Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "Men Going Their Own Way" egy részigazság lenne a férfi-nő kapcsolatokra értve?
Sok igazság van benne. Például:
"Az MGTOW filozófia középpontjában a férfi szeparatizmus eszméje áll, és az a meggyőződés, hogy a társadalmat megrontotta a feminizmus... Úgy vélik, hogy a férfiakkal szemben rendszerszintű előítéletek vannak, beleértve a nemi szerepek kettős mércéjét és a férfiakkal szembeni előítéletet a bíróságokon... Egyes MGTOW-csoportok meggyőződése, hogy a nők hasonló mintát követnek a randizásban és a házasságban: a fiatal és vonzó nők promiszkuzívak és "hipergámiát" folytatnak, számos férfival szexelnek, és elhagyják a férfit, ha egy "magasabb értékű" férfi érdeklődést mutat irántuk."
Forrás itt: [link]
Teljes mértékben egyetértek ezekkel a nézetekkel, szerintem ez az igazság.
Azonban itt van ez is:
"A MGTOW filozófia követői elzárkóznak a házasságtól, és a nőkkel való hosszútávú együttléttől, mert filozófiájuk szerint a társadalom túlságosan nőközpontú."
Ezzel már nem értek egyet.
Az igaz, hogy a feminizmus megrontotta a társadalmat, de nem elbújni kell, hanem megmutatni, hogy ki a férfi, és aktívan csajozni.
Csak azért, mert a feminizmus olyan egyedeket termelt ki, mint a nőies pasik, akik felett abszolút hatalommal rendelkeznek a nők. Ezzel pedig le kell számolni, mert 200 év múlva a férfi nem lényegében megszűnik létezni.
28!
Tudod te hogy mennyi de mennyi nő sír most az ágyában, mert kidobta őt a pasija, vagy offolta a srác aki tetszik neki?
Itt vagyok 30 évesen, ez életem 2. kapcsolata, mégis számtalan pasi koptatott le. Átlagos nő vagyok, semmi extra.
5 perc alatt találnak új pasit.
Én meg 5. éve vagyok szingli.
A feminizmus az a leszbikus, biszex nők gyűjtőhelye, meg az ütött-verteké, akik az életben nem akarnak kapcsolatot létesíteni férfiakkal, ezért a jellemző kommunikációjuk.
Szóval a feminizmus mint olyan, meg az ehhez köthető létező összes megnyilvánulás félre is tolható a hetero emberek életéből, legyen az férfi, vagy nő.
Tipikus példája ez a topic, olyanok irogatnak ide, akik kb leszomorodtak a feminista szintre, mert ez jutott nekik. Bármit csinálsz pasaként jellemzően, az szar.
"5 perc alatt találnak új pasit"
Az egy dolog, de a vonzódás, szerelem nem úgy működik, ami 5 perc alatt kialakul bármelyik férfi iránt...és ki akarna olyannal együtt lenni, akihez nem vonzódik vagy nem szerelmes belé? Az egy dolog, hogy férfi akadna, de szexen kívül más is van a világon...
Rendkívül ostoba szöveg. Magától értetődnek veszed, hogy férifi akadna, meg, hogy a "szexen kívül van más is". Pontosan ezért olyan nagyképűek a nők, mert a pasi meg a szex természetes dolgok nekik. Jönne el egy olyan világ, ahol egyik sem természetes, sőt, még azért is meg kellene dolgozni, hogy Átlagos Pista szóba álljon veled. Na, akkor visszasírnád azt, ami most van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!