Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A "Men Going Their Own Way"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A "Men Going Their Own Way" egy részigazság lenne a férfi-nő kapcsolatokra értve?

Figyelt kérdés

Sok igazság van benne. Például:

"Az MGTOW filozófia középpontjában a férfi szeparatizmus eszméje áll, és az a meggyőződés, hogy a társadalmat megrontotta a feminizmus... Úgy vélik, hogy a férfiakkal szemben rendszerszintű előítéletek vannak, beleértve a nemi szerepek kettős mércéjét és a férfiakkal szembeni előítéletet a bíróságokon... Egyes MGTOW-csoportok meggyőződése, hogy a nők hasonló mintát követnek a randizásban és a házasságban: a fiatal és vonzó nők promiszkuzívak és "hipergámiát" folytatnak, számos férfival szexelnek, és elhagyják a férfit, ha egy "magasabb értékű" férfi érdeklődést mutat irántuk."

Forrás itt: [link]

Teljes mértékben egyetértek ezekkel a nézetekkel, szerintem ez az igazság.

Azonban itt van ez is:

"A MGTOW filozófia követői elzárkóznak a házasságtól, és a nőkkel való hosszútávú együttléttől, mert filozófiájuk szerint a társadalom túlságosan nőközpontú."

Ezzel már nem értek egyet.

Az igaz, hogy a feminizmus megrontotta a társadalmat, de nem elbújni kell, hanem megmutatni, hogy ki a férfi, és aktívan csajozni.

Csak azért, mert a feminizmus olyan egyedeket termelt ki, mint a nőies pasik, akik felett abszolút hatalommal rendelkeznek a nők. Ezzel pedig le kell számolni, mert 200 év múlva a férfi nem lényegében megszűnik létezni.

2022. márc. 19. 23:35
 121/142 anonim ***** válasza:
70%
18 éves érettségiző kamasz vagy?
2022. márc. 20. 18:21
 122/142 A kérdező kommentje:
*Országházban
2022. márc. 20. 18:21
 123/142 A kérdező kommentje:

Nem úgy érettem. Szintemelőt teszek majd.

De ennyit rólam.

2022. márc. 20. 18:22
 124/142 anonim ***** válasza:
60%

Csávó, figyi. Beszélgessünk erről a témáról élőbe :D mit szólsz? Nincs kandikamera, csak baráti beszélgetés az elveinkről.

Meghívlak egy kávéra, vagy mekire ha neked még az való. Fel mered vállalni az arcod ahhoz amit itt leírsz?

Amúgy linkeld már be a csatornádat, úgyis növelnénk a nézettséget és több pénzt kapnál.

2022. márc. 20. 18:23
 125/142 A kérdező kommentje:

Persze. Privátban küldd el a Facebook profilod, bejelöllek.

2022. márc. 20. 18:24
 126/142 anonim ***** válasza:
54%
Nincs facebookom. Nem szerettem a felületét. De ha adsz egy messenger linket, akkor ott rád tudok írni.
2022. márc. 20. 18:25
 127/142 A kérdező kommentje:
Ha te adsz, szívesen rád írok. De megfelel egy e-maik cím is.
2022. márc. 20. 18:25
 128/142 anonim ***** válasza:
100%

" Aztán pedig az történik, hogy sunyi módon az egyenlőség alatt előnyöket akarnak kiharcolni."

Mesélj, milyen előnyt akarok én kiharcolni, ha már az én kommentem idézgeted? :)

"Az első pontban még a férfiak egy egzakt tömegéről van szó. Most a megtévesztés láncát leljebb húzza az egyéni pasikra."

Gratulálok, elég hamar kiderült, hogy bolond vagy.

A kommentem nem függ össze pontról pontra, hanem mivel a sokadik oldalon kapcsolódtam be a társalgásba, ezért több korábban felmerülő témára reagáltam külön-külön.

"Bontott, használt és sérült árut kívánnak exkluzív csúcsmodellként beárazni."

Mégis miről beszélsz megint?

"a rendes, dolgos átlagférfit lenézik, mondván, ő „nem elég jó” nekik.""

A párom ilyen értelemben rendes, dolgos átlagférfi. Nem menő vállalkozó, nem vezető. Hasonló munkakörben dolgozik mint én, és ugyanabban a bérsávban keresünk.

"Valószínűleg későbbi betoldás a szövegbe ez rész, tehát eredetileg nem volt a komment része. "

Köszönöm, hogy olyan dolgokat tudhatok meg a saját kommentem felépítéséről és a saját szövegdarabjaim kronológiai sorrendjéről, amit én magam sem tudtam! Lenyűgöző.

"Az érzelmi manipuláció nyilvánvaló, hiszen a történet nem lehet igaz, legalábbis abban a formában nem, ahogyan azt leírja."

De igen, az elsőtől az utolsó szóig igaz.

Nincs benne manipuláció, csak a korábbi #metoo foszlányokra reagáltam, leírtam hogy a celebvilágon kívül hol lehet még jelentősége, hoztam példát a saját életemből.

Nem gyűjtőiskola volt, hanem viszonylag jó hírű, ráadásul egyházi gimnázium, ahol az osztály 90%-a egyetemen tanult tovább, sőt, a továbbtanulók többsége kifejezetten neves egyetemeken (ELTE, BME, Corvinus). Semmilyen komoly balhé nem volt soha, csak ilyesmi szintűek, mint az én esetem, vagy egyéb bullying amiről egy tanár sem tudott. Meg vagyok győződve arról, hogy a srácok többsége szégyelli már az akkori viselkedését, és főleg éretlen, kanos tini hülyeség volt az egész, és egyszerűen csak senki nem tette őket úgy istenesen helyre, hogy ilyet nem csinálunk. Egy elkezdte, a többi meg követte, ahogy ez lenni szokott.

Az, hogy félvállról kijelentitek, hogy hazug vagyok bármilyen szinten is, vagy akár még engem qrváztok le burkoltan, azt mutatja, hogy a probléma, amit a metoo kampány megcélozott, még mindig valós.

Igen, megtörténhetett ilyen még papíron jólfésült közösségben is, és úgy, hogy egy olyan lány volt az áldozata, aki semmilyen szinten nem ribi. Akkoriban, a 2000-es évek eleje/közepe táján még annyira sem volt divat ilyenkor kimondani, hogy csak az elkövető a felelős, mint most egy kevésbé progresszív közegben.

Ja, és rajtam nem segített, ha kiálltam magamért. Röhögtek, és azt mondták, hogy "az a csöcsi/seggecske olyan jó, hogy megér egy-két pofont", és ugyanúgy folytatták. A fiúközösség fele soha nem csinált ilyet, de szólni ők sem szóltak semmit a dolog ellen. Egyetlen egy megkérdezte tőlem, hogy "miért hagyod ezt", megkérdeztem, hogyan kellene "nem hagynom", mit kellene tennem, de csak olyan dolgokat tudott mondani, amiket már próbáltam.

Az, hogy erőszakoskodtok itt, hogy én vagyok a hazug, nem létezik ilyen, azt mutatja, hogy pont ti vagytok a jehovások szellemi szintjén.

2022. márc. 20. 18:29
 129/142 anonim ***** válasza:
70%
Értem, tehát én adjam meg a személyes elérhetőségemet amire te majd egy kamu profilt létrehozol. Nagyon jó csel.
2022. márc. 20. 18:30
 130/142 A kérdező kommentje:
Unalmas vagy #128-as.
2022. márc. 20. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!