Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A "Men Going Their Own Way"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A "Men Going Their Own Way" egy részigazság lenne a férfi-nő kapcsolatokra értve?

Figyelt kérdés

Sok igazság van benne. Például:

"Az MGTOW filozófia középpontjában a férfi szeparatizmus eszméje áll, és az a meggyőződés, hogy a társadalmat megrontotta a feminizmus... Úgy vélik, hogy a férfiakkal szemben rendszerszintű előítéletek vannak, beleértve a nemi szerepek kettős mércéjét és a férfiakkal szembeni előítéletet a bíróságokon... Egyes MGTOW-csoportok meggyőződése, hogy a nők hasonló mintát követnek a randizásban és a házasságban: a fiatal és vonzó nők promiszkuzívak és "hipergámiát" folytatnak, számos férfival szexelnek, és elhagyják a férfit, ha egy "magasabb értékű" férfi érdeklődést mutat irántuk."

Forrás itt: [link]

Teljes mértékben egyetértek ezekkel a nézetekkel, szerintem ez az igazság.

Azonban itt van ez is:

"A MGTOW filozófia követői elzárkóznak a házasságtól, és a nőkkel való hosszútávú együttléttől, mert filozófiájuk szerint a társadalom túlságosan nőközpontú."

Ezzel már nem értek egyet.

Az igaz, hogy a feminizmus megrontotta a társadalmat, de nem elbújni kell, hanem megmutatni, hogy ki a férfi, és aktívan csajozni.

Csak azért, mert a feminizmus olyan egyedeket termelt ki, mint a nőies pasik, akik felett abszolút hatalommal rendelkeznek a nők. Ezzel pedig le kell számolni, mert 200 év múlva a férfi nem lényegében megszűnik létezni.

2022. márc. 19. 23:35
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/142 anonim ***** válasza:
90%

12!

Kérlek ne hozz fel százalékokat, ha nem tudod igazolni őket hiteles forrásokkal!

Szerintem teljesen rendben van az, ha az ember lecseréli az aktuális partnerét ha jön egy jobb. A párkeresés nem egy jótékonysági szervezet. Ha van nekem egy Pistim, aki cuki, aranyos, szexi, de jön egy Feri, aki mindenből sokkal jobb akkor nyilván Ferit választom. Hiszen ő tetszik, ő jön be. Maradhatok én Pistivel csak azért, hogy ne legyen szomorú, de akkor meg én leszek az. Ha benne vagy egy szar kapcsolatba ahol nem vagy boldog akkor az át fog ragadni a másikra is, és már mindketten boldogtalanok lesztek

2022. márc. 20. 00:21
 22/142 A kérdező kommentje:

00:18:

Bocsi, hogy lepontoztalak, mert igazad van. Utolsó látom.

2022. márc. 20. 00:21
 23/142 A kérdező kommentje:
*utólag látom.
2022. márc. 20. 00:23
 24/142 anonim ***** válasza:
63%

20, van amivel egyet is értek abból, amit írtál, pl. a testi vonzalom, de, ez "Pasiként el kell viselned ha a barátnőd hisztizik, féltékeny, nincs olyan opció, hogy elmúlik a vonzalom mert meghízott, stb stb." Egész egyszerűen nem igaz. Nem kell. Ha normális értékrenddel és önérzettel ellátott férfi, akkor a hiszti, érzelmi zsarolás, kihasználás bármilyen módon, nem fog neki beleférni és ki teszi a nőt, ha az nem változtat.

Az egyik dolog, amit mélyen tisztelek a párom an, az éppen ez. Vannak elvei, vannak elvárásai és ezeknek megfelelően keresett partnert. Előttem évekig egyedül volt és, az elején lefektezett szabályok között, bizony ott vannak az ő dolgai is. Pl a szülés utáni mozgás, fogyás kérdése.

Ha egy hisztis picha lennék, aki játssza az agyát, először szólna, hogy ez nem módi, ahogy minden hasonló kilengésnél időben jelezzük a másiknak, aztán közölné, hogy ebből nem kér többet.

Épp azért teszik meg egyes nők azt, amit leírsz (bár én személy szerint nem ismerek ilyen mensi idején drámázó, meg szex után ajándékot váró nőket) mert a férfi, mint a jó szolga megteszi. Mikor Géza is, meg Pista is, meg Feri is kibacta, mint macskát, akkor elgondolkozna, viszont, amíg mind a három férfi megcsókolja a lába nyomát is, bármekkora tirpák, addig miért is ne tenné meg? Ha az egyik mégis lelép, majd jön másik marha.

Ez az adott férfi döntése, nem egy rákényszerített valami.

Azért a fene nagy férfi sajnálat közepén se essünk át a ló túloldalára.

Én feministának tartom magam és pont annyit várok és tűrök el, mint amit én is adok. Aki hajlandó lemenni kutyába, akár férfi, akár nő, az szerintem nem érdemel sajnálatot. Ennyi lenne a feminizmus szerintem azt várd el, amit adsz, mindegy milyen nemű vagy.

Amíg valamelyik fél, adott esetben egy nem sok tagja többet ad, mint amit kap, addig az elnyomó rendszer működni fog. Egész egyszerűen azért, mert ilyenek az emberek. Ha nem húzod be a határokat és nem vagy következetes, akkor kihasználnak. Legyen az munka, párkapcsolat, de sok esetben még a tágabb, vagy épp szűkebb család is.

2022. márc. 20. 00:46
 25/142 anonim ***** válasza:

24!

Teljesen egyetértek veled!

Nem tudom hogy én értettem félre a te válaszodat vagy fordítva, de természetesen én is elítélem és megvetem hogy a pasinak el kell viselnie ezeket a dolgokat. A példáim a social média platformokról származnak, illetve az ismerőseimtől.

De egyébként egyetértek veled mindenben

2022. márc. 20. 01:03
 26/142 A kérdező kommentje:

Most már mindegy, ez a világ kialakult, a nő a főnök, az értékesebb nem, és ő dönti el végső soron a dolgokat.

A MGTOW filozófia tehát jó. Azzal viszont nem értek egyet, hogy ki nekünk férifiaknak ki kellene vonulni a világból (incelek) , meg azzal sem, hogy be kellene hódolni a nőknek (hétköznapi pasi).

Vissza kell szerezni a vezető szerepet, mert így nem jó irányba haladnak a dolgok.

2022. márc. 20. 01:11
 27/142 anonim ***** válasza:
82%

26!

Mi az hogy a nő a főnök? Normál esetben nincs főnök.

Számtalan nő van aki keresztül megy ugyanazon amin a férfiak is. Tetszik nekik egy srác, de a srác lecseréli őket egy jobbra. Ők is szomorúak, mérgesek, csak nem írnak ki ide kérdést és sajnos vagy nem sajnos magukba keresik a hibát és nem a pasiba.

Nem kell kivonulni meg behódolni, sőt vezető szerepet sem kell szerezni. Sokkal inkább fel kell dolgozni a korábbi traumákat és csak aztán belevágni egy új kapcsolatba, mikor már nem érzed azt hogy revansot kell venni ;)

2022. márc. 20. 01:15
 28/142 A kérdező kommentje:

A nő a főnök, mert ő választ, érte folyik a harc. És ez a nőket beképzeltté tette. Már az átlagos nők is fent hordják az orrukat.

Vagy vissza szerezzük a vezető szerepet, és a férfi lesz a tiszteltebb nem, mint annak idején, vagy pedig továbbra is a nőknél marad, ami bedarálja a férfi népet.

500 év múlva olyan nőközpontú lesz a társadalom, hogy nem csodálkoznék, ha a pasikat csaj az spermium miatt tenyésztenék.

2022. márc. 20. 01:20
 29/142 A kérdező kommentje:
*csak
2022. márc. 20. 01:20
 30/142 anonim ***** válasza:
86%

#28: "A nő a főnök, mert ő választ, érte folyik a harc."

Kösz, nő vagyok, és kizárólag a saját magam főnöke akarok lenni és vagyok (munkában is).

Ha létezik olyan, hogy "értem való harc", az abszolút a megkérdezésem nélkül folyik, vagyis nekem lényegében nincs is semmi közöm hozzá.

2022. márc. 20. 01:34
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!