Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "Men Going Their Own Way" egy részigazság lenne a férfi-nő kapcsolatokra értve?
Sok igazság van benne. Például:
"Az MGTOW filozófia középpontjában a férfi szeparatizmus eszméje áll, és az a meggyőződés, hogy a társadalmat megrontotta a feminizmus... Úgy vélik, hogy a férfiakkal szemben rendszerszintű előítéletek vannak, beleértve a nemi szerepek kettős mércéjét és a férfiakkal szembeni előítéletet a bíróságokon... Egyes MGTOW-csoportok meggyőződése, hogy a nők hasonló mintát követnek a randizásban és a házasságban: a fiatal és vonzó nők promiszkuzívak és "hipergámiát" folytatnak, számos férfival szexelnek, és elhagyják a férfit, ha egy "magasabb értékű" férfi érdeklődést mutat irántuk."
Forrás itt: [link]
Teljes mértékben egyetértek ezekkel a nézetekkel, szerintem ez az igazság.
Azonban itt van ez is:
"A MGTOW filozófia követői elzárkóznak a házasságtól, és a nőkkel való hosszútávú együttléttől, mert filozófiájuk szerint a társadalom túlságosan nőközpontú."
Ezzel már nem értek egyet.
Az igaz, hogy a feminizmus megrontotta a társadalmat, de nem elbújni kell, hanem megmutatni, hogy ki a férfi, és aktívan csajozni.
Csak azért, mert a feminizmus olyan egyedeket termelt ki, mint a nőies pasik, akik felett abszolút hatalommal rendelkeznek a nők. Ezzel pedig le kell számolni, mert 200 év múlva a férfi nem lényegében megszűnik létezni.
107, tehát ami nem fér bele az álomvilágba, amit kiépítettél magad köré, az hazugság, nem is létezik, sőt, egyenesen a férfiak ellen van.
Szürke egér voltam az iskolában és engem is zaklattak. Aki gyenge, azt kikezdik. Amikor kiálltam magamért, a srác leszállt rólam.
Nekem szerencsém volt, mert egy-egy kósza tapperoláson kívül a többi srác sosem szállt rám. De kis iskola voltunk, egesz jó gyerekekkel egy relatíve összetartó osztállyal, így nagyjából védve voltam. Egy kevésbé kulturált iskola könnyen pokol lehetett volna.
De, persze ez sem igaz.
Ismerek egy magyar youtubert, aki foglalkozott már egy-egy videóban az incelekkel és az mgtow-sekkel. Feminista, de ha neked úgy tetszik, femináci.
Ha szeretnéd megadom a nevét, hogy tudj neki írni, hogy ilyen beszélgetést akarsz vele lefolytatni, kb. 20.000 követője van, megtekintésben pedig jóval több mint neked.
Biztos vagyok benne, hogy ő belemenne egy ilyen vitába ha írsz neki. Privátba megadom a nevét ha kéred.
Ja és még valami (114-es vagyok): ha kell a név kérd el tőlem privátba. Mert nem fogom én megszervezni neked, épp elég hogy közvetítőt játszok.
58-as hozzászólásodban azt mondtad vállalnál egy vitát feministával. Az, hogy valaki konkrétan felajánlja neked, hogy "gyere vitatkozni" csak mert egy anoním fórumon mocskolod a nőket nonsense. A saját csatornádon pedig álarc mögé bújsz és véletlenül se beszélnél arról, ami téged foglalkoztat.
Azonban rosszul tudod, ha azt hiszed minden a kezedbe lesz adva. Tégy érte, ha akarsz változást. De amit itt leműveltél szánalmas.
És nagyon-nagyon nagy esélyt adok rá, hogy ha meg is ismered a feminista youtuber nevét, akkor se fogsz sem írni neki, sem vitába szállni vele. Ő tudom, hogy benne lenne. Te, erősen kétlem.
Tény, nem Tv. Youtube. Ami sokkal több embert ér el, és sokkal több fiatalt, mint a tv.
Egy szavadat sem hiszem.
A YouTube-ot meghagyom a hozzád hasonlóaknak. Majd ha elvégeztem a jogi egyetemet, és bekerülök a Fidesz-KDNP-be, az országházban bőven lesz elegendő időm olyan törvényjavaslatot a kormány elé terjeszteni, ami a feminista marhaságot gátolja.
Na persze, hogy te jogi egyetemen vagy tanuló, mikor az érveid annyira gyengék és alpáriak, mint egy 8. kerületi cigánypurdéé.
Nőjj fel. Ne írj ki felesleges kamu provokatív kérdéseket, mert magadat járatod le és az oldalt. A színvonal alább esik és az incelek és mgtow-sek nevét aláásod, ami nem feltétlenül jogos.
Még be kell kerülnöm. Emelt szintű érettségire készülök.
Be kell lépnem a Fidelitas-ba is, mert 35 év alatti vagyok.
Onnan felkerülök a Parlamentbe, és tehetem a dolgom. Majd vitázok az Országban a momentumosokkal, azok eléggé libsik.
Szóval április 3-án csak a Fidesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!