Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Hogy fogadjátok ha a barátnőtöknek nőgyògyászati gondja van?
Az egyik előző válaszoló embertelennek nevezte az orált ilyen helyzetben. Erre gondoltam.
"De ha rossz a barátnődnek, komolyan jó szívvel szopatod? Ez annyira embertelen."
Ezt írtam, ha nem érthető, a hozzáállás embertelen. Ez a "cumi mehet" tapló viselkedés.
A kérdésem továbbra is ez, hogy honnan tudod, hogy a válaszoló ezt így adta elő a barátnőjének?
De hát ő nem is beszélt így, csak te írtad most. :D
Az "orálozik" szerintem kicsit furi kifejezés, de mi a gond vele pontosan? Nem azt írta, hogy "höhöhö jól leszopatom mer engem nem érdekel mi baja akkor is kötelessége leszopni a farkam höhöhö" akkor egyetértenék.... na de így..?
De most őszintén, ha női gond van, akkor miért nem tud cumizni?
Vagy ilyenkor dolgozni sem jár?
#69! Talán mert nincs kedve hozzá? Rosszul van, nem érzi jól magát? Vagy ha szerinted farkat szopni áldás, akkor menj és te szopkodjál farkakat szabadidőben.
Ha az orált a munkához hasonlítod, ott már rég gond van (leginkabb fejben).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!