Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyen egy férfi, ha úgy döntöt, laza kapcsolatokat akar, de lett egy nő, aki komolyabban érdekli?
Eldöntöttem, hogy jó lenne, ha a nők és én csak szórakoznánk. Tehát nem bántanánk egymást, csak simán randizgatnánk, szexelnénk, meg ilyenek.
De van egy nő, aki komolyabban érdekel. Mert szép, intelligens, és kedves. Finoman kezdeményeztem nála, és eddig szabad utat adott. Mit kellene tennem?
Férfi ilyen kérdést nem tesz fel másoknak.
Cselekszik.
Kicsit összezavart a dolog.
Terveztem, hogy szeretnék majd komolyat, csak nem most. Erre beakad egy olyan, akire azt mondom, ő jó lenne nekem.
A kérdésem az, hogy maradjak az eddigi tervnél, vagy pedig ér annyit a szerelem, hogy feldjam a sok szexkalandot?
Jaja ellentmondásos ez az egész , jobbról balra ,balról jobbra
Ilyen kérdéssel nem biztos hogy neked való a kalandozás , maradj nyugodtan kièlt jófiú - de ez nem is baj szerintem
Elvesz majd 1-2 évet ugyanott leszel.
Szal nyugodtan menj bele. Raersz a szexkapcsikkal kesobb is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!