Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Hogy fogadjátok ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Hogy fogadjátok ha a barátnőtöknek nőgyògyászati gondja van?

Figyelt kérdés
Megértőek vagytok?
2021. nov. 3. 09:00
 61/94 anonim ***** válasza:
45%
Senkit nem támadtam le, inkább belém kötöttek, hogy általánosítok. Végig csak a véleményemet osztottam meg saját, és környezetem tapasztalataira építve, valamint más kommentekre reagálva. Ha szerinted az belekötés, hogy félreérthetően megfogalmazott kommentet pontosítottam, vagy elmondtam, hogy miért félreérthető normális stílusban, akkor az nem az én problémám.
2021. nov. 3. 13:53
 62/94 anonim ***** válasza:

Az egyik előző válaszoló embertelennek nevezte az orált ilyen helyzetben. Erre gondoltam.

2021. nov. 3. 13:55
 63/94 anonim ***** válasza:
45%
Az nem én voltam. De tartom, hogy kontextus-függő. Ha a pasi nem csak úgy elvárja, hogy márpedig, ha a nő rosszul van, az nem az ő baja, neki az orál akkor is JÁR, az szerinted is más, mintha mindkettő beleegyezésével, a nő részéről is szívesen történik. És mivel itt nem egy ilyen alpári bunkó komment érkezett, hogy ha nem lehet szex, akkor igenis orál a minimum, vagy megy a megcsalás/elhagyás, akkor előbb fogok arra gondolni, hogy ez is egy ilyen mentalitású embertől jött.
2021. nov. 3. 13:58
 64/94 anonim ***** válasza:
8%

"De ha rossz a barátnődnek, komolyan jó szívvel szopatod? Ez annyira embertelen."

Ezt írtam, ha nem érthető, a hozzáállás embertelen. Ez a "cumi mehet" tapló viselkedés.

2021. nov. 3. 14:02
 65/94 anonim ***** válasza:
#64! Igaz, nem olvastam vissza az egész kommentet. Teljesen igazad van. (63-as vagyok)
2021. nov. 3. 14:05
 66/94 anonim ***** válasza:
0%

A kérdésem továbbra is ez, hogy honnan tudod, hogy a válaszoló ezt így adta elő a barátnőjének?

2021. nov. 3. 14:08
 67/94 anonim ***** válasza:
61%
#66 az nem számít. Nem vagyok a pszichológusa. Bár szerintem az sokat elmond, ki hogy nyilatkozik a párjáról akár csak egy anonim oldalon is. Aki szereti és tiszteli a párját, az nem beszél így őt érintő témában.
2021. nov. 3. 14:12
 68/94 anonim ***** válasza:

De hát ő nem is beszélt így, csak te írtad most. :D

Az "orálozik" szerintem kicsit furi kifejezés, de mi a gond vele pontosan? Nem azt írta, hogy "höhöhö jól leszopatom mer engem nem érdekel mi baja akkor is kötelessége leszopni a farkam höhöhö" akkor egyetértenék.... na de így..?

2021. nov. 3. 14:15
 69/94 anonim ***** válasza:
30%

De most őszintén, ha női gond van, akkor miért nem tud cumizni?

Vagy ilyenkor dolgozni sem jár?

2021. nov. 3. 14:16
 70/94 anonim ***** válasza:
74%

#69! Talán mert nincs kedve hozzá? Rosszul van, nem érzi jól magát? Vagy ha szerinted farkat szopni áldás, akkor menj és te szopkodjál farkakat szabadidőben.

Ha az orált a munkához hasonlítod, ott már rég gond van (leginkabb fejben).

2021. nov. 3. 14:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!