Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők miért nem tudják elfogad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért nem tudják elfogadni azt a férfit, akinek van gyereke?

Figyelt kérdés
Olvastam itt egy kérdést, és a válaszok ihlették a kérdésem. A nők a férfi gyerekéről, mint kölyökről írnak, akihez ők nem alkalmazkodnak, nem nevelik(senki nem is akarja, hogy neveljék). Ellenséges a hozzáállás a gyerek felé. Ők az exet sem viselik el, aki általában szerintem ilyenkor nem sokat van jelen a férfi életében, csupán a gyerek dolgait vitatják meg, és annyi. De mintha a nők többsége "csomagmentes" férfit szeretne.

2022. ápr. 14. 12:14
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/102 anonim ***** válasza:
92%

Kedves kérdező!

10évvel ezelőtt jöttem össze a férjemmel , én akkor 18voltam ,volt neki egy akkor 8éves fia. A kezdetektől fogva kikellett szolgálnom a gyereket ,nyalni a kellett a seggét. Egészen addig a napig csináltam ezt amíg kinem dert hogy babát várok és a férjem megmondta ,hogy az én gyerekem fogja el tartani a fiát (autizmus spektrum zavaros). Ott fogtam a kis cokmókom és ott hagytam s csába azt az embert , a közösen felépített házban. Azt mégeltűrtem hogy én csicska legyek ,merr kapcsolat függő vagyok. De az hogy az én gyerekemből csináljanak csicskát ,na azt már nem. Jelenleg 5hónapos terhes vagyok. És ha nem találok senkit,aki elfogadja a kicsit,engem az se fog érdekellni.

Tehát igen az a válaszoló aki írta hogy ha egy nő gyerekes pasit választ ott a nőnek a gyerek popsiját nyqldosni kell,de ha egy férfiválaszt gyerekest nőt ott a fèrfinak nem kell a gyerek popsiját nyalni..

2022. ápr. 14. 13:01
 32/102 anonim ***** válasza:
40%
32 te is mással akarnád neveltetni a pujád?
2022. ápr. 14. 13:07
 33/102 anonim ***** válasza:
81%
Én nem akarok szülni meg babázni, ezért nálam pont nem gáz, ha a pasinak már van gyereke, legalábbis ha már legalább 5-6 évesek. Saját gyerekre nem vágyom, de ha a pasinak már van, az oké, mert szeretek gondoskodni. Vagy hát 6-7 gyerek azért ne legyen :D
2022. ápr. 14. 13:08
 34/102 anonim ***** válasza:
97%
Sok nő van aki elfogadja. Sok nő meg is bánja. Sok(?) nő sosem bánja meg. Mit lehetne erre mondani?
2022. ápr. 14. 13:12
 35/102 anonim ***** válasza:
98%
Nálam meg a gyerekkel rendelkező nők vannak kizárva. 33f
2022. ápr. 14. 13:18
 36/102 A kérdező kommentje:
Miért kell abból bármi haszon, hogy valaki gyerekessel áll össze. Ha szereted a férfit elfogadod a gyerekét.
2022. ápr. 14. 13:23
 37/102 anonim ***** válasza:
93%
Ugyan már kérdező, minek egy kis kolbászért egy egész disznót tartani. Meg még a malacait, tyúkudvarát is eltűrni?
2022. ápr. 14. 13:25
 38/102 A kérdező kommentje:
Kemények vagytok, mint a szikla kedves válaszolók.
2022. ápr. 14. 13:26
 39/102 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem általános evolucios ösztön, hogy senki nem akarja a másik gyerekét nevelni, manapság még a sajátját is nehezen. Az őskorban ezért is szexelt a törzsben minden férfi a nőkkel, mert úgy nem lehetett tudni, hogy kinek a gyerekét szüli meg, és mindenki nevelte törödött vele.
2022. ápr. 14. 13:28
 40/102 anonim ***** válasza:
89%
Kaptál egy csomó olyan normális választ is, amiben elfogadóak a nők. De te egyértelműen provokálni szeretnél, azt kihozni az egészből, hogy gonosz nők, hiszen nemhiába jöttél át a párkapcsolati kategóriából. Átlátszó nagyon, ne haragudj.
2022. ápr. 14. 13:28
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!