Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "Men Going Their Own Way" egy részigazság lenne a férfi-nő kapcsolatokra értve?
Sok igazság van benne. Például:
"Az MGTOW filozófia középpontjában a férfi szeparatizmus eszméje áll, és az a meggyőződés, hogy a társadalmat megrontotta a feminizmus... Úgy vélik, hogy a férfiakkal szemben rendszerszintű előítéletek vannak, beleértve a nemi szerepek kettős mércéjét és a férfiakkal szembeni előítéletet a bíróságokon... Egyes MGTOW-csoportok meggyőződése, hogy a nők hasonló mintát követnek a randizásban és a házasságban: a fiatal és vonzó nők promiszkuzívak és "hipergámiát" folytatnak, számos férfival szexelnek, és elhagyják a férfit, ha egy "magasabb értékű" férfi érdeklődést mutat irántuk."
Forrás itt: [link]
Teljes mértékben egyetértek ezekkel a nézetekkel, szerintem ez az igazság.
Azonban itt van ez is:
"A MGTOW filozófia követői elzárkóznak a házasságtól, és a nőkkel való hosszútávú együttléttől, mert filozófiájuk szerint a társadalom túlságosan nőközpontú."
Ezzel már nem értek egyet.
Az igaz, hogy a feminizmus megrontotta a társadalmat, de nem elbújni kell, hanem megmutatni, hogy ki a férfi, és aktívan csajozni.
Csak azért, mert a feminizmus olyan egyedeket termelt ki, mint a nőies pasik, akik felett abszolút hatalommal rendelkeznek a nők. Ezzel pedig le kell számolni, mert 200 év múlva a férfi nem lényegében megszűnik létezni.
Ezt a szómenést el sem olvasom.
Tipikus vallásos maszlag.
Szerintem mindenki keressen olyan párt, amilyet akar. Ha te nem bírod a feministákat, akkor keress olyan nőt, aki nem akar dolgozni, de szívesen viszi az egész háztartást. Biztos van ilyen.
A feminista nő meg kereshessen olyan férfit, aki szintén feminista.
A te szemedben lehet, hogy az vagyok, de ettől függetlenül nem vagyok az incel közösség tagja, mert számos esetben nem osztom a nézeteiket. De azt nem tagadom, hogy a közösséghez közel állok, és egyetértek velük bizonyos dolgokban.
De ha esetleg incel is lennék, az sem változtatna semmin. Akkor incelként fogom érvényesíteni az akaratomat. És felnyitom az emberek szemét, hogy a feminizmus által megrontott világban nem lehet élni.
A férifiaknak vissza kell állítani a tekintélyét, ez a legfontosabb üzenet.
Fogok tenni. Elég jó retorikai érzékkel rendelkezem, szóval ha egyszer bekerülök olyan helyekre, fogom hallatni a hangomat.
Még TV-s vitát is vállalnék a feministákkal.
56, tehát, ha a másik van elnyomva az oké. Értem én. Nekem legyen jó, a másik meg is dögölhet.
A feminizmus eredeti célja épp a téged jellemző gondolkodásmód kiírtása. Hogy mindenki önmaga lehessen és azért ítéljék el, vagy jutalmazzák, aki ő, amit ő tett, ne azon múljon, hogy mi van a lába között. Aki ezzel nem tud egyetérteni, az egyszerűen visszamaradott, gyenge, gyáva és lusta. Mert, aki hajlandó tenni, fejlődni, az érvényesül egy olyan világban, ahol egyedül ez számít. Aki erre képtelen, az elvárná, hogy születési előjogokat kapjon, minden érdem nélkül. Azt látjuk, te melyik vagy.
A világban mindig vannak vezetők. Tökéletes egyenlőség sosem lesz.
Döntsd el, hogy elnyomott, vagy elnyomó akarsz lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!