendetlen. Mutatott fotókat az apja hogy nézett ki a szobája, a patkány nem maradt volna meg benne szerintem. Hányinger.
2022. ápr. 14. 14:16
 56/102 anonim ***** válasza:
87%
Csak tudnám miért kéne bárkinek is tudnia elfogadni a másik gyerekét... Főleg mikor 1. sokan a sajátjukat is alig tudják elviselni, 2. sokan semennyire nem tudják, nem is akarnak sajátot sem. Na ebben az esetben aztán végképp nem is értem, hogy merül fel, hogy egy tudatosan gyerektelen össze kellene jöjjön egy gyerekes pasival és tolerálnia kellene egy idegen kölköt.
2022. ápr. 14. 14:17
 57/102 anonim ***** válasza:
88%
Én gyerekes férfival élek/ felnőtt gyereke van/ De itt is a gyerek az első, annak jár segíteni addig én itthon vagyok egyedül. Nem kevés pénzzel is támogatja havonta. Ennek a hátrányát ugyis csak ázom érzik akik így élnek. Ha közös gyerek lenne teljesen más lenne a felállás. Akkor mennénk együtt segíteni a gyereknek. Anyagilag is mondanám persze segítsük a pénzünkből a gyerekünket! De így más. Teljesen más...
2022. ápr. 14. 14:22
 58/102 anonim ***** válasza:
92%
57-es, örülj hogy nem kell beszállnod anyagilag. Engem addig nem zavarna, amíg nekem nem kell a zsebbe nyúlnom. Akkor húznék el.
2022. ápr. 14. 14:24
 59/102 anonim ***** válasza:
95%
30 éves gyermektelen nöként írok. Nos alapbòl nem szeretek sokadik lenni a sorban a pàromnàl, bàrkit is helyez elém a gyerekét az apjàt a tesòjàt haverjàt stb. A munkàm miatt nekem is csak minden màsodik hétvégém szabad, ha az pont gyerekes hétvége mindig akkor sosem tudnànkn közös programot csinàlni ami azért fontos dolog lenne.
2022. ápr. 14. 14:28
 60/102 A kérdező kommentje:
Az exem is, ő döntötte el, hogy vesz ajándékot a gyereknek.Senki nem tartott pisztolyt a fejéhez.
2022. ápr. 14. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!