Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A "Men Going Their Own Way"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A "Men Going Their Own Way" egy részigazság lenne a férfi-nő kapcsolatokra értve?

Figyelt kérdés

Sok igazság van benne. Például:

"Az MGTOW filozófia középpontjában a férfi szeparatizmus eszméje áll, és az a meggyőződés, hogy a társadalmat megrontotta a feminizmus... Úgy vélik, hogy a férfiakkal szemben rendszerszintű előítéletek vannak, beleértve a nemi szerepek kettős mércéjét és a férfiakkal szembeni előítéletet a bíróságokon... Egyes MGTOW-csoportok meggyőződése, hogy a nők hasonló mintát követnek a randizásban és a házasságban: a fiatal és vonzó nők promiszkuzívak és "hipergámiát" folytatnak, számos férfival szexelnek, és elhagyják a férfit, ha egy "magasabb értékű" férfi érdeklődést mutat irántuk."

Forrás itt: [link]

Teljes mértékben egyetértek ezekkel a nézetekkel, szerintem ez az igazság.

Azonban itt van ez is:

"A MGTOW filozófia követői elzárkóznak a házasságtól, és a nőkkel való hosszútávú együttléttől, mert filozófiájuk szerint a társadalom túlságosan nőközpontú."

Ezzel már nem értek egyet.

Az igaz, hogy a feminizmus megrontotta a társadalmat, de nem elbújni kell, hanem megmutatni, hogy ki a férfi, és aktívan csajozni.

Csak azért, mert a feminizmus olyan egyedeket termelt ki, mint a nőies pasik, akik felett abszolút hatalommal rendelkeznek a nők. Ezzel pedig le kell számolni, mert 200 év múlva a férfi nem lényegében megszűnik létezni.

2022. márc. 19. 23:35
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/142 anonim ***** válasza:
0%

#5:

"Sokszor szerintem is ok nélkül vannak hibáztatva a férfiak, írom ezt nőként."

Az ilyen megállapítások tipikusan annak a gondolkodási hibának a termékei, amely az embert azonosítja a viselkedésével. Nem! Bármely ember megválaszthatja, mikor, milyen szituációban hogyan viselkedik. Ez DÖNTÉS kérdése, még ha a döntés nem is mindig tudatos. De akinél a döntés nem tudatos, az attól még mindig felelős érte. Ugyanis egy tudattalan folyamatot is felszínre lehet hozni, tudatossá lehet tenni. Csak hát ez ugye belső munkát igényel. A Feldmár András által a róla szóló film (Van-e élet a halál előtt) legelején elmesélt, pszichológus tanítványainak adott feladat is pontosan erről szól.

2022. márc. 19. 23:52
 12/142 A kérdező kommentje:

"Azt, hogy a nők lecserélik a férfiakat ha akad egy jobb részemről mindkét nemnél látható."

Igen, csak az arányok nem egyeznek.

A nőket a vérprofi nőcsábászok cserélgetik aktívan, akik kb. 5%-ot tesznek ki.

A nőknél viszont már átlagos Eszternek is nagyobb elvárásai vannak, mint hinnéd, mert a pasik annyira leljebb adták a mércét, hogy ha kitesz egy kicsit merészebb képet, megindul a lájk/komment áradat, noha nem is néz ki jól.

Szóval inkább a nők azok, akik cserélgetnek, és nagyobb elvárásokat tesznek a pasik felé. Pl. mondasz valamit az ismerkedés elején, ami neki nem okés, azonnal repülsz. A pasij ezzel szemben elnézőbbek. Igaz, ez csak a nehezebb ismerkedés miatt van.

2022. márc. 19. 23:53
 13/142 anonim ***** válasza:
16%
Azoknak az állítólagos "zaklatásoknak" legalább a fele bizonyítottan hazugság volt, vagy olyan kaliberű brutális zaklatás, hogy 30 éve egy buliban beszóltak a csajnak valamit, aki 30 év után jött rá, hogy ez mennyire megrendítette lelkileg. Szörnyű dolgok, tényleg. Igazából ezek érvénytelenítik el azokat is, akiket tényleg zaklattak.
2022. márc. 19. 23:54
 14/142 anonim ***** válasza:
50%
Akkor legyenek elvárásaitok.
2022. márc. 19. 23:54
 15/142 anonim ***** válasza:
34%
#12: az ilyen szószékről való incel-dogmarendszer prédikációidért - elmebeteg inceltársaid kivételével - még mindig teljesen hülyének fog nézni az emberek elsöprő többsége, úgyhogy ne fáraszd magad fölöslegesen.
2022. márc. 19. 23:56
 16/142 anonim ***** válasza:
17%
#13 Ez így van, arányokat nem tudom, de volt több is, aki pl. önként járt Harvey Weinsteinhez. Aztán sok év múlva rájött, áh jaj meg lettem erőszakolva. Persze a pénzt, amit kapott cserébe direkt vagy indirekt módon, azt valahogy elfelejtette visszaadni :). Vagy ott van Amber Heard esete is. Bizonyítékok vannak, hogy ő követte el az abúzust, hülye Johnny Depp egyetlen bűne, hogy kemény alkoholista volt, de nem ártott soha senkinek...
2022. márc. 19. 23:57
 17/142 anonim ***** válasza:
80%

"Azoknak az állítólagos "zaklatásoknak" legalább a fele bizonyítottan hazugság volt"

Erről kérek linket, tanulmányt.

2022. márc. 19. 23:58
 18/142 A kérdező kommentje:

Már leírtam az első oldalon, hogy nem vagyok incel. Egyrészt a csajozási eredményeim miatt, másrészt, mert az incel filozófiában vannak olyanok, amikkel nem értek egyet.

Ettől függetlenül vannak dolgok, amikben egyetértek az incel közösséggel, de nem tartozom közéjük.

2022. márc. 19. 23:59
 19/142 anonim ***** válasza:
29%

Csajozási eredmény. 😆😆😆

Lúzer.

2022. márc. 20. 00:01
 20/142 anonim ***** válasza:
12%

11!

Mindenki úgy viselkedik és gondolkodik egy adott szituációban, ahogyan akar.

Viszont mikor elmesélem a barátnőimnek, vagy olyan nőknek akár, akiket annyira nem ismerek, hogy épp milyen tapasztalataim vannk férfiakkal 10/9x azt kapom, hogy hát igen, ez a pasi hibája.

Menő lett a férfiakar hibáztatni és elvárni, hogy mindent ők oldjanak meg mert ők a férfiak. Sokszor olyan irreális elvárásokat támasztanak feléjük, ami már nekem kellemetlen.

Mondok néhány példát mondjuk a tiktokról. Más felületről is tudnék, de pont azt néztem a válaszom írása előtt.

Pasiként el kell viselned ha a barátnőd hisztizik, féltékeny, nincs olyan opció, hogy elmúlik a vonzalom mert meghízott, stb stb.

Ha én pasi lennék biztosan nem tolerálnám azt a hisztit, ami már túlmegy egy határon. Néha én is szoktam, nem mondom, de szerintem még az egészséges mértékben. Egy felnőtt nő nehogy már hisztihez folyamodjon ha nem kapja meg amit akar könyörgöm.

Féltékenység. A nőkbe azt nevelték bele mostanság, hogy a férfi megcsalja őket, ez ilyen alap dolog lett. Pont nemrég olvastam itt egy kérdést, hogy elmerjem-e engedni a páromat wellnessezni, merthogy nehogy megcsaljon. Légyszi, egy egyszerű fürdőzésről van szó a kollégákkal, de a hölgy azonnal a megcsalást feltételezte. Azt várnák el a nők, hogy a férfinek ne legyen egy női barátja sem, ne beszélgessen egy nővel sem és csak és kizárólag vele foglalkozzon.

Szerintem az is teljesen rendben van, ha a női test változásai miatt elmúlik a férfinál a vágy. Ezt szerintem ki kell veséznem, mert tuti kapom majd a lepontozásokat. Tegyük fel, hogy a nő szült egy gyereket. Teljesen rendben van, ha ilyenkor meghízik, nincs ideje sportolni, ez oké és itt a férfinek kell toleránsnak lennie.

Viszont mikor már nagyobb a baba és mondjuk a nő életébe is beleférne a sport, ám ennek ellenére sem tesz semmit az alakja visszaszerzése érdekében, sőt még boldog is így akkor már nem hinném, hogy a férfi a hibás, amiért elmúlik a testi vonzalom. Ez egy olyan dolog, amit nem lehet befolyásolni. Ha nekem van egy párom, akibe beleszeretek x kilósan, akkor nekem ő úgy tetszik és kész. Később, mikor már 2x kilós már nem biztos, hogy vonzódni fogok hozzá, hiszen nem az az alkat az ideálom. És itt most nem érzelmekről beszélek, hanem szimpla vágyról és vonzalomról!

Vagy például tiktokos példa: a pasi menjen el csokoládéért a boltba és ugrálja körül a nőt mikor az menstruál. Na ezen is kivagyok. Az teljesen rendben van, ha a nőnek fájdalmai vannak és ezen próbál segíteni a férfi. De mikor már szándékosan arra megy ki az egész, hogy bánjanak velem kishercegnőként, csak azért mert nekem ez jár abban az 1 hétben, na az már szánalmas.

Vagy másik példa: a pasi vigyen ajándékot, vizet, kaját a nőnek szex után. Hát ezen kiégtem de tényleg. A szexnek mindkét félnek egy élvezet dolognak kéne lennie. Nem kell utána ajándék meg lekenyerezés. A nőnek is van két lába, ki tud menni a konyhába ha kell neki valami.

Nagyon sok mindent írtam most le, de ezeket tapasztalom a környezetben. A nők olyan privilégiumokat várnak el a férfiaktól, amiktől ők maguk lesznek nevetségesek

2022. márc. 20. 00:18
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!