Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyen egy férfi, ha úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyen egy férfi, ha úgy döntöt, laza kapcsolatokat akar, de lett egy nő, aki komolyabban érdekli?

Figyelt kérdés

Eldöntöttem, hogy jó lenne, ha a nők és én csak szórakoznánk. Tehát nem bántanánk egymást, csak simán randizgatnánk, szexelnénk, meg ilyenek.

De van egy nő, aki komolyabban érdekel. Mert szép, intelligens, és kedves. Finoman kezdeményeztem nála, és eddig szabad utat adott. Mit kellene tennem?

2021. dec. 28. 09:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem minden akkor jön, amikor tervezed.
2021. dec. 28. 10:11
 12/12 anonim ***** válasza:
Igaz én nő vagyok,de nekem is akkor jött az "igazi", amikor csak buliztam,ismerkedtem,de nem akartam lekötni magam és igazából nem is hiányzott a komoly kapcsolat.Teljesen jól el voltam egyedül.Aztán jött Ő,aki egy este alatt levett a lábamról és 1 hónappal később már együtt laktunk. Ennek ma van 4 éve és egy 3 éves kislány szülei vagyunk és össze is házasodtunk. Egyébként ő sem komoly kapcsolatra ment,hanem, hogy csak szórakozzunk egy kicsit, ahhoz képest már 4 éve szórakoztatjuk egymást.
2021. dec. 28. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!