Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Hogy fogadjátok ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Hogy fogadjátok ha a barátnőtöknek nőgyògyászati gondja van?

Figyelt kérdés
Megértőek vagytok?
2021. nov. 3. 09:00
 31/94 anonim ***** válasza:
24%

Nem szent, de miért "dögöljön meg a másik tehene is" egyből?

Pick me? Mármint? :D

Ahogy írod, mindenki másképp éli meg. Éppen ezért nem értem, miért kell kapásból rásütni a válaszolóra hogy embertelen, mert a barátnője szenved, ő meg kényszeríti mindenfélére. Hol olvastatok ilyet? :D Töröltek valami választ mielőtt én írtam ide, vagy mi? Sehol nem látom hogy szenvedésről írt volna a 19-es.

2021. nov. 3. 12:00
 32/94 anonim ***** válasza:
56%
Nem kell a másik tehenének is megdögölnie, de empátia? Egy icipici? Olyan természetességgel írják, hogy "akkó cumi", hogy hányok.
2021. nov. 3. 12:03
 33/94 anonim ***** válasza:
9%

XAR közértzet???

És akkor a férfi mit szóljon?

Okádék meló, pocsék fizuért, bunkó főnökkel, miközben a 21 éves Katit a könyvelésről csak álmomban dughatom. És még ott a lakáshitel...olyan 34 évre. És mégis megdugom az asszonyt!

2021. nov. 3. 12:05
 34/94 anonim ***** válasza:
79%
#33 hát hidd el ilyen “pasi” mellett a nőnek fertőzés nélkül is elég sz*r lesz a közérzete. Szegény nő..
2021. nov. 3. 12:06
 35/94 anonim ***** válasza:
2%

Ha te azt írod, hogy nőként nem érted, akkor azt sugallod, hogy mint a nemet képviselve nem érted mi a probléma. Ha azt írod, hogy személy szerint nem érted, az más. Nagyon fontos, hogy fogalmaz az ember, mert tök mást jelent így vagy úgy.

2021. nov. 3. 12:07
 36/94 anonim ***** válasza:
35%

Nézd, én leírtam hogy voltam ilyen helyzetben, és nekem nem okozott gondot örömet szerezni a páromnak. Erre belém kötnek, ebből gondoltam hogy kötelező lett volna "hanyagolnom" őt addig, mert tilos lenne hogy neki jó legyen addig.

Ha meg nem így van, akkor számomra érthetetlen hogy miért kellett belém állni. :D

2021. nov. 3. 12:08
 37/94 anonim ***** válasza:
21%

Ha figyelmesen megnézed, egy előző kommenre reagáltam, ami így szólt: "De ha rossz a barátnődnek, komolyan jó szívvel szopatod? Ez annyira embertelen."

Ezt nem értettem, hogy honnan veszi hogy "rossz" a barátnőjének? Miért "szopatás" az, hogy nem beszéli le a barátnőjét arról hogy csinálja? Miért embertelen az orál amikor épp nem megoldható mást csinálni?

Nyilván azt értem hogy lehet olyan helyzet, amikor embertelen és rossz, de hogyan láttok bele az életébe egy másik válaszolónak, hogy az ő esete mi volt? Ezt nem értem azóta se...

2021. nov. 3. 12:11
 38/94 anonim ***** válasza:
16%
De te ugyanezt csinálod, csak a másik oldalon. Én feltételezem, hogy rossz neki, te feltételezed, hogy nem rossz neki. Egyikünk sem tudja, mi a valóság, de inkább kedvesen álljunk hozzá, ne paraszt módon.
2021. nov. 3. 12:13
 39/94 anonim ***** válasza:
0%

"te feltételezed, hogy nem rossz neki"

Pontosan hol írtam ilyet? :D

Szóval az a kedves, aki beleáll másokba és azonnal rosszat feltételez? Oké, ez esetben nem is akarok kedves lenni.

2021. nov. 3. 12:20
 40/94 anonim ***** válasza:
74%
#37! Nem azzal van a baj, ha normálisan megbeszélik, és a csaj is belemegy. Akkor van gond, ha ez a férfi részéről elvárás, és megy a durva, ha a nő szarul érzi magát és nem szopja le a “kedves” párját. Ha meg sem kérdezi, meg sem beszéli, és akkor jönnek a kommentek, hogy “hát a fogorvosa mit mond”, meg hogy “kalap kabát” és társai. Ebből indultunk ki, és ebből a mentalitásból.
2021. nov. 3. 12:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!