Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Törtető nők melyik férfit választanátok?
A: intellktuálisan passzoltok, tudtok beszélgetni, nevetni, helyes, tetszik a külseje, jó vele a szex, van a kémia. Hasonló hobbik, érdeklődés. De nincs örökölt pénze, saját háza, átlagosan keres, kicsit felette.
B: random gazdag, jóképű férfi, aki érdeklődést mutat irányotokba, biztosít házat, nyaralást, gondtalan életet.
Mi számít törtető nőnek? Olyan, aki szeretne magának egy kellemes életszínvonalat, és tesz is érte párkapcsolattól függetlenül, vagy olyan, aki aranyat akar ásni, a popóját beletenni a készbe és csak a lixis élet érdekli? Én az előbbi típus vagyok. Sokat tanultam, van egy BA és egy MA diplomám, nyelvet tanultam, mert nekem fontos volt, hogy ne csak vegetáljak vmi McDonald's hamburgerpogácsa-forgató vagy takarító állásban, kellett a szellemi kihívás is egyrészt, meg tudtam, hogy az az életszínvonal, amiről tudom, hogy boldoggá tesz engem, nem kivitelezhető minimálbérből (évi min. egy utazás, színházba, koncertre járás, minőségi ételek evése, magánfogorvos stb.). Most én a saját elvárásaimat anyagilag túlteljesítem, úgy, hogy ehhez nem volt soha protekcióm, és nem is kellett soha a bájaimat latba vetnem miatta.
Nekem csak az A a kettő közül az opció. Annyi a lényeg, hogy anyagilag ne húzzon le egy olyan szintre, ami nekem már nem okozna boldogságot, ami átlag fizetés esetén, ha az illető nem kifejezetten pénzherdálós típus, nem is lehetőség.
Egy újabb provokáló kérdés, amivel a saját (torz) hitrendszeredet szeretnéd megerősíteni, és bárki bármit mond, úgyse fogod elhinni :D. Azért megpróbálom:
Egyértelműen az A-val (tekintve, hogy nem derül ki róla, hogy bántalmazó - mert az empátiát és az EQ-t hozzávenném a felsoroltak közé). De szeretnék vele együtt fejlődni. Nem kell milliós fizetés de igenis akarjon feljebb és feljebb lépni (jellemben, kapcsolatban és karrierben egyaránt) - mert én is erre vágyom és így kihozhatnánk egymásból a legjobbat. Nem kell örökölt ház, csak legyen nyitott és eltökélt és ambiciózus, majd ha itthon nem fizetik tisztességesen a szakmájában, akkor lehessen vele továbblépni (külföldre akár) és jobb / biztonságosabb jövőt teremteni KÖZÖSEN. Nem kell luxus nyaralás, de én imádok utazni, tehát a pénzét ne a 100. számítógépes játékra költse, hanem tudjon spórolni és jöjjön velem (azt írtad egyező érdeklődés, feltételezem “A” akkor hozzám hasonlóan szeret utazni).
Tehát nem az számít, hogy a jelenben mennyije van, hanem a férfi KARAKTERE fontos, hogy lehet rá számítani hosszútávon, és nem elégszik meg a langyos vízzel vagy a pocsolyával (mert én sem teszem).
4: mindig lepontoznak, ha megírom, hogy én magamnak megteremtem az életszínvonalamat, és nem vagyok hajlandó belőle NAGYON leadni. Akik itt pontoznak, azoknak kb. akkor lenne egy nő igazi jámbor, kedves, aki összejönne bárkivel, akinek tetszik, tök mindegy, mennyit keres, kivéve ha jóképű, mert akkor ne jöjjön vele össze, ill. ne legyenek drága hobbijai.
(amúgy voltam együtt minimálbért kereső emberrel is, aki tudta hozni, amit elvártam, szóval pénzéhességgel nehezen lehetne vádolni)
A törekvő szót nem dekradáló jelzőnek szántam. Ebben az esetben olyan, aki tesz azért, hogy előrébb jusson. Egyedül és eredményesen.
Viszont sokszor kerül elő, hogy a jelenlegi gazdasági helyzetben, ingatlanárak esetén csak sok xmillió hitellel és sok tíz év elköteleződés mellett lehet csak saját, ami nagyon frusztrálja.
Köszi 8-as! Amúgy jogos, a háttérben megbúvó félős reszkető nyuszikák igazán kiugorhatnának a bokorból. Kíváncsi vagyok mennyire intelligensek ahhoz, hogy válaszoljanak is arra a kérdésre, mi az ördögtől való abban, ha egy nő közösen fejlődne a párjával, és az erre való hajlandóságot elvárja?
Hallgatom. Ha meg mertek szólalni ☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!