Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A "Men Going Their Own Way"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A "Men Going Their Own Way" egy részigazság lenne a férfi-nő kapcsolatokra értve?

Figyelt kérdés

Sok igazság van benne. Például:

"Az MGTOW filozófia középpontjában a férfi szeparatizmus eszméje áll, és az a meggyőződés, hogy a társadalmat megrontotta a feminizmus... Úgy vélik, hogy a férfiakkal szemben rendszerszintű előítéletek vannak, beleértve a nemi szerepek kettős mércéjét és a férfiakkal szembeni előítéletet a bíróságokon... Egyes MGTOW-csoportok meggyőződése, hogy a nők hasonló mintát követnek a randizásban és a házasságban: a fiatal és vonzó nők promiszkuzívak és "hipergámiát" folytatnak, számos férfival szexelnek, és elhagyják a férfit, ha egy "magasabb értékű" férfi érdeklődést mutat irántuk."

Forrás itt: [link]

Teljes mértékben egyetértek ezekkel a nézetekkel, szerintem ez az igazság.

Azonban itt van ez is:

"A MGTOW filozófia követői elzárkóznak a házasságtól, és a nőkkel való hosszútávú együttléttől, mert filozófiájuk szerint a társadalom túlságosan nőközpontú."

Ezzel már nem értek egyet.

Az igaz, hogy a feminizmus megrontotta a társadalmat, de nem elbújni kell, hanem megmutatni, hogy ki a férfi, és aktívan csajozni.

Csak azért, mert a feminizmus olyan egyedeket termelt ki, mint a nőies pasik, akik felett abszolút hatalommal rendelkeznek a nők. Ezzel pedig le kell számolni, mert 200 év múlva a férfi nem lényegében megszűnik létezni.

2022. márc. 19. 23:35
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/142 anonim ***** válasza:
9%

Majd én. :FD

"ennyi mély és tartalmas beszélgetés után miért nem akarok semmit, nyilván a külseje miatt, meg mert "nem menő""

"attól, hogy nekem a jó genetika miatt nem rohad ki a fogam, minek vagyok nagyra magammal, és miért nem azzal foglalkozom, hogy ő így meg úgy tudna szeretni, és nem csalna meg."

Szóval a mély és tartalmas beszélgetés és hűséges, szeretni tudó személyiség az smafu, nem számít, mégiscsak igazuk volt az alantas felszínességedben, hiszen a külsejük miatt nem kellettek ezek az emberek, és még neked van képed siránkozni.

"Nem egyszer kaptam meg, hogy az én hibám valamilyen szinten. Hogy biztos ribiskedtem, biztos legalább 1-2 srácnak odadobtam magam, kihasználtak és/vagy mutogattam, illegettem magam és így lettek a pletykák."

Mert így van. Megfordultam pár közösségben, iskolában és ezért pontosan tudom, hogy a normális lányokat soha nem bántják, hanem kiváltságos helyzetűek, aranyéletük van már a középiskolában is.

Vagy totálisan bolond vagy és nem vagy tisztában azzal, amit csináltál, mondjuk olyasmikat gondolsz, hogy seggbe nem számít, akkor szűz maradsz, vagy egy csúnya, nyomi csaj voltál, aki úgy viselkedett, mintha szép lenne és ezzel halálra szívatták, te pedig élvezted mert addig is veled foglalkoztak. De nagyon kérlek NE terjessz férfiak gyűlöletét okozó hazugságokat még egyszer.

"Erre többször megkaptam már, hogy ez is az én hibám, minek hagytam, minek mentem oda, meg persze nyilván azért nem tudtam ellenállni, mert piszok helyes volt a srác "

Ha folyamatosan ezt tapasztaljuk és soha nem láttunk egy ellenpéldát sem, akkor mit mondjuk?

" Szellemileg pedig nem többek a férfiak."

Év vicce.

Ha elérnéd egy átlag férfi szellemi szintjét, akkor ezt a kommentet sem gépelted volna be soha, mert eszedbe nem jutna ennyi tömény logikátlan hülyeség és hiszti.

2022. márc. 20. 12:54
 82/142 anonim ***** válasza:
86%

Az MGTOW mozgalom ugyanaz, mint amit az incelek csinálnak, csak míg az incelek bugként hivatkoznak a csajozási bénázásukra, addig az MGTOW-k ezt featureként próbálják feltüntetni.

De valójában ugyanannak a szociális nyomornak a keretezése mindkettő.

2022. márc. 20. 13:19
 83/142 anonim ***** válasza:
13%
A lepontozgatás csak engem igazol, nem akartok ti érveket és normális párbeszédet csak hosszadalmas hisztit és a felelősség teljes hárítását :)
2022. márc. 20. 14:02
 84/142 anonim ***** válasza:
81%
81-83: tehát te felsőbbrendűnek érzed magad nálunk, nőknél?
2022. márc. 20. 14:32
 85/142 anonim ***** válasza:
14%

84

Alapvetően nem, hisz férfi és nő teljesen más és arra vannak, hogy kiegészítsék egymást.

Egy szélsőségesen feminista világban, ahol a nők férfias értékeket erőltetnek magukra, ott igen, felsőbbrendűnek érzem magam. Egy olyan nőnél pedig, aki már a szocializációja kezdete óta képtelen nőies értékekre, és nincs semmi erkölcsi tartása és emiatt másokat hibáztat, annál inkább annak érzem magam mert így is van.

2022. márc. 20. 15:17
 86/142 anonim ***** válasza:
87%

Gondolom a női értékek a visszahúzódó, szerény, csöndes áldozatkész jellem, akit úgy irányítasz, ahogy akarsz, minden jó neki (vagy legalábbis nem mer, szólni). Körbe ugrál, kiszolgál és mindenben is alárendeli magát az Urának.

Nekem nőként nem ez az álmom és soha nem tudnék pártként tekinteni valakire aki így viselkedik. Sőt, felnőttnek se szívesen titulálnám.

2022. márc. 20. 15:21
 87/142 A kérdező kommentje:

Jobb lenne, ha nem írnál ide. Rosszindulatú embernek tűnsz, nem látlak itt szívesen.

2022. márc. 20. 15:22
 88/142 anonim ***** válasza:
81%
Miért, nem ezek az ősi női értékek? Csak kérdezem.
2022. márc. 20. 15:26
 89/142 A kérdező kommentje:
Nem, azért, mert fent hordod az orrod, okoskodó ember vagy, akiben az együttérzés szikrája sincs meg.
2022. márc. 20. 15:28
 90/142 anonim ***** válasza:
85%
Az biztos, hogy sok emberrel nem tudok együttérezni. Főleg nem azokkal, akik magukból csinálnak áldozatot. Vagy ebben a szerepben díszelegnek, miközben simán tanult tehetetlenek esetleg lusták egy olyan világban, ahol, az eddigi időkhöz képest a legkönnyebb az önismeret gyakorlása és a tudatos fejlődés.
2022. márc. 20. 15:33
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!