Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Hogy fogadjátok ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Hogy fogadjátok ha a barátnőtöknek nőgyògyászati gondja van?

Figyelt kérdés
Megértőek vagytok?
2021. nov. 3. 09:00
 41/94 anonim ***** válasza:
89%
#40 vagyok, durva=durci
2021. nov. 3. 12:22
 42/94 anonim ***** válasza:
12%

Lehet, rosszul fogalmaztam.

Te azt mondtad, nem látsz olyat, hogy szenved. Én nem láttam olyat, hogy nem szenved. Te mentél aszerint, hogy nem szenved, akkor szopás, én azt követtem, hogy szenved, minek még szopni is.

De légyszi, értetlenkedj még.

2021. nov. 3. 12:24
 43/94 anonim ***** válasza:
14%

"Akkor van gond, ha ez a férfi részéről elvárás, és megy a durva, ha a nő szarul érzi magát és nem szopja le a “kedves” párját."

Teljesen egyetértek. De hol látsz ilyesmit a 19-es válaszban?

A fogorvosos kommentet én félreértettem akkor, nekem az jött le belőle, hogy "semmi extra, kb. annyira releváns, mintha fogorvosi problémája lenne", de valóban, értelmezhető másképp is. :D

2021. nov. 3. 12:25
 44/94 anonim ***** válasza:

Igen, én is így értettem.

2021. nov. 3. 12:27
 45/94 anonim ***** válasza:
58%
Ha te nem látod, hogy ezek mennyire paraszt válaszok, akkor nem látod, most ezzel nem lehet mit kezdeni.
2021. nov. 3. 12:30
 46/94 anonim ***** válasza:
13%

Akkor miért nem abba kötsz bele, aki paraszt? Miért abba, aki ír egy semleges saját tapasztalatot??

2021. nov. 3. 12:32
 47/94 anonim ***** válasza:
15%

#43!

Erről a kommentről beszélünk?:

“ Egész jól, olyankor ő orálozik csak.”

Én ezt a hozzáállást önzőnek tartom. Ha a nő rosszul van, és nem lehet kölcsönösen örömet szerezni egymásnak, és a pasinak ez megfelel, hogy a nő nincs jól de azért leszopja, az hogy is mondjam… nem tudom, ha az én párom lenne rosszul, de felajánlaná, hogy kinyal, bár oda-vissza nem lehet valami miatt, én nem akarnám hogy megtegye. Akkor szolidaritást vállalok, megvárjuk, hogy mindketten jól legyünk, és akkor mehet ami a csövön kifér. Szerintem (legalábbis nekem fontos) ha az akit szeretünk szarul van, akkor segíteni kellene, hogy jobban érezze magát, nem a saját kielégülésünket üldözni, akkor sem, ha amúgy a másik benne lenne ilyen egyoldalú dologban. De ez csak az én véleményem.

2021. nov. 3. 12:37
 48/94 anonim ***** válasza:
96%

33- Te nem a sors áldozata vagy. Te választottad és végzed a munkádat, és te választottad a feleségedet is.

De most nem rólad van szó. Hogy segítesz az asszonynak, ha nőgyógyászati gondja van? A kérdésre még nem válaszoltál.

2021. nov. 3. 12:38
 49/94 anonim ***** válasza:
12%

Továbbra sem értem, hogy miért TÖRVÉNYSZERŰEN EGYÉRTELMŰ, hogy a válasz írójának a barátnője rosszul lenne.

2021. nov. 3. 12:42
 50/94 anonim ***** válasza:
12%
Mert a nők túlnyomó többsége ilyenkor nincs kirobbanó formában. Sokkal nagyobb az esélye, ha egy tömegből rámutatunk egy nőre, hogy az ilyenkor rosszul van, mintha random egy olyat találnánk, aki nagy lelkesen cuppanna rá a péniszre. Az előbb említett kb 95-5% reális lehet.
2021. nov. 3. 12:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!