Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "Men Going Their Own Way" egy részigazság lenne a férfi-nő kapcsolatokra értve?
Sok igazság van benne. Például:
"Az MGTOW filozófia középpontjában a férfi szeparatizmus eszméje áll, és az a meggyőződés, hogy a társadalmat megrontotta a feminizmus... Úgy vélik, hogy a férfiakkal szemben rendszerszintű előítéletek vannak, beleértve a nemi szerepek kettős mércéjét és a férfiakkal szembeni előítéletet a bíróságokon... Egyes MGTOW-csoportok meggyőződése, hogy a nők hasonló mintát követnek a randizásban és a házasságban: a fiatal és vonzó nők promiszkuzívak és "hipergámiát" folytatnak, számos férfival szexelnek, és elhagyják a férfit, ha egy "magasabb értékű" férfi érdeklődést mutat irántuk."
Forrás itt: [link]
Teljes mértékben egyetértek ezekkel a nézetekkel, szerintem ez az igazság.
Azonban itt van ez is:
"A MGTOW filozófia követői elzárkóznak a házasságtól, és a nőkkel való hosszútávú együttléttől, mert filozófiájuk szerint a társadalom túlságosan nőközpontú."
Ezzel már nem értek egyet.
Az igaz, hogy a feminizmus megrontotta a társadalmat, de nem elbújni kell, hanem megmutatni, hogy ki a férfi, és aktívan csajozni.
Csak azért, mert a feminizmus olyan egyedeket termelt ki, mint a nőies pasik, akik felett abszolút hatalommal rendelkeznek a nők. Ezzel pedig le kell számolni, mert 200 év múlva a férfi nem lényegében megszűnik létezni.
Sajnos azonban ez egy fórum. Itt nem tudod megmondani ki írjon, mert szabadon elérhető bárki számára a kérdésed és a rá érkező válaszok.
Az, viszont, hogy nem tudod elfogadni azon válaszokat akik nem bólogatnak rád vakon, téged minősít.
Nem tudod kezelni a kritikát, és azt sem tudod, hogy mi az igazi rosszindulat, mert ezzel vádoltad a 86-ost.
Közszereplő akarsz lenni és forradalmat, megújulást, pártot elérni? Sajnálom, de ahhoz kell tudni kommunikálni. Az, hogy degradálóan nem mondassz semmit vagy azt mondod ovodás érvek és ignorálod, az nem érett hozzáállás. Sokkal inkább elfutsz a kérdés elől.
Szóval ahelyett, hogy itt nyafogsz, tégy valamit.
Nincs ötleted? Akkor ne akarj vezető lenni.
De ha csak várod, hogy random meghívjanak egy vitaműsorba, az rég rossz.
Nem, az emberi lélektan nem ilyen egyszerű.
Az ember alapvetően nem változik. Én például nem lúzer vagyok. Hiába fejleszteném magam, soha nem vinném semmire.
Szomorú. Én sokat fejlődtem és változtam az elmúlt 8 évben. Gyakorlatilag egy teljesen más ember lettem, habár bőven van hova fejlődni. Persze, az mindig lesz is.
Párom is rengeteget formálódott, finomodot, sokkal turelmesebb és rugalmasabb lett. Ha újra és újra kilépsz a komfort zónádból idővel egyszerűen kitolódnak a határaid. Talán el kéne egyszer kezdeni, az sokat segítene.
"De ha csak várod, hogy random meghívjanak egy vitaműsorba,"
Mondjuk a kérdező kezdhetné azzal, hogy indít egy youtube csatornát arccal, és névvel esetleg..ezzel nagyobb bátorságra ösztönözve a sorstársait is.
Nem 94-es nekem már végem van.
Talán elindítok valamit a nemek között, valami változást, utána végzek magammal.
" nem vagy tisztában azzal, amit csináltál, mondjuk olyasmikat gondolsz, hogy seggbe nem számít, akkor szűz maradsz, vagy egy csúnya, nyomi csaj voltál, aki úgy viselkedett, mintha szép lenne és ezzel halálra szívatták, te pedig élvezted mert addig is veled foglalkoztak. De nagyon kérlek NE terjessz férfiak gyűlöletét okozó hazugságokat még egyszer."
Komolyan BÁRKI azt hiszi, hogy ilyen ember normális?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!