Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Hogy fogadjátok ha a barátnőtöknek nőgyògyászati gondja van?
Lehet, rosszul fogalmaztam.
Te azt mondtad, nem látsz olyat, hogy szenved. Én nem láttam olyat, hogy nem szenved. Te mentél aszerint, hogy nem szenved, akkor szopás, én azt követtem, hogy szenved, minek még szopni is.
De légyszi, értetlenkedj még.
"Akkor van gond, ha ez a férfi részéről elvárás, és megy a durva, ha a nő szarul érzi magát és nem szopja le a “kedves” párját."
Teljesen egyetértek. De hol látsz ilyesmit a 19-es válaszban?
A fogorvosos kommentet én félreértettem akkor, nekem az jött le belőle, hogy "semmi extra, kb. annyira releváns, mintha fogorvosi problémája lenne", de valóban, értelmezhető másképp is. :D
Akkor miért nem abba kötsz bele, aki paraszt? Miért abba, aki ír egy semleges saját tapasztalatot??
#43!
Erről a kommentről beszélünk?:
“ Egész jól, olyankor ő orálozik csak.”
Én ezt a hozzáállást önzőnek tartom. Ha a nő rosszul van, és nem lehet kölcsönösen örömet szerezni egymásnak, és a pasinak ez megfelel, hogy a nő nincs jól de azért leszopja, az hogy is mondjam… nem tudom, ha az én párom lenne rosszul, de felajánlaná, hogy kinyal, bár oda-vissza nem lehet valami miatt, én nem akarnám hogy megtegye. Akkor szolidaritást vállalok, megvárjuk, hogy mindketten jól legyünk, és akkor mehet ami a csövön kifér. Szerintem (legalábbis nekem fontos) ha az akit szeretünk szarul van, akkor segíteni kellene, hogy jobban érezze magát, nem a saját kielégülésünket üldözni, akkor sem, ha amúgy a másik benne lenne ilyen egyoldalú dologban. De ez csak az én véleményem.
33- Te nem a sors áldozata vagy. Te választottad és végzed a munkádat, és te választottad a feleségedet is.
De most nem rólad van szó. Hogy segítesz az asszonynak, ha nőgyógyászati gondja van? A kérdésre még nem válaszoltál.
Továbbra sem értem, hogy miért TÖRVÉNYSZERŰEN EGYÉRTELMŰ, hogy a válasz írójának a barátnője rosszul lenne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!