Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A "Men Going Their Own Way"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A "Men Going Their Own Way" egy részigazság lenne a férfi-nő kapcsolatokra értve?

Figyelt kérdés

Sok igazság van benne. Például:

"Az MGTOW filozófia középpontjában a férfi szeparatizmus eszméje áll, és az a meggyőződés, hogy a társadalmat megrontotta a feminizmus... Úgy vélik, hogy a férfiakkal szemben rendszerszintű előítéletek vannak, beleértve a nemi szerepek kettős mércéjét és a férfiakkal szembeni előítéletet a bíróságokon... Egyes MGTOW-csoportok meggyőződése, hogy a nők hasonló mintát követnek a randizásban és a házasságban: a fiatal és vonzó nők promiszkuzívak és "hipergámiát" folytatnak, számos férfival szexelnek, és elhagyják a férfit, ha egy "magasabb értékű" férfi érdeklődést mutat irántuk."

Forrás itt: [link]

Teljes mértékben egyetértek ezekkel a nézetekkel, szerintem ez az igazság.

Azonban itt van ez is:

"A MGTOW filozófia követői elzárkóznak a házasságtól, és a nőkkel való hosszútávú együttléttől, mert filozófiájuk szerint a társadalom túlságosan nőközpontú."

Ezzel már nem értek egyet.

Az igaz, hogy a feminizmus megrontotta a társadalmat, de nem elbújni kell, hanem megmutatni, hogy ki a férfi, és aktívan csajozni.

Csak azért, mert a feminizmus olyan egyedeket termelt ki, mint a nőies pasik, akik felett abszolút hatalommal rendelkeznek a nők. Ezzel pedig le kell számolni, mert 200 év múlva a férfi nem lényegében megszűnik létezni.

2022. márc. 19. 23:35
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/142 anonim ***** válasza:
75%

57

Ugyanolyan, mint a többi...megjósolnak egy közelgő háborút, forradalmat, nagyratörő incelpártot..de mindegyiknek derogál, hogy ő tegye meg az első lépéseket. Csak várnak, várnak, és ha valaki megteszi, majd beállnak mögé a sorba.

Addig meg semmit se tennének...még egy Incel találkozót sem hoznak össze..ezzel a hozzáállással bőven lehet változást elérni..jaa várj, nem.

2022. márc. 20. 12:14
 62/142 anonim ***** válasza:
100%

60, legyen így. Én a párkapcsolatomban és a baráti kapcsolataimban is egyenlő fél vagyok. Sőt, a munkahelyemen is kiállok magamért.

Te meg csináld, ahogy jól esik.

2022. márc. 20. 12:16
 63/142 A kérdező kommentje:

Ahogy gondolod. Én viszont nem hiszek az egyenlőségben, mert az nem létezik.

Már az ismerkedésben is az van, hogy az alacsonyabb értékű küzd a magasabb értékűért. Ha Átlagos Pista odamegy egy insta lányhoz, akkor neki kell megfelelni a csajnak, aki eldönti, hogy akar-e valamit vagy sem. Ha de ha insta lány odamegy Brad Pitt-hez, akkor ott már a csajnak kell megfelelni, mert Pitt magasabb értékű ember.

Így megy ez kérem szépen.

Vagy te nyomod el a másikar, vagy ő téged.

Vagy te hódolsz be, vagy ő neked.

Vagy te felelsz meg másnak, vagy ő neked.

A feministák is ugyanolyan elfogultak, mint az incelek. Míg az incelek nem néznek szembe azzak, hogy a Chad modell téves, így a feministák sem néznek szembe azzal, hogy nincs egyenlőség.

2022. márc. 20. 12:22
 64/142 anonim ***** válasza:
100%
Átlagos Pista miért insta lányhoz megy oda?? Miért nem átlagos Marishoz?
2022. márc. 20. 12:27
 65/142 anonim ***** válasza:
100%

És hogy szeretnél élőben vitatkozni? Most egy elég releváns kommentet (kb 45 lehetett) direkt ignoráltál. Tvben ha nem reagálsz arra ami elhangzik, mert neked éppen nem tetszik, akkor magadat járatod le.

Amúgy ha közszereplő vezér egyéniség vagy, ott a youtube. Már évek óta kibontakozhattál volna.

2022. márc. 20. 12:27
 66/142 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk működik az a dinamika, hogy ki, miben jobb, annak megfelelően adjuk át a kormányt, de minden döntés közös, nincs olyan, hogy én elődöntöm, hogy holnaptól sárga a fal, ő meg vesz egy kocsit, vagy as egy medencét a kertben. Ahogy minden mást is megbeszélünk.

Soha nem élnék olyan férfivel, aki helyettem dönt, megmondja, mit gondoljak, mibe szólhatok bele, mi a dolgom.

Te nem hiszel a kiegyensúlyozott kapcsolatokban, én meg rosszul lennék egy basáskodó féregtől, ahogy egy nyámnyila "igen drágám" féle papucstól is.

2022. márc. 20. 12:28
 67/142 anonim ***** válasza:
82%

"Tipikus vallásos maszlag."

Te mi a szarról beszélsz?

2022. márc. 20. 12:29
 68/142 A kérdező kommentje:

Az átlagos pista nem feltétlenül a külsőre vonatkozik. Inkább arra, hogy jelentéktelen személy.

A külső az ismerkedésnél nem annyira számít, sok szép nő van együtt kevésbé helyes pasikkal.

2022. márc. 20. 12:29
 69/142 A kérdező kommentje:
Vagyis ha nem is sok, vannak egy páran, nem kevesen.
2022. márc. 20. 12:30
 70/142 A kérdező kommentje:

A #45-ös komment tele van mindenféle hülyeséggel.

Hosszú lenne ízekre szedni.

2022. márc. 20. 12:32
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!