Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "Men Going Their Own Way" egy részigazság lenne a férfi-nő kapcsolatokra értve?
Sok igazság van benne. Például:
"Az MGTOW filozófia középpontjában a férfi szeparatizmus eszméje áll, és az a meggyőződés, hogy a társadalmat megrontotta a feminizmus... Úgy vélik, hogy a férfiakkal szemben rendszerszintű előítéletek vannak, beleértve a nemi szerepek kettős mércéjét és a férfiakkal szembeni előítéletet a bíróságokon... Egyes MGTOW-csoportok meggyőződése, hogy a nők hasonló mintát követnek a randizásban és a házasságban: a fiatal és vonzó nők promiszkuzívak és "hipergámiát" folytatnak, számos férfival szexelnek, és elhagyják a férfit, ha egy "magasabb értékű" férfi érdeklődést mutat irántuk."
Forrás itt: [link]
Teljes mértékben egyetértek ezekkel a nézetekkel, szerintem ez az igazság.
Azonban itt van ez is:
"A MGTOW filozófia követői elzárkóznak a házasságtól, és a nőkkel való hosszútávú együttléttől, mert filozófiájuk szerint a társadalom túlságosan nőközpontú."
Ezzel már nem értek egyet.
Az igaz, hogy a feminizmus megrontotta a társadalmat, de nem elbújni kell, hanem megmutatni, hogy ki a férfi, és aktívan csajozni.
Csak azért, mert a feminizmus olyan egyedeket termelt ki, mint a nőies pasik, akik felett abszolút hatalommal rendelkeznek a nők. Ezzel pedig le kell számolni, mert 200 év múlva a férfi nem lényegében megszűnik létezni.
100-as:
Ez jóval ezelőtt is fellett vetve, ott se reagált rá.
99-es:
Peeeeersze, mert az utcán megerőszakolt és megkéselt embereket is biztos jó okkal bántják.
Amúgy az ő taktikája alapvetően jó lenne. Mert kiáll egy ügyért, majd meghal. A nyilvánosság azt hinné, hogy a gyűlölködő kommentek vetettek véget ennek és az incelek és mgtow-sek ha tényleg cselekvőképesek lennének, akkor egyfajta forrdalmuk mártírjaként tekintenének rá.
A bökkenő csak az, hogy nem olyan könnyű öngyilkosnak lenni. Az pedig, hogy a hang elérjen sok emberhez szintén nehéz abban a korban ahol minden második 12 év fölötti influencer akar lenni.
104
Ezt kellett volna Elliot Rodger-nek is csinálnia...kiállni egy ügyért, csinálni egy búcsúvideót és megölni magát. Nem előtte kimenni az utcára, és random embereket lövöldözni. Ha ezt kihagyta volna, lehet más megvilágításba helyezte volna ezt az egész incel dolgot. És nem szerzett volna a többi is bátorságot ahhoz, hogy embereket öljön.
2014-ben még nem volt annyi influencer, így ezt is könnyebben felkapta volna a média...így is mártír lenne, csak jobb érdelemben mint most..tömeggyilkosként.
105-ös:
Huhh, nagyon kemény ez az Elliot Rodger csávó ügye. Hallottam már róla, hogy incelek tömeggyilkolnak, és ezért még istenítik is az incelközösségbe őket, de nem gondoltam volna, hogy van aki halál komolyan még utolsó szavaival azt mondja el mekkora szemetek a nők önmagukba és a férfiak hogy elveszik előle a csajokat.
Belegondolva, effektíve az egyetlen dolog, amit tenni tudunk az incelekért, hogy támogatjuk a kórházakat (bár nyilván javarészt ez nem rajtunk, hanem az államon múlik), és ezáltal remélehetőleg jobb, több, és megbízhatóbban lehet pszichológushoz menni ingyenesen bárkinek.
Ígértem a #45-ös maszlagból egy 5 pontból áll kritikát. Gyorsan összefoglalom. Természetesen nem fogom az időmet ilyen hülyeségekkel tölteni, szóval essünk neki.
1. "Nem pártolom a férfiak elnyomását, és semmilyen jogi vagy társadalmi egyenlőtlenséget."
>Igen, ez az a mézesmadzag, amit a feministák elhúznak a pasik előtt. Mindenki tudja, hogy ez egy megtévesztés, hiszen ennek a szövegnek az a célja, hogy a gyanútlan pasikban részvétet, szimpátiát keltsen. Aztán pedig az történik, hogy sunyi módon az egyenlőség alatt előnyöket akarnak kiharcolni.
2. "Amikor társat, kerestem, soha nem vártam el többet a férfiaktól, mint amit én nyújtani tudok."
>Figyeljük meg a logikai láncot, hogy a téveszmék hogyan épülnek egymásra. Az első pontban még a férfiak egy egzakt tömegéről van szó. Most a megtévesztés láncát leljebb húzza az egyéni pasikra. Mivel ugyanaz a gondolatmenet, ezért az előző kritika érvényes rá.
Hogy milyenek a nők valójában, az itt van kimondva:
"A legtöbb nő ma királylánynak és/vagy főnöknek képzeli magát a bő fél évszázados médiapropaganda miatt, pedig a valóságban csak ilyen-olyan termékeket próbálnak rájuk tukmálni ezekkel a szuggesztív fedősztorikkal. A modern feminizmus szimpla átverés, egy marketingtrükk.
A túlfújt énkép miatt átlagos nők tömegei álmodoznak arról, hogy egyszer trófeafeleségek lesznek. Bontott, használt és sérült árut kívánnak exkluzív csúcsmodellként beárazni. S mivel alapból főnyereménynek tartják magukat (csupán azért, mert történetesen élve születtek), a rendes, dolgos átlagférfit lenézik, mondván, ő „nem elég jó” nekik."
Forrás: [link]
3."Pl. hogy gimiben napi szinten taperoltak az osztálytársaim,"
>Valószínűleg későbbi betoldás a szövegbe ez rész, tehát eredetileg nem volt a komment része. Az érzelmi manipuláció nyilvánvaló, hiszen a történet nem lehet igaz, legalábbis abban a formában nem, ahogyan azt leírja. A balhés gimnazista srácok ugyanis nem a visszafogott nőket tapizzák. Ráadásul az sem biztos, hogy az iskoláról igazat mondd, hiszen a leírás, inkább egy gyűjtő iskola hangulatát idézi meg. A történet kitalálásakor feltehetően az történt, hogy egy balhés suli emlkékeit fűzte össze a saját iskolai élményeivel, így rakta össze ezt a történetet.
Fú... Azt hiszem nekem ebből élet volt. 5 pontot ígértem, de elég volt ebből három is...
Van YouTube csatornám, több tízezres megtekintéssel.
De nem erre használom. Én ezzel a kérdéssel csak felhívtam valamire a figyelmet, ennyi. Nem vagyok önjelölt megmodóember. Ha egyszer lehetőség adódik, és felkérnek, majd szólok, ha meg nem, majd szól más.
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Szerinted csak úgy fog egyszer random lehetőség adódni? :D baszki, beszarok. A tanult tehetetlenség úgy szintjét érted el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!